Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
Re: Бързи въпроси и отговори
Dani Dupeto написа:Здравейте колеги, на някой да му се намира "user manual" за Е90/91 на български? Има полезна тема във форума, но линковете не работят, а и темата е заключена.
Благодаря!
Здравейте,
Някой ще помогне ли? За тема "Бързи въпроси и отговори", струва ми се не много бързо се случват нещаща. Въпросът ми е от преди 15-20 дни

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Dani Dupeto написа:Dani Dupeto написа:Здравейте колеги, на някой да му се намира "user manual" за Е90/91 на български? Има полезна тема във форума, но линковете не работят, а и темата е заключена.
Благодаря!
Здравейте,
Някой ще помогне ли? За тема "Бързи въпроси и отговори", струва ми се не много бързо се случват нещаща. Въпросът ми е от преди 15-20 дни
Мога да ти услужа за няколко дни на хартия,имам в колата

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Dani Dupeto написа:Dani Dupeto написа:Здравейте колеги, на някой да му се намира "user manual" за Е90/91 на български? Има полезна тема във форума, но линковете не работят, а и темата е заключена.
Благодаря!
Здравейте,
Хах, колега

Идеята е, че въпросите не са за собствена тема, а.к.а "бързи". Явно трябва да се преименува на "Бързи въпроси и (евентуални) отговори".
Иначе аз съм го свалял оттук във форума. Потърси с търсачката, че на това ПЦ го нямам да го кача.
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
dextuar написа:Dani Dupeto написа:Dani Dupeto написа:Здравейте колеги, на някой да му се намира "user manual" за Е90/91 на български? Има полезна тема във форума, но линковете не работят, а и темата е заключена.
Благодаря!
Здравейте,
Хах, колега![]()
Идеята е, че въпросите не са за собствена тема, а.к.а "бързи". Явно трябва да се преименува на "Бързи въпроси и (евентуални) отговори".
Иначе аз съм го свалял оттук във форума. Потърси с търсачката, че на това ПЦ го нямам да го кача.
Благодаря колеги, имаше полезна тема с качени всички ръководства, но са се скапали линковете. Надявах се някой ако го има на ПДФ да ми го изпрати някак или да го качи в темата.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Dani Dupeto написа:dextuar написа:Dani Dupeto написа:Dani Dupeto написа:Здравейте колеги, на някой да му се намира "user manual" за Е90/91 на български? Има полезна тема във форума, но линковете не работят, а и темата е заключена.
Благодаря!
Здравейте,
Хах, колега![]()
Благодаря колеги, имаше полезна тема с качени всички ръководства, но са се скапали линковете. Надявах се някой ако го има на ПДФ да ми го изпрати някак или да го качи в темата.
Имаш ЛС

Може ли да се нулират показанията на journey computer-а на навито, и ако да - как? Освен това ме интересува малкият борд(между километража и оборотомера) нулира ли се на някакъв интервал сам, или е само ръчно?
И последно, има ли функция ауто скан на радиото?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
Благодаря!
Здравейте,
Здравей,
Можеш да си го поръчаш от http://www.bmw.bg/bg/topics/offers-and-services/personal-services/offerings-imported-models.html За около 5 дни ми го доставиха на DVD.
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
manahilov написа:Dani Dupeto написа:Dani Dupeto написа:Здравейте колеги, на някой да му се намира "user manual" за Е90/91 на български? Има полезна тема във форума, но линковете не работят, а и темата е заключена.
Благодаря!
Здравейте,
Здравей,
Можеш да си го поръчаш от http://www.bmw.bg/bg/topics/offers-and-services/personal-services/offerings-imported-models.html За около 5 дни ми го доставиха на DVD.
Намерих колеги. Благодаря на колегата @dextuar и търсачката

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
exc написа:Може ли да се нулират показанията на journey computer-а на навито, и ако да - как? Освен това ме интересува малкият борд(между километража и оборотомера) нулира ли се на някакъв интервал сам, или е само ръчно?
Благодаря предварително.
С каква навигация ти е колата?
CIC или CCC?
Ако е с CIC влизаш в информация за колата, там има меню journey computer, като влезнеш в него отдолу ти светва бутон reset.
CIC автоматично прихваща всички възможни радиостанции, просто трябва да си ги запаметиш ако искаш да са ти в някакъв определен ред на бутоните.ю
Борда на таблото се ресетва само ръчно чрез лоста, на всяко меню по отделно.

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
vld написа:exc написа:Може ли да се нулират показанията на journey computer-а на навито, и ако да - как? Освен това ме интересува малкият борд(между километража и оборотомера) нулира ли се на някакъв интервал сам, или е само ръчно?
Благодаря предварително.
С каква навигация ти е колата?
CIC или CCC?
Ако е с CIC влизаш в информация за колата, там има меню journey computer, като влезнеш в него отдолу ти светва бутон reset.
CIC автоматично прихваща всички възможни радиостанции, просто трябва да си ги запаметиш ако искаш да са ти в някакъв определен ред на бутоните.ю
Борда на таблото се ресетва само ръчно чрез лоста, на всяко меню по отделно.
За ЦЦЦ влизаш в навито, on board information, journey computer, reset
Sent from my iPhone using Tapatalk
Благодаря.
И още един въпрос: По ВИН колата излиза без аларма, но има мигащ индикатор на огледалото и ако я отключа ръчно от ключалката и отворя вратата, почва да пищи, докато не я отключа от дистанционното. Значи ли това, че има аларма?
И още един въпрос: По ВИН колата излиза без аларма, но има мигащ индикатор на огледалото и ако я отключа ръчно от ключалката и отворя вратата, почва да пищи, докато не я отключа от дистанционното. Значи ли това, че има аларма?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
exc написа:Благодаря.
С какво дистанционно, ако е различно от ключа на колата, значи е автърмаркет алармата.

Не, с фабричното дистанционно съм. Няма звуков сигнал при заключване и отключване.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
exc написа:Не, с фабричното дистанционно съм. Няма звуков сигнал при заключване и отключване.
Просто ти е активирана функцията да спира алармата само от дистанционното, затова с ключа пищи.