Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Тва пък колко е нагласено не е истина. Има ли още балъци дето се връзват на тоя клип....
bum_bum написа:Днес си карам в Банкя със скутерчето и изпреварвам някаква джипка с десен волан на непрекъсната линия. Пътя прав поне 1км напред. Други коли няма. Изпреварвам го с поне 2м разтояние между нас. Тоя наду клаксона яко възмутен.
Ааа и викаш щот ти си със скутерО и 1км няма коли може да нарушаваш правилника.....
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не, но като ти го правиш същото че и по-лошо защо се възмущаваш като го видиш от някой друг.
Мен редовно ме засичат като си карам в дясно по големите булеварди и някой както съм му в мъртвата зона току ме натисне в бордюра. Бибитна му там колкото да ме види да не ме сгази и заминавам. Има ли нужда от драми?
Мен редовно ме засичат като си карам в дясно по големите булеварди и някой както съм му в мъртвата зона току ме натисне в бордюра. Бибитна му там колкото да ме види да не ме сгази и заминавам. Има ли нужда от драми?
bum_bum написа:Не, но като ти го правиш същото че и по-лошо защо се възмущаваш като го видиш от някой друг.
Ъъъ и какво точно аз правя ?!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
bum_bum написа:Обръщам се към трето лице в случая.
Извинявам се.. не съм разбрал

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Nedko Anev написа:Аз вчера вечерта се престроявам от дясна в лява лента без мигач имаше много разстояние тамън тръгвам в ляво и тоя зад мене го гледам дава газ.. дадох газ и аз и се престроих спокойно ама той пича ми се изнерви нещо почна да е гони и да ми крещи и да ме псува дали съм имал мигач и,че съм го бил засякъл.. казах му,че нямам мигач и т'ва беше, не ги разбирам тия хора. Аз хубаво не съм дал мигач ама трябва ли пък да дава газ като дебил и да ми вика после,че го засичам и да ме псува
Е какво очакваш?!?Нахранил те е и с право

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Ми не всъщност на почти 3 коли разстояние грам не му преча и грам не съм го засичал. Иначе,че не дадох мигач да не дадох, но не съм пречил на никой ха-ха
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Nedko Anev написа:Ми не всъщност на почти 3 коли разстояние грам не му преча и грам не съм го засичал. Иначе,че не дадох мигач да не дадох, но не съм пречил на никой ха-ха
Така си мислиш ти

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Е да явно на някой хора им пречи престрояването с еднаква скорост на над 10 метра разстояние без мигач. Мен лично не ме бърка, правят го много често хора пред мен до сега никой не ми е пречил, явно има хора от вас дето ви пречи и псувате
Щом имате нерви да се занимавате аз съм ок.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Жив и здрав.Карай си как си знаеш,щом те мързи да чукнеш едно лостче за 2 секунди.То или ти е навик или не.
Nedko Anev написа:Е да явно на някой хора им пречи престрояването с еднаква скорост на над 10 метра разстояние без мигач. Мен лично не ме бърка, правят го много често хора пред мен до сега никой не ми е пречил, явно има хора от вас дето ви пречи и псуватеЩом имате нерви да се занимавате аз съм ок.
Аз много ги "обичам" такива като теб, които се престрояват без да подадат сигнал и после се чудят защо ...?! По тази логика не спирай на стоп и минавай на червено

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Какво го нападнахте сега? Винаги ли давате мигачи? Аз като ще завивам, престроявам гледам в огледалото и ако няма никой около мен, на кого да го давам тоз мигач?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
тва за мигачите е най-малоумния аргумент, който някога съм чувал
толкова пъти ми се е случвало да усетя, че някой ще тръгне да прави маневра преди дори да е пуснал мигач, че не е истина
то е толкова очевидно, когато някой смята да направи престрояване или завой, че да те ударят с тухла четворка по чутурата е по-малко очевидно
толкова пъти ми се е случвало да усетя, че някой ще тръгне да прави маневра преди дори да е пуснал мигач, че не е истина
то е толкова очевидно, когато някой смята да направи престрояване или завой, че да те ударят с тухла четворка по чутурата е по-малко очевидно
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Почесване зад дясното ухо , може ли да се счита за пуснат десен мигач а почесване от ляво за ляв ? Питам понеже ми е интересно какъв ще сигнала за заден ход ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...