Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- doktorabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Всичко
Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
vassil_bk написа:Има, но ако не се лъжа, трябва да се инсталира USB-hub под кората на багажника, прекарване на малко кабели, кодиране и готовоvld написа:няма ли опция за ЮСБ на тия CCC-та ?
Те: http://www.zen104526.zen.co.uk/320d/BMW ... it%201.pdf
Няма никакъв hub, просто се сменя Mulf модула с Mulf 2 или Mulf 2 High.
- a03
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 F25 28i
Колеги, искам да ви попитам с тези линкове от първа страница мога ли да си ъпдейтна картите на голямата навигация на кола след фейса или ми трябват други и как точно става това? И друго да попитам как се използва интернет функцията през навигацията защото на мен ми казва че за тази държава не била активна?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
a03 написа:Колеги, искам да ви попитам с тези линкове от първа страница мога ли да си ъпдейтна картите на голямата навигация на кола след фейса или ми трябват други и как точно става това? И друго да попитам как се използва интернет функцията през навигацията защото на мен ми казва че за тази държава не била активна?
След фейса навигацията е CIC, сваля се картата на USB и се ъпдейтва през USB порта в жабката, за целта ти трябва FSC код който може да ти генерира някой колега от описаните в темата, пък и разни други също могат

- a03
- кандидат ентусиаст
-
vld написа:a03 написа:Колеги, искам да ви попитам с тези линкове от първа страница мога ли да си ъпдейтна картите на голямата навигация на кола след фейса или ми трябват други и как точно става това? И друго да попитам как се използва интернет функцията през навигацията защото на мен ми казва че за тази държава не била активна?
След фейса навигацията е CIC, сваля се картата на USB и се ъпдейтва през USB порта в жабката, за целта ти трябва FSC код който може да ти генерира някой колега от описаните в темата, пък и разни други също могат
Може ли да помоля някой колега от София да съдейства с ъпдейта и генерирането на въпросния код.
Благодаря!
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
a03 написа:vld написа:a03 написа:Колеги, искам да ви попитам с тези линкове от първа страница мога ли да си ъпдейтна картите на голямата навигация на кола след фейса или ми трябват други и как точно става това? И друго да попитам как се използва интернет функцията през навигацията защото на мен ми казва че за тази държава не била активна?
Може ли да помоля някой колега от София да съдейства с ъпдейта и генерирането на въпросния код.
Благодаря!
Колегата Atsalov може генерира кодове

- mutata85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F15
Здрачвейте колеги,имам нужда от помпщ за по-запознатите от мен. Нещата са следните,на Е91 2006г. с Профешънал нави CCC,изведнъж спря да чете картата,на 2-3 изваждания на диска захапва но след малко пак дава грешка в диска или зарежда постоянно.Помислих си че се е скапъл диска,взех нов от колегата ivo1,така че да съм сигурен в качеството му,но резултат никакъв.Нещата за мен са почти ясни четеца си е заминал,не съм опитвал да го почиствам защото държа на качеството по колата ми и реших да купя нов четец комплект с "окачването"или както там се казва.Колегата каза че се продават в дилара на BMW и са около 180лв.Ще съм благодарен ако някой ми изпрати описание как да разглобя самото устройство за да стигна до механиката на четеца(ако е възможно със снимки или видео).За свалянето не е проблем мога да го сваля,но от горната страна е CD-то,а отдолу има доста платки и т.н докато стигна до механиката на DVD-то.
Поздрави.
Поздрави.
- a03
- кандидат ентусиаст
-
Колеги пак да ви попитам какъв е начина да се използва интернет функцията на голямата навигация след фейса?
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
a03 написа:Колеги пак да ви попитам какъв е начина да се използва интернет функцията на голямата навигация след фейса?
Само и единствено с комбокс модул и настройката му.
здравейте, имам следното питане.. колата беше без навигация навързах всичко но не ми работи джойстика и като дам на контакт и запаля колата ми изписва да поставя диск за навигация и след 2 секунди изписва ето това прикачвам снимка. въпроса ми е кодирва ли се нещо или се флашва? преди това бях със сд професионал.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Atsalov
- Ацалов
-
То снимката говори сама за себе си. Иска кодиране и да се настрои джойстика към хедюнита.
- vld
- Старши ентусиаст
-
Atsalov написа:a03 написа:Колеги пак да ви попитам какъв е начина да се използва интернет функцията на голямата навигация след фейса?
Каква е тази интернет функция?
И как стои въпроса с този комбокс модул как се добавя, какво се получава като функционалност от него?
Аз се интересувам от това какъв е варианта да си добавя тунер за телевизия и да си монтирам камера за паркиране?
П.С. Позачетох се малко, има ли значение какъв е комбокса? от каква кола?
И някъде има информация как се ретрофитва?

Atsalov написа:То снимката говори сама за себе си. Иска кодиране и да се настрои джойстика към хедюнита.
джойстика ми тръгна беще изгорял един бушон смених го и си влизам навсякъде сега , и като включа на задна ми излиза кола КОМБИ и ми отчита там в зелено жълто и червено но не ми писука.... с каква програма се кодирва
- karaibrahim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31
vld написа:Atsalov написа:a03 написа:Колеги пак да ви попитам какъв е начина да се използва интернет функцията на голямата навигация след фейса?
Каква е тази интернет функция?
И как стои въпроса с този комбокс модул как се добавя, какво се получава като функционалност от него?
Аз се интересувам от това какъв е варианта да си добавя тунер за телевизия и да си монтирам камера за паркиране?
П.С. Позачетох се малко, има ли значение какъв е комбокса? от каква кола?
И някъде има информация как се ретрофитва?
Доколкото четох, са еднакви за няколко модела (е87, e84, e90), но трябва да си намериш номера. За е91 320хд, фейслифт, 2011 трябва да е 84109257161. Вероятно при теб е същият.
- vld
- Старши ентусиаст
-
Има ли възможност на CIC да ми показва нивото на маслото в мотора?
Въпрос на кодиране ли е или трябва и нещо друго да се добави?
От долу на картера има нивомер

- Atsalov
- Ацалов
-
vld написа:Има ли възможност на CIC да ми показва нивото на маслото в мотора?
Да но нивомера е различен и не е само до настройка.