Изпран ключ!? - Фейслифт

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Изпран ключ!? - Фейслифт

Мнение от batkoto » 23 Юли 2016, 23:44

Колеги,

Съпругата ми е изпрала ключа. Искам да попитам какво да правя? Знам, че ключа е много стабилно уплътнен и е на практика херметически затворен, но дали все пак не е влезнало вода. Ако го отворя после ще трябва да хвърля кутийката, толкова надрана. Иначе, ключа си работи, отключва, заключва, не че това ме утешава, защото ако е влезнала вода ще клеяса. Дайте съвет какво да правя...

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Re: Изпран ключ!? - Фейслифт

Мнение от BorislavB » 24 Юли 2016, 2:33

batkoto написа:Колеги,

Съпругата ми е изпрала ключа. Искам да попитам какво да правя? Знам, че ключа е много стабилно уплътнен и е на практика херметически затворен, но дали все пак не е влезнало вода. Ако го отворя после ще трябва да хвърля кутийката, толкова надрана. Иначе, ключа си работи, отключва, заключва, не че това ме утешава, защото ако е влезнала вода ще клеяса. Дайте съвет какво да правя...

На първо време си направи втори ако нямаш,че да не останеш по пътя някъде недай си боже. После може да го отвориш много внимателно с цел да не го надраскаш или увредиш самата платка и да го подсушиш евентуално ако е мокър и след това да го залепиш с секундно лепило няма да имаш проблем. :)
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Мнение от Atsalov » 24 Юли 2016, 9:06

Ключа се отваря и без да се драска, бъди педантичен за да задоволиш твоите очаквания.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от batkoto » 24 Юли 2016, 11:43

Ще трябва да пробвам..., човъркаме отвътре. Колко пари е нов ключ в БМВ, знаете ли?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335i n55
Мечтае да кара: Това, което кара;)
Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j

Мнение от choio » 24 Юли 2016, 11:44

batkoto написа:Колеги,

Колега аз имах същия злощастен случай...8 месеца след това нямам проблем с ключа. Да не дърпам дявола за опашката де :lol: Само го остави някъде хубаво да изсъхне.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 24 Юли 2016, 12:21

choio, отварял ли си твоя след намокрянето и беше ли влязла вода?
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335i n55
Мечтае да кара: Това, което кара;)
Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j

Мнение от choio » 24 Юли 2016, 14:12

dreadx написа:choio, отварял ли си твоя след намокрянето и беше ли влязла вода?

Не,не съм го отварял,посъветваха ме да го оставя да изсъхне хубаво и да не го мисля. За сега нямам ядове.

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 24 Юли 2016, 15:47

batkoto написа:Ще трябва да пробвам..., човъркаме отвътре. Колко пари е нов ключ в БМВ, знаете ли?

Свържи се с колегата xm_net ще ти помогне и ще останеш доволен. :)
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

Назад към Е60/Е61