Вибрации

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Луноход

Re: Вибрации

Мнение от pepsin » 03 Мар 2016, 22:06

Дюзи

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530D 218hp
Мечтае да кара: Параход

Мнение от blackyhn » 01 Авг 2016, 12:03

pepsin написа:Здравей те колеги !От скоро имам следният проблем:като сложа колата на N и колата почва да се тресе.Незнам дали двигателя се тресе или цялото купе, но по скоро според мен се тресе двигателя.Бмв е60 3.0д.218к.с.2004г.автоматик.По двигатела е сменяно всичко без буталата валове те и май е това :mhihi: всичко е сменено миналото лято с оригинални части от Дару Кар.Дюзи те са в добро състояние,на диагностика няма нищо всичко е наред.От какво може да са тези вибрации ??????благодаря.

Нали ги бяхте диагностицирали и бяха ОК. Как после се оказа, че е от тях проблема? Питам защото и при мен нещо подобно се случва. И алтернативата не е никак приятна.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530dA
Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори

Мнение от B.Stoimenov » 01 Авг 2016, 12:07

blackyhn написа:
pepsin написа:Здравей те колеги !От скоро имам следният проблем:като сложа колата на N и колата почва да се тресе.Незнам дали двигателя се тресе или цялото купе, но по скоро според мен се тресе двигателя.Бмв е60 3.0д.218к.с.2004г.автоматик.По двигатела е сменяно всичко без буталата валове те и май е това :mhihi: всичко е сменено миналото лято с оригинални части от Дару Кар.Дюзи те са в добро състояние,на диагностика няма нищо всичко е наред.От какво може да са тези вибрации ??????благодаря.

Нали ги бяхте диагностицирали и бяха ОК. Как после се оказа, че е от тях проблема? Питам защото и при мен нещо подобно се случва. И алтернативата не е никак приятна.

Тампони ? :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530D 218hp
Мечтае да кара: Параход

Мнение от blackyhn » 01 Авг 2016, 12:13

B.Stoimenov написа:
blackyhn написа:

Тампони ? :)

Човека е писал, че проблема са се оказали дюзите. И то след като са минали диагностика. Интересно ми е какво се е оказало и дали и на мен няма да ми се усмихне късмета.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Луноход

Мнение от pepsin » 01 Авг 2016, 15:59

Всичко е ОК :mhihi: в друга тема писах какво точно е било по баварчето.И какво направих за да се оправи :mhihi: .Три кабелчета и всичко заспа,за сега :mhihi: .Сега пък имам малко масло в кулера около 30гр.или 30мл.и се чудя дали не е тръгнало турбото

Предишна

Назад към Е60/Е61