Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от fancooler » 22 Юли 2016, 19:54

randity написа:А колко от вас спират на пешеходна пътека?

Миналата година като се прибрах в БГ и някак "превъзпитан" спирах на всички пешеходни пътеки. На 2-3 пъти хората, които чакаха да пресекат, се чудеха дали да минат... :mhihi:

99% от случаите имаше яко клаксони, а един "по-отворен" се изравни с мен и почна да ме псува яко! Абе... мило ми стана да ви призная! Определено си бях у дома! Казах му нещо от сорта на "Жив и здрав да си - не се ядосвай за глупости" и оня :shock:

:mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 23 Юли 2016, 8:11

Ще е интересно, ако някой каже, че не спира на пешеходна пътека :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Сега, ако някой го напише след моя пост, спокойно може да мине и за шегичкаааа :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 23 Юли 2016, 8:28

Аз пропускам всичко освен младите момичета. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Мнение от fancooler » 23 Юли 2016, 9:57

Silverlight написа:Аз пропускам всичко освен младите момичета. :mhihi:

:yes: :mhihi:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 23 Юли 2016, 13:37

randity написа:А колко от вас спират на пешеходна пътека?

Абе случва се ама не чак толкова често, предимно ако няма накъде. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 23 Юли 2016, 14:05

Аз не спирам само като погледна в огледалото и видя че някой зад мен се в засилил... До сега никой не ми е свиркал отзад. Гледал съм няколко екземпляра да мърморят нещо ама не са си демонстрирали недоволството по- изразително ... Може би просто съм късметлия ;) но пешеходците определено се стряскат като им направиш такъв реверенс- факт...
Последна промяна alx на 23 Юли 2016, 16:14, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 23 Юли 2016, 14:45

Да, точно това щях да напиша - често ми прави впечатление, че пешеходците сякаш не са очаквали някой да спре - и някак зарадвани, вдигат ръка за поздрав и бързат да минат, за да не бавят колите.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 23 Юли 2016, 14:58

Някои просто правят тоя знак , и пресичат под звуците на псувни и спирачки . :dunno:
talk5.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 23 Юли 2016, 18:13

dreadx написа:Да, точно това щях да напиша - често ми прави впечатление, че пешеходците сякаш не са очаквали някой да спре - и някак зарадвани, вдигат ръка за поздрав и бързат да минат, за да не бавят колите.

Такова нещо много ама много рядко виждам, повечето са като стадо... :dummy:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 525D M 05', Audi a6, e53 x5 3d
Мечтае да кара: е60 M5

Мнение от v3n0m » 23 Юли 2016, 19:11

c04 написа:
dreadx написа:Да, точно това щях да напиша - често ми прави впечатление, че пешеходците сякаш не са очаквали някой да спре - и някак зарадвани, вдигат ръка за поздрав и бързат да минат, за да не бавят колите.

Такова нещо много ама много рядко виждам, повечето са като стадо... :dummy:

Днес имах честта да се състезавам с пешеходец или по точно той се състезаваше с мен... беше на около 2 метра от бордюра и като ме видя че наближавам (аз си карах с 40 км някъде) и направо хукна към пешеходната пътека :banghead: съответно спрях супер рязко и ония ей така :shock: провикнах се - какво правиш бе човек, и ония - има пешеходна пътека ще чакаш :banghead: :banghead: :banghead: няма да споменавам какво ми идваше да направя :censored:
п.п. не знам при вас как е но тук в Търново всички се съобразяват с пешеходците но те започват да наглеят адски много :ranting:
Любовта към жената е преходна, а любовта към БМВ - вечна!!!

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Dextuar » 23 Юли 2016, 19:17

Стоя на пешеходна и в далечината една кола фъфли с 50 сигурно. Стъпвам на пешеходната, а тоя настъпи газта и почти ми мина през пръстите. Дебелак от най-мазните в едно малко пунто, не знам как беше се побрал вътре. За капак ми показа и дебелото си мазно пръстче, а в очите му четях "да го духаш". А това в 7 сутринта без някой да е зад него и да му дава зор. Идваше ми да изтичам едни 200 метра до колата и да тръгна да го гоня, свинята дебела, но здравият разум надделя...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 23 Юли 2016, 19:25

Другите много нагли и прости са тия със служебните баничарки, бусове и т.н. Премера- включваме се в движението, един ни пуска, обаче простака с баничарката, разбираш ли, не може да го понесе.Изпреварва този, който ни пусна, засече го и тръгна да пищи с гумите, да форсира и да не притиска на дясно, още малко и ще влезе в калника...имаше късмет, че не карах аз иначе щях да го гоня да дупка :censored: :banghead: :ranting:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 23 Юли 2016, 19:26

А, това със забързващи се пешеходци и на мен ми се е случвало - ляв завой за да вляза в една пряка, а отсреща идва пешеходец, който ще я пресича. Имаше време да мина преди него, той беше поне на 4-5 метра. Но като видя че завивам, чак се затърча да пресече преди мен. Не помня с подробности какъв беше случаят, но май идваха отсреща коли и не беше желателно да спирам напряко в насрещното платно, за да го изчакам.
И газ да не успее да мине - видя, че няма да стане и в последния момент спря гадта.

dextuar - можеше да му изриташ някоя врата, след като е толкова нагъл.. ;)
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 23 Юли 2016, 19:31

c04 написа:Другите много нагли и прости са тия със служебните баничарки, бусове и т.н. Премера- включваме се в движението, един ни пуска, обаче простака с баничарката, разбираш ли, не може да го понесе.Изпреварва този, който ни пусна, засече го и тръгна да пищи с гумите, да форсира и да не притиска на дясно, още малко и ще влезе в калника...имаше късмет, че не карах аз иначе щях да го гоня да дупка :censored: :banghead: :ranting:

Колега ква беше баничарката,че и мен един такъв почти по същия начин щеше да ме отнесе

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 23 Юли 2016, 19:39

Мен пък много ме дразни когато спреш на пешеходна за да пуснеш човека да мине, и той/тя започне да ръкомаха да мина аз първо. Най-вече се случва с по-възрастни пешеходци. Предполагам го правят защото мислят, че пресичат бавно и не искат да ги освиркват. Спрял съм, преценил съм го, не искам пешеходците да ми играят регулировчици, адски много ме дразни. А защо някой освирква/псува когато възрастни хора пресичат по-бавно? Защото е тъп олигофрен/ка, затова.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата