Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от randity » 01 Авг 2016, 19:32

И т'ва го имаше, даже колега със сива 46-ца (може и тоз пикаещия да е) се опита от аварийна лента да заобиколи спрял автомобил и друг човек не го пусна, съответно се разрази спор помежду им. Разбира се по-умния винаги отстъпва и човека с Шевролета реши да го пусне, просто за да не го дават по новините после пребит..
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 01 Авг 2016, 19:53

vicho написа:заеби, току що станах двоен свидетел и участник в селяндурски тероризъм ...

.........

първо тази с мерцедеса изтроли патрулката, а нас полицайката ни изтроли мощно :kuku: :mhihi:

Е как да не минеш от там така - знаеш колко апетитно са поставени, освен това 90% от колите пред мен минаха така за краткия ми престой във Враца тия дни :mhihi: Реших че няма да ме приемат добре в града ако не минавам и аз така и ги последвах :roll:

П.С. И новия булевард в началото, който преди няколко дни приличаше на плац, без маркировката - 5-6 коли ме задминаха поне със 100 :driving:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 01 Авг 2016, 19:53

dreadx написа:
Е.Димитров написа:..но това, което най-силно ми направи впечатление е че нормалните хора си чакаме в опашката от автомобили, но "тарикатите" карат в аварийната лента и то с голяма скорост
Неведнъж съм казвал, че същите тези капутняци после отиват най-отпред на опашката и започват да се бутат да минат. Някой тъпак спре и ги пусне, друг ги пусне и освен, че "тарикатлъка" им минава, от това страдат културните хора, дето са се наредили правилно. И вместо да се движат бавно и с постоянна скорост, за да минат значително по-бързо - опашката тръгва-спира, заради това че някой кретен най-отпред е решил да се прави на толерантен и да ги пусне да минат. Никаква толерантност не трябва да има към тези - аз само един-два пъти съм попадал в такова задръстване, но следващия път ако не бързам и ако съм сам, мисля да спра в аварийната лента, да си пуша и да гледам сеира как ще ме заобикалят. Даже и авариен триъгълник ще поставя на съответната дистанция, че да трябва да заобикалят отделно и него.

Тук ме спечели за фен! :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 01 Авг 2016, 19:57

alekangg написа:
dreadx написа:
Е.Димитров написа:..но това, което най-силно ми направи впечатление е че нормалните хора си чакаме в опашката от автомобили, но "тарикатите" карат в аварийната лента и то с голяма скорост
Неведнъж съм казвал, че същите тези капутняци после отиват най-отпред на опашката и започват да се бутат да минат. Някой тъпак спре и ги пусне, друг ги пусне и освен, че "тарикатлъка" им минава, от това страдат културните хора, дето са се наредили правилно. И вместо да се движат бавно и с постоянна скорост, за да минат значително по-бързо - опашката тръгва-спира, заради това че някой кретен най-отпред е решил да се прави на толерантен и да ги пусне да минат. Никаква толерантност не трябва да има към тези - аз само един-два пъти съм попадал в такова задръстване, но следващия път ако не бързам и ако съм сам, мисля да спра в аварийната лента, да си пуша и да гледам сеира как ще ме заобикалят. Даже и авариен триъгълник ще поставя на съответната дистанция, че да трябва да заобикалят отделно и него.

Тук ме спечели за фен! :yes:

По-рано цитирах колегата с другото му изказване в този ред на мисли. Подкрепям с две ръце и прилагам написаното от него!

dreadx написа:Вдъхновен от експеримента на колегата, дето от един месец ги пуска, мисля от утре да започна и аз един експеримент. Ще се бутам и ръгам, ще сменям лентите според където ще мина най-бързо. Ако се случи да съм се наредил за завой надясно, дори светофарът над мен да е зелен, няма да завия. А ще си спра и ще чакам зеленото за направо (нали вече изяснихме, че според фолклорната интерпретация на ЗДвП ако някой ме удари отзад, все той ще е виновен - защо да не спра и посред зелен светофар? - ха да минат де!). Когато съм в неправилната, но по-празна лента, ще моля чакащите да ме пускат, и ще ги предреждам. А когато се вмъкна пред тях, ще им благодаря със специфичен жест за поздрав. Ще се опитам да привлека и максимален брой поддръжници на каузата. Ако пуснете някой наглец да се пререди на светофара, и ако той щом се включи пред вас, ви вдигне високо среден пръст за поздрав - да знаете, че съм аз. - или някой от моите съмишленици. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 01 Авг 2016, 20:01

randity написа:И т'ва го имаше, даже колега със сива 46-ца (може и тоз пикаещия да е) се опита от аварийна лента да заобиколи спрял автомобил и друг човек не го пусна, съответно се разрази спор помежду им. Разбира се по-умния винаги отстъпва и човека с Шевролета реши да го пусне, просто за да не го дават по новините после пребит..

