Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Абе и да е пуснал ще му се размине... оказва се,че маме и тате били "доста известни" в Карнобат и сега моля Ви се търсели прокурор,който да имал смелост да води делото ... Е нема такава държава
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
аве щом разбрахте със СИГУРНОСТ колата ква е, дали нема да видите на камерката и дали се е осрал?! бахти ботовете.... Иначе и аз се возих в една с-ка амг, ма се оказа 320 с газ и лепени шпойлери...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Nedko Anev написа:Абе някой пробвал ли е с 200+ да кара в дясната лента на новата магистрала![]()
Щото при мене с 140 ми изпадат пломбите![]()
Мисля,че в ляво ограничението трябва да е 120 за наще пътища, а в дясно 70 мисля е достатъчно, тя аварийната между другото на новата магистрала е по добра отколкото дясната лента
Аз искам да карам със 130 на магистралата, но не може, щото ще ми паднат пломбите в дясната лента. Навсякъде е тотал щета пътя. А в лява под 140-150 не се кара. Ужасно е по бъглгарските магистрали.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Е и аз на толкова слагам темпомата ама през деня е много достадно щото постоянно трябва да мърдам в дясно защото някой кара с 150+,
през нощта се кара доста по спокойно и има доста по малко трафик.
Та това е спасението ама не всеки обича да кара вечер.
Иначе по наще магистрали в ляво 150+, в дясно около 90-100..
кофти е и мен не ме кефи затова гледам повече да карам вечер ама понякога не става
през нощта се кара доста по спокойно и има доста по малко трафик.
Та това е спасението ама не всеки обича да кара вечер.
Иначе по наще магистрали в ляво 150+, в дясно около 90-100..
кофти е и мен не ме кефи затова гледам повече да карам вечер ама понякога не става

Мдааам
http://www.blitz.bg/news/article/433759
По информация на Нова телевизия срещу името му в масивите на КАТ са регистрирани над 50 пътни нарушения, 10 от които са за превишена скорост. Три пъти му е отнемана книжката. Повечето нарушения агресивният шофьор е направил като водач на мотор - основно за превишена скорост в градски условия.
http://www.blitz.bg/news/article/433759
Вече стана ясно, че Районна прокуратура Карнобат на този етап няма да му повдигне обвинение. Вече прокуратурата е дала оказания на МВР за събиране на достатъчно доказателства. Образуваното досъдебно производство е за хулиганска проява и се води срещу неизвестен извършител, въпреки че 31-годишният Ангел бе запечатан как беснее на любителско видео.
Свободен човек! Пускат от ареста Ангел Радичев, заплашвал шофьор на магистралата
П.П. Само не ми е ясно,защо вече трети пост за въпросния индивид пускам,и все още не е одобрен.... Явно и тук във форума си има покровители...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
В ляво 150 ама ако няма дападжия зад камион
http://m.fakti.bg/news/196597-zadarjaha ... na-avtobus
Сега е момента да си призная че в абсолютно същата ситуация пак с бърз мерцедес му показах среден пръст като почна със знаците - ко прайш ве ? ....
Имам подозрение че получи психично разстройство в тоя момент защото почна да криволичи отпред и да набива спирачки рязко и да дава газ и пак спирачки обаче аз си карам и те така беше интересно 

Сега е момента да си призная че в абсолютно същата ситуация пак с бърз мерцедес му показах среден пръст като почна със знаците - ко прайш ве ? ....

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
- Код: Избери целия код
Автомобилът, който управлявах е със задна предавка, заради което бях на път да се обърна по таван. Едва овладях колата“, разказа мъж
Май ще трябва да смени марката или по-добре не...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
dextuar написа:
- Код: Избери целия код
Автомобилът, който управлявах е със задна предавка, заради което бях на път да се обърна по таван. Едва овладях колата“, разказа мъж
Май ще трябва да смени марката или по-добре не...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Че то май няма кола без задна предавка от 1920 насам

П.С. И още по-прости ще стават хората - АУУУ

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Е той се прави на луд пред полицията сега, нали го арестуваха. То така се завърта тая кола 2 тона със 150 системи за сигурност на сухо, била със задно предаване, тва да не е ВАЗ 2101 

Последна промяна b00st на 03 Авг 2016, 23:54, променена общо 1 път
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
за магистралата ...
качвам се от Плд посока морето ... искам да карам с 100-110-120 или колкото там да мога да съм в дясна лента да си карам айляк да не ми се налага да изпреварвам ... излизам от ръкава за качване с 110 ... скок на спирачките, че някав пред мен кара с 80 ... естествено в ляво карат с 160 и карат във "влакче" ... чакам, чакам ... то цяла колона ... айде минавам го този и пак отивам в дясно ... карам с 100 вече уж да не ги застигам тия пред мене ... бам пак един с 70 тоя път ?!
в ляво пак летят почти без прекъсване ... и накрая полудяваш от цялото тва дебнене да намаляш нон-стоп и да трябва да изпреварваш хора каращи с 80!?
на връщане ... наближаваме вече Плд ... идва гадния асфалт ... аз си карам с 110-120 в дясно ... идва тир ... ок ... ама едно Ауди А5 си кара в ляво до мене, нито ме изпреварва, нито нищо ... стигнахме тира, ударих спирачки... изнасям се зад А5цата ... немммм пак си кара с 120 човека ... покарах малко така зад него... прибрах се в дясно и го пуснах малко напред ... оп Кайенче го прибра ... викам ся е момента, малко да се разкарам от тоз ... мигач и в ляво ... ама хоп, нашия герой пред мене вече ускорява до 130-140 ... не ме пуска човека ... ем ок ...
та така... да се чудиш кой кво му е на акъла ... та аз повече по тая магистрала в дневните часове нз дали бих се движил, пълно е само с дивеч
а за дясната лента ... не е толко зле, издържа се ама не е приятно да се кара в нея, но не искам да карам с 200 в ляво и да треперя кога ще ме засече ТИР - доста пъти ми се се е случвало с над 140 и не е забавно
та за следващите почивки спокойно мога са си я пропусна магистралата за разнообразие, ама пък по между(селски)градските пътища е пълно с откаченяци също ... въобще да си закараш до някъде семейството си е цяло премеждие без да се изнервиш и да станеш свидетел поне на 5-6 ситуации за линейка
само днес докато се прибера на кръстовището на бул. Васил Априлов и 6ти Септември поне 2 старта видях на дизелова е-клас VS фиат някав (мега гонка на зелено до следващия пешеходен светофар пред училище) и някаква служебна баничарка (в обратната посока) VS ауди a6 комби ... та ... една спукана гума на тия весели хора в 18ч на тоя булевард и всички хора са на кайма по разни спирки, трафик и т.н. ама ... ние сме държавата на Бързи и Яростни
не че и аз съм карал и не карам агресивно по някога ... ама на пълен булевард... в най-големия трафик и пълно с коли
накрая ще станем абонати на градския хората които можем и пешеходци и велосипедисти - поне в Плд има алеи и спокойно се кара на тях

на връщане ... наближаваме вече Плд ... идва гадния асфалт ... аз си карам с 110-120 в дясно ... идва тир ... ок ... ама едно Ауди А5 си кара в ляво до мене, нито ме изпреварва, нито нищо ... стигнахме тира, ударих спирачки... изнасям се зад А5цата ... немммм пак си кара с 120 човека ... покарах малко така зад него... прибрах се в дясно и го пуснах малко напред ... оп Кайенче го прибра ... викам ся е момента, малко да се разкарам от тоз ... мигач и в ляво ... ама хоп, нашия герой пред мене вече ускорява до 130-140 ... не ме пуска човека ... ем ок ...
та така... да се чудиш кой кво му е на акъла ... та аз повече по тая магистрала в дневните часове нз дали бих се движил, пълно е само с дивеч
а за дясната лента ... не е толко зле, издържа се ама не е приятно да се кара в нея, но не искам да карам с 200 в ляво и да треперя кога ще ме засече ТИР - доста пъти ми се се е случвало с над 140 и не е забавно
та за следващите почивки спокойно мога са си я пропусна магистралата за разнообразие, ама пък по между(селски)градските пътища е пълно с откаченяци също ... въобще да си закараш до някъде семейството си е цяло премеждие без да се изнервиш и да станеш свидетел поне на 5-6 ситуации за линейка
само днес докато се прибера на кръстовището на бул. Васил Априлов и 6ти Септември поне 2 старта видях на дизелова е-клас VS фиат някав (мега гонка на зелено до следващия пешеходен светофар пред училище) и някаква служебна баничарка (в обратната посока) VS ауди a6 комби ... та ... една спукана гума на тия весели хора в 18ч на тоя булевард и всички хора са на кайма по разни спирки, трафик и т.н. ама ... ние сме държавата на Бързи и Яростни
не че и аз съм карал и не карам агресивно по някога ... ама на пълен булевард... в най-големия трафик и пълно с коли

