4екинг проблем
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- xristakis2074
- кандидат ентусиаст
-
4екинг проблем
Здравеите, имам проблем....
сжети ми 4екинга, минаь диагностика, ни6то.... на вътре6ният тест, не мръдва ни6то по таблото... помагаите....
сжети ми 4екинга, минаь диагностика, ни6то.... на вътре6ният тест, не мръдва ни6то по таблото... помагаите....
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Re: 4екинг проблем
Колега, пиши за какъв модел Х е въпроса!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- xristakis2074
- кандидат ентусиаст
-
xristakis2074 написа:Здравеите, имам проблем....
x5 e53 2002/ 3.0 i
- vlado6669
- младши ентусиаст
-
- Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
- Мечтае да кара: новата М X5 ...
- Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....
Трябва повече информация, чека на таблото свети заради записана грешка в някои от модулите - излиза на компютърна диагностика каква е грешката. При вътрешен чек за уредите на таблото ако се пусне и нищо не мърда, то и в движение трябва да е така....
Не знам дали съм прав, но ако модераторите позволят като изключение да напишеш точно какъв е проблема на английски, че май се губиме в превода

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Нека напише, за по голяма яснота!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- xristakis2074
- кандидат ентусиаст
-
здравеите,. взех си скенер 1.4, 4истя и пак остават 3 гре6ки... ще снимамам и ще постна
някои, които да ме упъти, как да си активирам, авт. закл. и подгряването на предните седалки...? от Стара Загора съм....
някои, които да ме упъти, как да си активирам, авт. закл. и подгряването на предните седалки...? от Стара Загора съм....
7 мнения
• Страница 1 от 1