Що не попадне един такъв тарикат на мен.. Вярно ще ме дават по новините, ама като : шофьор на баничарка преби водач на бмв

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 01 Авг 2016, 20:18

Абе и аз фанах тва мега задръстване, верно не баш в пика му ама го фанах и ми направи впечатление, че нямаше чак толкова много наглеци в аварийната. Даже някак си много културно караха хората. Дали щото се бяха примирили с обстановката и им беше все тая. Ама такова чудо за почти 30 години на пътя не бех виждал! Беше си бедствие.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Потребител
Аватар
Кара: '23 MB E63 '24 Q5

Мнение от badboy21 » 01 Авг 2016, 20:30

Аз имах късмета да се набутам в това задръстване,и доста си поспорихме с "колега" със софийско Е90,опитвайки се да мине от аварийната в моята лента,та въпросния се опита нещо калник в калник да правим,ама като видя че не ми пука за 19 годишната ми е39-ка,се отказа :mhihi: :mhihi: :mhihi:,и гледайки в дясното си огледало забелязах,че тоя доста назад остана в аварийната,просто никои не го пускаше :clap: .Та личното ми мнение е,че именно тези тарикати до някаква степен подпомогнаха за задръстването,тъй като напред все се намираше някой колегиален да ги пусне,а ние културните шофьори си повисяхме два часа и половина.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 01 Авг 2016, 21:14

При мен пък има някакви аномалии. Като карам със служебния ми ситроен всеки ми свирка, засича и т. н. Като си карам с БМВто ги няма тези неща. И двете коли ги карам по един и същи начин

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 01 Авг 2016, 21:16

adovet написа:При мен пък има някакви аномалии. Като карам със служебния ми ситроен всеки ми свирка, засича и т. н. Като си карам с БМВто ги няма тези неща. И двете коли ги карам по един и същи начин

Честно да ти кажа, без да се обиждаш, през 2016 надали Е60 респектира толкова много. Виж черна е38-ца някак винаги ми е действала по-така...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 01 Авг 2016, 21:18

Е аз като казвам аномалии

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Авг 2016, 21:22

В смисъл караш агресивно и им сипваш на всички с черпака ? В такъв случай ясно е защо със цитрона ти дават звукови команди , на другия бранд някак си му идва отвътре тоест напълно естествено се получава и няма нужда от селски изпълнения с клаксона :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 01 Авг 2016, 21:26

Jordana написа:В смисъл караш агресивно и им сипваш на всички с черпака ? В такъв случай ясно е защо със цитрона ти дават звукови команди , на другия бранд някак си му идва отвътре тоест напълно естествено се получава и няма нужда от селски изпълнения с клаксона :mhihi:

Аве карам си нормално, просто си знам правата и си държа на това, ама със цитрото нещо не се получава

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 02 Авг 2016, 10:25

badboy21 написа:Аз имах късмета да се набутам в това задръстване,и доста си поспорихме с "колега" със софийско Е90,опитвайки се да мине от аварийната в моята лента,та въпросния се опита нещо калник в калник да правим,ама като видя че не ми пука за 19 годишната ми е39-ка,се отказа :mhihi: :mhihi: :mhihi:,и гледайки в дясното си огледало забелязах,че тоя доста назад остана в аварийната,просто никои не го пускаше :clap: .Та личното ми мнение е,че именно тези тарикати до някаква степен подпомогнаха за задръстването,тъй като напред все се намираше някой колегиален да ги пусне,а ние културните шофьори си повисяхме два часа и половина.

И аз не пускам тарикатите, нека си чакат като всички останали.
Наскоро на Цариградско правеха някакъв ремонт и лявата лента беше затворена, ама всички бързаха да минат точно отляво, да минат напред и там някой да ги пусне. Не карах аз и нямаше как да му обясня на шофера какво да прави с тарикатите, ама ако бях аз нямаше да пусна никой, да си чакат. Заради тях колоната беше спряла че не можеше да смогнат да се престрояват. Разбирам някой да не е видял знака за ремонт, да се е объркал, ама почти всички от наглост караха отляво. :ranting:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 02 Авг 2016, 12:03

ааа, там още от мола бичиш в бус лентата и така... :mhihi:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 02 Авг 2016, 12:09

KPETEH написа:ааа, там още от мола бичиш в бус лентата и така... :mhihi:

Да особено ако ще слизаш на кръговото нали :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата