За и против ремап-а
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- v3n0m
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 525D M 05', Audi a6, e53 x5 3d
- Мечтае да кара: е60 M5
Re: За и против ремап-а
maikooo написа:ACT написа:.....
Поздрави и не умирайте от яд. Винаги има някой "ПО". И аз съм "по" от някой, и някой е "по" от мен. Давайте го по-спокойно и си живейте живота без злоба и завист.
Защо се силиш излишно? Никой не го яд за нищо, нямам за какво да ти завиждам, никога не са ме привличали дизелови джипки по 500 коня, колата която ми харесва я имамВижда се, че имаш рядък екземпляр, защо не направиш една хубава тема в Х раздела за колата, да споделиш опит, да разкажеш за ремап-а, за проблемите свързани с него, постарай се да бъдеш полезен, не да си дразнител
И не само в Х раздела, сигурен съм че ще има много хора и от този раздел на които ще им бъде интересно.
Към колегата ACT, без лоши чувства ама започваш да се заяждаш с всички наред, мисля че форума е за обмяна на полезна информация и опит. Защо не се опиташ да се придържаш към правилата, а и ти го казвам за твое добро защото ако продължаваш така може да ядосаш някой от админите

Любовта към жената е преходна, а любовта към БМВ - вечна!!!
- ACT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5
CrazyElement написа:Абе ти май наистина не разбираш, че никой от тука , които ти пишем не го интересува колко е бърза колата ти ? Никой няма комплекси , единствения с комплекси си ти, никога няма да ме е яд , ако някой е набил една торба повече пари от мене в колата си и тя е по-бърза , ще му се кефя , може би ще ме е яд , ако някой със същия сетъп , като моя е по-бърз , тогава , ще тръгна да търся къде ми е проблема в колата. Та вземи спри да се хвалиш , щото е супер мега смешно, не виждаш , че всеки ти се подиграва супер много ти пак си пилиш твоята, приятел не на всички ни се върти живота около колко коня ни е колата , разбери , че на никой не му дреми дали твоята Х5ца е по-бърза от нашите коли ...
П.П сериозно ще те попитам ти мислиш ли , че твоята кола е надеждна след всичкия този тунинг , след като сам казваш , че каретата ти издават багажа на 10к км. Аз също съм с доста къстъм по-колата , но винаги го държа в мярка, повярвай ми и сега мога да отида да я надуе мапера на фул макс и най-вероятно ще ти бия и Хиска , тъй като е по-тежък, но не това е идеята на цялата тази тема , на кой му е по-бърза колата , а да се споделя опит всеки да си преценя , къде кво да прави, ти би ли тръгнал с твоя ХИкс да обикаляш Европа след като издухва карета за 10к км. Просто спри да се заяждаш тук с хората , като си толкова отворен, направи си клип на колата , как и мачкаш газта на място и кво изкарва отзад и после един клип как и правиш старт. Ако не ти пуши изобщо , снимай цялата генерация , нали е къстъм прати ни линк да я видим тази Норвежка генерация, и ако всичко е така както казваш , лично аз поне ще ти се извиня и ще призная , че твоята ХИКС 5ца е чудо на германската инженерна мисъл!
Нещо хич н е ти е ясна картинката. Първо хикса ми е кола за веселие. Карам си я с много кефа, но само в България. Имам фирма за облекло от времето, което ти си бил в детска количка и давам прехрана на над 30 семейства! Имам три камиона за разнос(тъй като шия дрехи на ишлеме за Италия и Германия) и още 10-тина баничарки за платове и доставки на бутици тук в България. Да ти кажа, че имам и S8 в гаража, което не се кара. Жена ми си кара Туарега. Всичко това, ти го казвам не да ти се хваля, както правеше ония колега с ретрофита и М-ката ( а на мен един камион ми струва колкото 2-3 мки с ретрофити, но не съм го споменавал до сега). Идеята да се регна тук след толкова години следене на форума не ми е хвалене. Повярвай ми имам си работници, за които съм бог. Както ти казах им осигурявам прехраната на семействата, не ги експлоатирам, заплащам им добре. Хората са доволни и аз. Приятели сме, пием и ядем на една маса. Тук съм се регнал, защото Х-са, имаше проблем с навито и едно реле на помпа, които сервизите не намериха а изпосмениха всичко по колата!
Нямам време да ъпгрейдна и каретата, защото сега е силния сезон с дрехите. Зимата като намалее работа, ще седна и САМ, както повечето неща по колата ще измисля. Може да насадя направо полуоските от хикс с М50д мотор и да си реша проблема, а може и друго, което ми се върти в главата. Тръпката е не да дам на някой да ми набие 50 бона и да взема кола на готово. Мога да взема някоя изрезка на 800 кг, да я дам на венци или не гената от монстър и да я надуят с такъв бюджет над 700 кс. и какво правим после ? Аз си карам хикса за фън и кеф, но лека кола няма да тунинговам, понеже съм родител, съпруг и работотдател- т.е. мисля за живота си, защото хора зависят от мен. Дано някой ден опознаеш това чувство.
Модовете няма да си споделя, не защото не искам, а за да няма лесен път за другите. както аз година съм чел, ровил, търсил, така и другите да го направят.
Аман от модераторски и админски произвол! Тема за турбо не мерц седи в раздел за Е60-тка и на никой не му дреме! Иначе сме безпристрастни!!!
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
ACT написа:CrazyElement написа:Абе ти май наистина не разбираш, че никой от тука , които ти пишем не го интересува колко е бърза колата ти ? Никой няма комплекси , единствения с комплекси си ти, никога няма да ме е яд , ако някой е набил една торба повече пари от мене в колата си и тя е по-бърза , ще му се кефя , може би ще ме е яд , ако някой със същия сетъп , като моя е по-бърз , тогава , ще тръгна да търся къде ми е проблема в колата. Та вземи спри да се хвалиш , щото е супер мега смешно, не виждаш , че всеки ти се подиграва супер много ти пак си пилиш твоята, приятел не на всички ни се върти живота около колко коня ни е колата , разбери , че на никой не му дреми дали твоята Х5ца е по-бърза от нашите коли ...
П.П сериозно ще те попитам ти мислиш ли , че твоята кола е надеждна след всичкия този тунинг , след като сам казваш , че каретата ти издават багажа на 10к км. Аз също съм с доста къстъм по-колата , но винаги го държа в мярка, повярвай ми и сега мога да отида да я надуе мапера на фул макс и най-вероятно ще ти бия и Хиска , тъй като е по-тежък, но не това е идеята на цялата тази тема , на кой му е по-бърза колата , а да се споделя опит всеки да си преценя , къде кво да прави, ти би ли тръгнал с твоя ХИкс да обикаляш Европа след като издухва карета за 10к км. Просто спри да се заяждаш тук с хората , като си толкова отворен, направи си клип на колата , как и мачкаш газта на място и кво изкарва отзад и после един клип как и правиш старт. Ако не ти пуши изобщо , снимай цялата генерация , нали е къстъм прати ни линк да я видим тази Норвежка генерация, и ако всичко е така както казваш , лично аз поне ще ти се извиня и ще призная , че твоята ХИКС 5ца е чудо на германската инженерна мисъл!
Нещо хич н е ти е ясна картинката. Първо хикса ми е кола за веселие. Карам си я с много кефа, но само в България. Имам фирма за облекло от времето, което ти си бил в детска количка и давам прехрана на над 30 семейства! Имам три камиона за разнос(тъй като шия дрехи на ишлеме за Италия и Германия) и още 10-тина баничарки за платове и доставки на бутици тук в България. Да ти кажа, че имам и S8 в гаража, което не се кара. Жена ми си кара Туарега. Всичко това, ти го казвам не да ти се хваля, както правеше ония колега с ретрофита и М-ката ( а на мен един камион ми струва колкото 2-3 мки с ретрофити, но не съм го споменавал до сега). Идеята да се регна тук след толкова години следене на форума не ми е хвалене. Повярвай ми имам си работници, за които съм бог. Както ти казах им осигурявам прехраната на семействата, не ги експлоатирам, заплащам им добре. Хората са доволни и аз. Приятели сме, пием и ядем на една маса. Тук съм се регнал, защото Х-са, имаше проблем с навито и едно реле на помпа, които сервизите не намериха а изпосмениха всичко по колата!
Нямам време да ъпгрейдна и каретата, защото сега е силния сезон с дрехите. Зимата като намалее работа, ще седна и САМ, както повечето неща по колата ще измисля. Може да насадя направо полуоските от хикс с М50д мотор и да си реша проблема, а може и друго, което ми се върти в главата. Тръпката е не да дам на някой да ми набие 50 бона и да взема кола на готово. Мога да взема някоя изрезка на 800 кг, да я дам на венци или не гената от монстър и да я надуят с такъв бюджет над 700 кс. и какво правим после ? Аз си карам хикса за фън и кеф, но лека кола няма да тунинговам, понеже съм родител, съпруг и работотдател- т.е. мисля за живота си, защото хора зависят от мен. Дано някой ден опознаеш това чувство.
Модовете няма да си споделя, не защото не искам, а за да няма лесен път за другите. както аз година съм чел, ровил, търсил, така и другите да го направят.
Колега, а ако не е проблем може ли да направиш клипче както каза един друг колега и да видим, че наистина не пуши изобщо колата и да се спрат тези спорове

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
Ами аз това се опитвам да му обясня, той ми обяснява, че съм бил в детска количка , виж сега , не споря колко си преуспял и с колко пари разполагаш , идеята тука е да се види дали ти пуши колата , това е ЦЕЛИЯ спор , не колко пари има , колко фирми , колко ТИРА и т.н. , все едно аз да кажа моята кола е 350 коня и пуши малко , а и между другото имам 20 см к** , е нали се сещаш , че за това второто никой не го интересува тука? Така че направи наистина клипче как не пуши , после направи и един клип на някакво ускорение там 0-100 или дай някакъв летящ 100 - 200 да видим как върви колата , тук всички сме фенове на БМВ и след като колата ти е с такъв тунинг съм сигурен , че доста хора биха се зарадвали да я видят 
Айде с добро надявам се повече да не се заяждаш и т.н. , виждам , че си интелигентен човек след като си постигнал толкова неща.

Айде с добро надявам се повече да не се заяждаш и т.н. , виждам , че си интелигентен човек след като си постигнал толкова неща.
- ACT
- кандидат ентусиаст
-
Клипче няма да има, защото отправих покана към двама с официален облог кола за кола! И двамата отказаха. В този живот няма нищо безплатно ( не говоря за материалните неща) и всяка проявена арогантност и подигравка си струват скъпо. Безплатно клипче няма да има! Който желае да се обзаложи при гореспоменатите условия (които хич не са тежки за вас, нали няма непушещ дизел) да заповяда!!!
Защо няма да пусна клип на ускорението- не искам да грея в новините като Ивайло Бочев- Зендера. Достатъчно съм се "издал" в този форум. Има ми инициалите, споменал съм за фирмата, колата, факта че съм на всеки драг и много лесно с минимални усилия може да се стигне от органите на реда до мен! Известност не искам.Всеки клип със скорост над 140 подлежи на наказание от органите на реда, тъй като максимално допустимата скорост за движение по републиканската пътна мрежа в Р България е 140 км/ч. С всеки клип нагоре могат спокойно и легално да си ви привикат в РУ-то и да обяснявате кое, как и защо. Аз съм зает и ЗРЯЛ мъж и глупости насила не си предизвиквам!
Поздрави на всички и дано не съм ви убидил. Накрая темата си дойде на правилния тон. Извинявам се ако съм нагрубил някого (е без двама души де).
Поздрави
Защо няма да пусна клип на ускорението- не искам да грея в новините като Ивайло Бочев- Зендера. Достатъчно съм се "издал" в този форум. Има ми инициалите, споменал съм за фирмата, колата, факта че съм на всеки драг и много лесно с минимални усилия може да се стигне от органите на реда до мен! Известност не искам.Всеки клип със скорост над 140 подлежи на наказание от органите на реда, тъй като максимално допустимата скорост за движение по републиканската пътна мрежа в Р България е 140 км/ч. С всеки клип нагоре могат спокойно и легално да си ви привикат в РУ-то и да обяснявате кое, как и защо. Аз съм зает и ЗРЯЛ мъж и глупости насила не си предизвиквам!
Поздрави на всички и дано не съм ви убидил. Накрая темата си дойде на правилния тон. Извинявам се ако съм нагрубил някого (е без двама души де).
Поздрави
Аман от модераторски и админски произвол! Тема за турбо не мерц седи в раздел за Е60-тка и на никой не му дреме! Иначе сме безпристрастни!!!
- xacahb
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: LMB
Добре, разбираемо е , че не искаш да се показваш повече от това. Както е и разбираемо до някъде , че си пазиш подробностите за проекта в тайна. А може ли да качиш снимка на дино графиката , че ми е много интересно да я видя, както навярно и на другите колеги от форума 

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
xacahb написа:Добре, разбираемо е , че не искаш да се показваш повече от това. Както е и разбираемо до някъде , че си пазиш подробностите за проекта в тайна. А може ли да качиш снимка на дино графиката , че ми е много интересно да я видя, както навярно и на другите колеги от форума
Чакай да пусне, колкото пусна на "MB S 65 AMG engine swapped 7G Tronic W221- 742,8 whp, 1200 NM torque electronically reduced"

- ACT
- кандидат ентусиаст
-
In_Memoriam написа:xacahb написа:Добре, разбираемо е , че не искаш да се показваш повече от това. Както е и разбираемо до някъде , че си пазиш подробностите за проекта в тайна. А може ли да качиш снимка на дино графиката , че ми е много интересно да я видя, както навярно и на другите колеги от форума
Чакай да пусне, колкото пусна на "MB S 65 AMG engine swapped 7G Tronic W221- 742,8 whp, 1200 NM torque electronically reduced"
Нещо не вдявам какво си написал. Ако ме смяташ за друг, бих ти предложил и на теб едно облогче и да ти кажат админи/модове/ оунъри и прочие по тяхните си начини дали аз съм този, за който ти ме смяташ!!!
Просто ставате смешни. Както казах колата ми я има на всеки кръг от НШДР в свободните стартове в съботите на пистата да дава времена. В неделите е паркирана кротко до шатрите и всички могат да я огледат, не се заключва.
А защото не тебе ти е скимнало да ми се правиш на шеф и да ми нареждаш, малко си сбъркал адреса. Последния път като проверих в НОИ и НАП под работодател стоеше моето име, а не твоето. От тук следва да направим дедуктивно заключение, че заповедите можеш да си ги издаваш само вкъщи, на мен- НЕ.
Защо към момента не качвам или не споделям инфо за колата. Много просто- както казах шепа хора не показахте уважение към труда и към личността, която стои зад него. Когато (ако изобщо ми издържат нервите и не напусна форума преди това) се покаже уважение към колата и вложения труд по нея, тогава може и да има тема за същата.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
ACT написа:In_Memoriam написа:xacahb написа:Добре, разбираемо е , че не искаш да се показваш повече от това. Както е и разбираемо до някъде , че си пазиш подробностите за проекта в тайна. А може ли да качиш снимка на дино графиката , че ми е много интересно да я видя, както навярно и на другите колеги от форума
Нещо не вдявам какво си написал. Ако ме смяташ за друг, бих ти предложил и на теб едно облогче и да ти кажат админи/модове/ оунъри и прочие по тяхните си начини дали аз съм този, за който ти ме смяташ!!!
Просто ставате смешни. Както казах колата ми я има на всеки кръг от НШДР в свободните стартове в съботите на пистата да дава времена. В неделите е паркирана кротко до шатрите и всички могат да я огледат, не се заключва.
А защото не тебе ти е скимнало да ми се правиш на шеф и да ми нареждаш, малко си сбъркал адреса. Последния път като проверих в НОИ и НАП под работодател стоеше моето име, а не твоето. От тук следва да направим дедуктивно заключение, че заповедите можеш да си ги издаваш само вкъщи, на мен- НЕ.
Защо към момента не качвам или не споделям инфо за колата. Много просто- както казах шепа хора не показахте уважение към труда и към личността, която стои зад него. Когато (ако изобщо ми издържат нервите и не напусна форума преди това) се покаже уважение към колата и вложения труд по нея, тогава може и да има тема за същата.
Нали осъзнаваш, че каквото и да напишеш без доказателства си оставаш поредния и непоследен новорегистриран виртуален герой в този форум? Ако имаш претенции ти или колата ти да сте нещо (каквито виждам, че имаш без някой да те е питал) ще си подкрепиш твърденията по някакъв начин без да се обясняваш като ученичка, а не с "елате ме вижте". Ако не желаеш - твоя си работа, просто като продължиш да говориш за тунинги, пушеци и т.н. ще си бъдеш все така смешен.

- ACT
- кандидат ентусиаст
-
In_Memoriam написа:ACT написа:In_Memoriam написа:xacahb написа:Добре, разбираемо е , че не искаш да се показваш повече от това. Както е и разбираемо до някъде , че си пазиш подробностите за проекта в тайна. А може ли да качиш снимка на дино графиката , че ми е много интересно да я видя, както навярно и на другите колеги от форума
Нали осъзнаваш, че каквото и да напишеш без доказателства си оставаш поредния и непоследен новорегистриран виртуален герой в този форум? Ако имаш претенции ти или колата ти да сте нещо (каквито виждам, че имаш без някой да те е питал) ще си подкрепиш твърденията по някакъв начин без да се обясняваш като ученичка, а не с "елате ме вижте". Ако не желаеш - твоя си работа, просто като продължиш да говориш за тунинги, пушеци и т.н. ще си бъдеш все така смешен.
Благодаря за оценката, показва на широката общественост защо не споделям нищо! Предложил съм мъжки облози на всички. А хвани и ми покажи къде съм се крил!!! Такива като теб, където драг писта не са виждали на живо (еле пък да са били по някакъв вид участнички) да ми дават оценки на мен, като човек , прекарал 10-тина години на пистата и да ми казват смешен ли съм бил или не, само показват, че младото поколение деградира с главоломни темпове.
Зареди 20 лева бензин на 39-тката, приготви 10 лева вход (5 за съботите) ела на следващия драг, където живи и здрави пак ще съм там и имай смелостта, да ми държиш този тон в лицето. Имам странното усещане, че преди аз да се доредя до тебе, около 50 човека ще са ти се израдвали
П.С. в живота няма мишкарене и криене зад клавиатурата и много хора рано или късно го разбират. Дано ти не си от тях.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Поне фантазия има моНчето 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
Хайде админите, време е ....
- v3n0m
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 525D M 05', Audi a6, e53 x5 3d
- Мечтае да кара: е60 M5
Колега а за тези които са далеч от София и им се иска да видят бегачката няма ли да направиш компромис?
Вярно да е направена много добре, да бяга много добре, ама все пак не е някой Бентли или колата на Батман за да я криеш така. Зендера кара като откачен и всеки ден качва клипове и като гледам никой нищо не му казва. Теб какво толкова те тревожи?

Любовта към жената е преходна, а любовта към БМВ - вечна!!!
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Колега аст май нямаш спирачки, виж че всички ти се смеят. Спри се с глупостите. Никой не го интересува какво работиш и на кой си шеф. Тея облози ги правехме в детската градина. Много лошо впечатление прави и езика с който обиждаш другите колеги
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk