Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Абе,че тоя си е арест така си е. Ама и тоя дет си спря най-нахално пред него и слезе до магазин или там квото е - той не е ли за бой също ?!
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Дано го започне прокуратурата! Аман от отворковци! В случая някакъв 27г. цървул...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това е сигнален пистолет . Може да вдига шум където си иска , нито регистрация нито разрешително му трябват .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Нещо прясно от тази сутрин. Ето затова в София явно не трябва да спазваш дистанция. Малко си изпуснах и аз нервите де
, но аман от пишман тарикати, които да пререждат колоната. Разменихме се поздравче, чак и на изпроводяк колега ме поздрави. Абе културна работа!
П.С: Тея бус ленти са малко излишни точно там, ама айде...

П.С: Тея бус ленти са малко излишни точно там, ама айде...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Е тука можеше да го пуснеш, така или иначе ще гледа да мине. Нямаше смисъл от клаксони и нерви според мен. По такива булеварди като Малинов или караш зад другия ли някой веднага ти се завира между теб и предната кола, това е положението.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
На такива колкото повече им свирят при подобни маневри, толкова повече се увеличава шанса да спрат да ги правят... ненавиждам тарикати, дето пускат мигача и тръгват директно...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
много слабо рискови ситуации, няма нужда от нерви... наистина
в крайна сметка след това пак изчезна и ти застана на твоето си място, т.е. не те е ощетил по никакъв начин
в скалата за наглост от 1 до 10 (кайен в нарещното, който е кара да връщаш назад), това си е 1-ца

в крайна сметка след това пак изчезна и ти застана на твоето си място, т.е. не те е ощетил по никакъв начин

в скалата за наглост от 1 до 10 (кайен в нарещното, който е кара да връщаш назад), това си е 1-ца
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
vicho написа:много слабо рискови ситуации, няма нужда от нерви... наистина![]()
в крайна сметка след това пак изчезна и ти застана на твоето си място, т.е. не те е ощетил по никакъв начин![]()
Дам, така е, признавам

Просто като видях колко такива като него минаха преди мен, а бяха много зад мен на моста /щото пък там аз карам само с 80

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
dextuar написа:Ей това ако някога се случи и тук...
https://www.facebook.com/HuffPostAlbert ... 653884316/
Опитвал съм - ефекта беше около нулев

Сега може и да е по-различно.

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
На едно кръстовище, светофара развален и седи регулировчик. обаче един от лентата за наляво иска да мине направо и ми свирка и ми показва, че иска да го пусна, пък аз му показвам с показалец, че не става и че съм за направо. Та изпуфте нещо, и ме изчака да мина, ама тоя отзад го пусна, щот си се навря свинята, а регулировчика, само пръст му размаха..., после не ме е псувал нещо, ма немаше търпение да ме изпревари с грозния си пасат дизел
П.С.
Харесва ми, че са почнали да спират автомобили които цепят през бус лентите. Преди седмица на Цариградско, преди тунела за кулата, един си го отбиха, както си перкаше със 100(некво е92), а вчера и на Сточна гара, цап един бек с вектричка.... Дано им пишат, а не само да си говорят.

П.С.
Харесва ми, че са почнали да спират автомобили които цепят през бус лентите. Преди седмица на Цариградско, преди тунела за кулата, един си го отбиха, както си перкаше със 100(некво е92), а вчера и на Сточна гара, цап един бек с вектричка.... Дано им пишат, а не само да си говорят.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- b00st
- User
-
dextuar написа:Ей това ако някога се случи и тук...
https://www.facebook.com/HuffPostAlbert ... 653884316/
Не, тук по-вероятно е да се случи това:
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
KPETEH написа:Харесва ми, че са почнали да спират автомобили които цепят през бус лентите. Преди седмица на Цариградско, преди тунела за кулата, един си го отбиха, както си перкаше със 100(некво е92), а вчера и на Сточна гара, цап един бек с вектричка.... Дано им пишат, а не само да си говорят.
Нема лошо на Ленин, и аз им с дразня за бус лентата, ама като ги спиарт в бус лентата и прааат е бем ти и задръстването, и по нервните праат верижни ..та кое е по-добре..незнам

- b00st
- User
-
Новите бус ленти ми се виждат като невероятната хранилка и все едно са ги направили по молба на слънчогледите от КАТ. В коя нормална държава най-дясна лента на тротоара просто я трансформират като бус лента, като тука с една боя? Поредната малоумщина. ОТ 3 платна по най-натоварените булеварди ще направиш 2 с една боя и ето има вече бус лента
И септември месец ще пътувам до офиса от 30 минути на 1 час, добре че има и метро, което пък билета му го направиха 1.60.

И септември месец ще пътувам до офиса от 30 минути на 1 час, добре че има и метро, което пък билета му го направиха 1.60.
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
b00st написа:Новите бус ленти ми се виждат като невероятната хранилка и все едно са ги направили по молба на слънчогледите от КАТ. В коя нормална държава най-дясна лента на тротоара просто я трансформират като бус лента, като тука с една боя? Поредната малоумщина. ОТ 3 платна по най-натоварените булеварди ще направиш 2 с една боя и ето има вече бус лента![]()
Oт три платна викаш... В Бристъл дето е като площ колкото София на повечето булеварди има една лента за автомобили и бус лента. Стават страхотни задръствания, но никой не си позволява да се движи в бус лентата. За сметка на това рейсовете цепят секундата, защо ли?...