Навигационни карти за CIC, NBT и EVO навигации
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- rAd000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d e90 LCI, 325TI e46
- Мечтае да кара: M140ix, 440ixGC, GT63S AMG, G63 AMG
Re: Навигационни карти за CIC и NBT навигациите
Някой колега ако може да ми сподели линк да дръпна 2-те карти Europe East & West 2015-2 за CIC.Убих се да търся в тоя гуугъл и само глупости...И да зная че има по-нова версия но се нуждая от тази.Благодаря предварително.
- Soultaker
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540xD M
Здравейте колеги,
Има ли причина поради която не ми приема LIFETIME FSC code за новата Premium CIC 2016-2 East Europe ?
Досега с него съм подкарвал 2015, 2016-1. Но за 2016-2 ми дава ERROR. Причината в кода ли може да е или в торента ?
Има ли причина поради която не ми приема LIFETIME FSC code за новата Premium CIC 2016-2 East Europe ?
Досега с него съм подкарвал 2015, 2016-1. Но за 2016-2 ми дава ERROR. Причината в кода ли може да е или в торента ?
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Да проблема ти е в кода, производителят промени алгоритъма ...защо ли?! 

- Soultaker
- кандидат ентусиаст
-
Atsalov написа:Да проблема ти е в кода, производителят промени алгоритъма ...защо ли?!
Мерси за отговора колега, ще се свържа с човека, който ми даде кода да ми даде нов тогава, надявам се не ще плащам отново при положение че ми е дал "LIFETIME" :

- drianov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d, Qashqai 1.6dCi CVT
- Детайли за колата: BMW F10 530d
Nissan Qashqai 1.6dCi CVT
При мен Premium CIC 2016-2 East Europе се качи с lifetime код по стария алгоритъм. С код за точно тази версия не стана.
- Soultaker
- кандидат ентусиаст
-
Човека от когото си купих въпросният код уж LIFETIME, ми предостави нов безплатно за CIC 2016-2. С нов код тръгна ъпдейта.
Разлика между 2016-1 и 2016-2 за БГ естествено няма, ненужна загуба на време. Някои от вас забелязалили си са нещо ново ? Може би магистрала АМ Струма и АМ Марица само.
Разлика между 2016-1 и 2016-2 за БГ естествено няма, ненужна загуба на време. Някои от вас забелязалили си са нещо ново ? Може би магистрала АМ Струма и АМ Марица само.
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
От София до Солун упорито иска да ме прекара през Петрич
. Няма ги новите участъци от миналата година, нито тук нито в Гърция.

- FERINOS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5
Здравейте колеги,
Имам кода за ъпдейт на навигацията на писмо официално от BMW ( намерих го в жапката в папката където седят сервизната книжка и останалите бумаги ).
Така я купих колата, разбира се не е чисто нова. .
Въпросът ми е, всеки път когато искам да ъпдейтна, винаги ли се ползва този код ( демек кодът винаги ли е един и същ )..?
И друго, от къде мога да си сваля последния ъпдейт и каква флашка ( памет ) ми е необходима и къде се поставя флашката ( в гнездото в жапката или в подлакътника ).. Колата е F10
10х
Имам кода за ъпдейт на навигацията на писмо официално от BMW ( намерих го в жапката в папката където седят сервизната книжка и останалите бумаги ).
Така я купих колата, разбира се не е чисто нова. .
Въпросът ми е, всеки път когато искам да ъпдейтна, винаги ли се ползва този код ( демек кодът винаги ли е един и същ )..?
И друго, от къде мога да си сваля последния ъпдейт и каква флашка ( памет ) ми е необходима и къде се поставя флашката ( в гнездото в жапката или в подлакътника ).. Колата е F10
10х
- Atsalov
- Ацалов
-
Този код е за активиране на навигационния модул а не за картите. И да разбира се, че е различен на всяка навигационна карта 

icog написа:От София до Солун упорито иска да ме прекара през Петрич. Няма ги новите участъци от миналата година, нито тук нито в Гърция.
ти обаче упорито си карай по магистралата

Не знам защо всички ги бърка толкова че я няма тази отсечка, не е като да можеш да пропуснеш магистралата след Сандански

апропо, кога се чака 2017-1?
- Atsalov
- Ацалов
-
Скоро ще е.
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
А въобще не ме бърка, навито по тези маршрути ползвам само като ориентир за час на пристигане. Споделям къде какво забелязвам.
- FERINOS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5
Atsalov написа:Този код е за активиране на навигационния модул а не за картите. И да разбира се, че е различен на всяка навигационна карта
Ами оказа се, че не е така както казваш, а е точно кода за ъпдейт, както си пише в писмото от BMW: )
Сега ми трябва само да намеря от къде да сваля картата. .
- Atsalov
- Ацалов
-
И как останови това след като нямаш карта?
FERINOS написа:Atsalov написа:Този код е за активиране на навигационния модул а не за картите. И да разбира се, че е различен на всяка навигационна карта
Ами оказа се, че не е така както казваш, а е точно кода за ъпдейт, както си пише в писмото от BMW: )
Сега ми трябва само да намеря от къде да сваля картата. .
колега, всяка година и всяка версия изисква отделен и нов код, т.е. този който имаш най вероятно е за старата версия която имаш инсталирана сега. вероятността да важи за най новата 2016-2 клони към 0