накрая ще станем абонати на градския хората които можем и пешеходци и велосипедисти - поне в Плд има алеи и спокойно се кара на тях
Jordana написа:В ляво 150 ама ако няма дападжия зад камион![]()
Сега е момента да си призная че в абсолютно същата ситуация пак с бърз мерцедес му показах среден пръст като почна със знаците - ко прайш ве ? ....Имам подозрение че получи психично разстройство в тоя момент защото почна да криволичи отпред и да набива спирачки рязко и да дава газ и пак спирачки обаче аз си карам и те така беше интересно
Точно заради такива като теб тираджии, каращи в лявата лента с 90км/ч изпреварвайки друг тир, движещ се 88км/ч, в продължения на 3-4км се стига до такива ситуации. Защото е много трудно да изчакате по-бързо движещия се лек автомобил (ама вие го правите нарочно защото сте ГоУеми) и тогава да изпреварвате или другия като теб в дясната лента да върне газта за да приключи възможно най-кратко тъпото ви изпреварване, защото ще закъснеете като се движите с 2км/ч по-бавно. Но иначе Ви пречат всички бързо движещи се. Със закон трябва да Ви забранят да се движите в лявата лента (като в други страни). А като карате навряни един в друг по другите пътища и тотално изнервяте другите участници в движението, които не могат да изпреварват нормално? Това май никой не го коментира? Защо има най-много ПТП-та по пътя Русе-Бяла, Кресненското дефиле? Защото там е най-големия поток на ТИР-ве и Ви е най-готино да се правите на интересни, за да не може да бъдете изпреварвани.
Всички тираджии наглеят по пътя с подобни действия.
Не упреквам действието на този с мерцедеса, но и не защитавам този с автобуса.

- DigitalExile
- ентусиаст
-
Абе без коментар и тираджиите са кофти хора когато искат, миналия месец се прибирам от гърция и след Сандански 5 тира си карат един зад друг бавничко като не оставят никакво разстояние между тях и няма как да изпревариш 5 тира там защото най малкото няма такава права отсечка, стана сигурно 3км колона отзад и така до магистралата
Иначе ако някой в дясно на магистрала кара със 100км/ч, а аз карам със 105км/ч особено ако съм на темпомат ще го изпреварвам със 5км/ч стига да няма коли ако има коли ще ускоря разбира се що трябва да го набивам на хората които карат бързо

Иначе ако някой в дясно на магистрала кара със 100км/ч, а аз карам със 105км/ч особено ако съм на темпомат ще го изпреварвам със 5км/ч стига да няма коли ако има коли ще ускоря разбира се що трябва да го набивам на хората които карат бързо

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Добре де, като искате да се карате с 90-100, защо не карате по под-балкансия към морето?
От какъв зор правите тарапана на магистралата?
Там и трафик няма и по живописно.
Аз поне немога да хвана логиката да караш по магистралата и да се влачиш
От какъв зор правите тарапана на магистралата?
Там и трафик няма и по живописно.
Аз поне немога да хвана логиката да караш по магистралата и да се влачиш

- DigitalExile
- ентусиаст
-
Е много села и завой има по подбалканския
( виж са, то няма угодия като цяло
)