CCC модул E60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: CCC модул E60
Благодаря за отговорите. Опитах с диск с mp3 песни и си върви нормално без да презкача. Най-вероятно проблема е с антената. Можете ли да ме насочите какво трябва да търся и къде по-точно се намира/сменя. Благодаря!
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
ck0pnu0 написа:Благодаря за отговорите. Опитах с диск с mp3 песни и си върви нормално без да презкача. Най-вероятно проблема е с антената. Можете ли да ме насочите какво трябва да търся и къде по-точно се намира/сменя. Благодаря!
Провери и HIP модула. Него май го хваща диагностика.
Номер 5 от схемата - http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=65_1453
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
ck0pnu0 написа:Благодаря за отговорите. Опитах с диск с mp3 песни и си върви нормално без да презкача. Най-вероятно проблема е с антената. Можете ли да ме насочите какво трябва да търся и къде по-точно се намира/сменя. Благодаря!
Къде се намира GPS антената ли, на тавана

хм Ок, благодаря за отговорите, ще пиша отново когато разбера къде точно е бил проблема 

- alkapone777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 xdrive
Здравейте.До колкото знам проблема в ссс модула е прегряеане на чипа,при 80% от модулите.Нужно е презапояване на чипа с инфра ред.Разполагам с такава машина и ако някой реши да тестваме да пише.Не давам гаранция че ще се получи но може да опитаме.Ще се радвам ако помогна.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
Колегата говори за проблеми с навигацията. Не показване на реална позиция, обикаляне в кръг и т.н. Имал съм такива проблеми и бяха от антената. Не хващаше GPS сигнал и навигацията се въртеше около последна запомнена позиция.
- alkapone777
- кандидат ентусиаст
-
Да ясно просто предложих помощ за друг проблем с ссс-то.Имах някаде gps-антена.Колега ако нямаш за проба ще я потърся и пратя да тестваш.
Здравейте колеги.
Искам да ви попитам дали е възможно ССС да си заминава, ситуацията е следната.
Излизам си с колата всичко си работи музика всичко е ОК, и след около час стоене (беше на слънце) влизам в колата и нямам нито радио нито тръгва да чете CD от време на време просвирва за секунда две и спира, опитах да дам ресет на ССС модула но без ефект. След като се прибрах закачих колата с ISTA-та и ми излизат грешките от снимката. При опит за изчистване на грешките няма връзка с телефона стои в сиво. Възможно ли е Блутута да е заминал и заради това да го прави, ако е той как да го изключа или да търся друг?
Ако някой има идея от какво може да е, нека сподели.
Мерси предварително.
Искам да ви попитам дали е възможно ССС да си заминава, ситуацията е следната.
Излизам си с колата всичко си работи музика всичко е ОК, и след около час стоене (беше на слънце) влизам в колата и нямам нито радио нито тръгва да чете CD от време на време просвирва за секунда две и спира, опитах да дам ресет на ССС модула но без ефект. След като се прибрах закачих колата с ISTA-та и ми излизат грешките от снимката. При опит за изчистване на грешките няма връзка с телефона стои в сиво. Възможно ли е Блутута да е заминал и заради това да го прави, ако е той как да го изключа или да търся друг?
Ако някой има идея от какво може да е, нека сподели.
Мерси предварително.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- alkapone777
- кандидат ентусиаст
-
Мен лично ме съмнява да е блутута но пробвай.В багажника е модула.
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Според мен е точно от блутута- изключи го и смятам ше се оправи.
По темата - тези дни на морето като седи звераки напечена колата, на ЦЦЦто му отнема малко повече време да загрее
може и да е затръгвал 
Sent from my iPhone using Tapatalk
По темата - тези дни на морето като седи звераки напечена колата, на ЦЦЦто му отнема малко повече време да загрее

Sent from my iPhone using Tapatalk
Мерси колеги.
Как да го изключа че той има май две букси и оптиката мисля че влиза в него кое точно да изключа?
Благодаря предварително.
Как да го изключа че той има май две букси и оптиката мисля че влиза в него кое точно да изключа?
Благодаря предварително.
Мерси много на колегата B.Stoimenov оказа се блутуута
имам да черпавам.
Само разкачих бялата букса на MULF (блутуут) и всичко отново е ОК.
Ще покарам някой ден така да видя дали няма да се появят много грешки.
Обмислям като го сменявам направо да сложа MULF 2 HIGH за да не се занимавам с дискове а направо през USB да си слушам.
Мерси отново.

Само разкачих бялата букса на MULF (блутуут) и всичко отново е ОК.

Ще покарам някой ден така да видя дали няма да се появят много грешки.
Обмислям като го сменявам направо да сложа MULF 2 HIGH за да не се занимавам с дискове а направо през USB да си слушам.
Мерси отново.
- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
А аз може ли да попитам този "MULF 2 HIGH" за който говори колегата, има ли нещо специфично или е Plug & Play за E60 LCI ? Махам блутута и слагам това устройство... и как следва пускането през USB?
До колкото знам буксите са еднакви само има допълнителен вход за USB и AUX и трябва да се кодира и да се прекарат кабелите за USB. Това е ако вече имаш Блутуут,ако го нямаш е по сложно.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
snooperchi написа:А аз може ли да попитам този "MULF 2 HIGH" за който говори колегата, има ли нещо специфично или е Plug & Play за E60 LCI ? Махам блутута и слагам това устройство... и как следва пускането през USB?
Трябва да се кодира