Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Днеска и аз имах случка с т.нар. кривване към мен. Разликата е, че аз съм с кола, не мотор. Та, аз съм на мястото на Хондата, но плътно в ляво до лентата, понеже на светофара ще завивам на ляво (не в насрещното, щото там е масова практика).

Срещу мен коли обаче някакъв говньо с Астра комби решава, че ще ме сплаши и ще кривне към мен.. курец, и аз кривнах към него, та явно той се поака, щото навлезе с десните гуми в чакъла отстрани.. Та, лайнарска постъпка, не го разбрах к'ва му беше целта, но явно топките рязко му се смалиха, след като видя, че ми е през дедовия дали ще се челосаме или не..
Срещу мен коли обаче някакъв говньо с Астра комби решава, че ще ме сплаши и ще кривне към мен.. курец, и аз кривнах към него, та явно той се поака, щото навлезе с десните гуми в чакъла отстрани.. Та, лайнарска постъпка, не го разбрах к'ва му беше целта, но явно топките рязко му се смалиха, след като видя, че ми е през дедовия дали ще се челосаме или не..

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
E да де ама ако не се бяха смалили топките му щяхте да се челосате! Много важно, че ти се прави - карай си безопасно и си свиркай! Ей заради такива комплексарщини стават ужасни катастрофи...
Колеги инфорамтивно да попитам , къде трябва да подам сигнал за неправилно паркирало превозно средство
Като казвам неправилно , имам предвид запушило единствения изход на път. Звънях на 112 записаха ме , пратиха патрул , патрула дойде след 10 минути поседя 1-2 минутки зад въпросната кола и си тръгнаха
Изказани са официално на Господарите , ама се чудя дали не съм пропуснал някой по стълбичката нагоре
Ето го въпросния индивид, ей така си седя 3+ часа без да я мръдне колата
Днеска явно пишман тарикатчетата са последвали примера му и имаше още 2 коли наредени пред бариерата

Ето го въпросния индивид, ей така си седя 3+ часа без да я мръдне колата

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Чакай, сега "толерантните" колеги ще ти обяснат, че е можело да минеш с няколко маневри и че трябва да търпиш...don_gori написа:Колеги инфорамтивно да попитам , къде трябва да подам сигнал за неправилно паркирало превозно средствоКато казвам неправилно , имам предвид запушило единствения изход на път. Звънях на 112 записаха ме , пратиха патрул , патрула дойде след 10 минути поседя 1-2 минутки зад въпросната кола и си тръгнаха
Изказани са официално на Господарите , ама се чудя дали не съм пропуснал някой по стълбичката нагоре
![]()
Ето го въпросния индивид, ей така си седя 3+ часа без да я мръдне колата![]()
Днеска явно пишман тарикатчетата са последвали примера му и имаше още 2 коли наредени пред бариерата
![]()
Иначе можеше на паркинги и гаражи да звъннеш и да дойдат с паяка да си го приберат.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Вероятно и бариерата е нелегална или ще да е частна собственост нещо, варианти много.
На който не му харесва, не повтаря
На който не му харесва, не повтаря
Викаш няма проблем със спирането всичко е 6+
Само дето бариерата не е частна , нито нелегална , защото е общинска и я сложиха да не влизат коли по алейте в парка 

don_gori написа:Викаш няма проблем със спирането всичко е 6+Само дето бариерата не е частна , нито нелегална , защото е общинска и я сложиха да не влизат коли по алейте в парка
Два пъти ми се случва подобно нещо- първия път извадих въжето щото бях по-работа и много бързах плюс това бях много изнервен и не мислех много трезво

Последна промяна Витанов на 09 Юли 2016, 23:18, променена общо 1 път
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- andreygg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 318i
- Мечтае да кара: m5
don_gori написа:Колеги инфорамтивно да попитам , къде трябва да подам сигнал за неправилно паркирало превозно средствоКато казвам неправилно , имам предвид запушило единствения изход на път. Звънях на 112 записаха ме , пратиха патрул , патрула дойде след 10 минути поседя 1-2 минутки зад въпросната кола и си тръгнаха
![]()
Ето го въпросния индивид, ей така си седя 3+ часа без да я мръдне колата![]()
![]()
Има едни железни капачки за гуми, с които се развиват игличките на вентилите. Слагаш една-две в жабката и при следващ случай му развиваш леко игличките на 4 гуми и хващаш на някъде. Следващите дни със сигурност няма да го има.
Въпроса не е да му спукам гумите или да му дръпна колата или някоя друга поразия. Въпроса е , че точно заради тоя селяндурски манталитет дето имаме сме на това дередже
Как може на 20 метра да има свободен голям паркинг , а ти да се изтипосаш на бордюра или пък на поляната , а какво да гооврим баш пред бариерата. Ами ако утре не дай си боже стане нещо по тея алей в парка дето ходят сумати хора , как ще влезне линейка , пожарна
Как може повечето хора да си спират на паркингите и да ходят +20м повече , само някой гошлювци се правят на тарикати и си спират където им падне
Дори да няма табела за паркиране , редно ли е да се спира по зелените площи или пък да се развалят наскоро построените бордюри , ей това не мога да разбера. Айде да няма място къде да си оставиш колата да се вреш където ти падне , ама на една плюнка разстояние място бол.

Как може повечето хора да си спират на паркингите и да ходят +20м повече , само някой гошлювци се правят на тарикати и си спират където им падне

Дори да няма табела за паркиране , редно ли е да се спира по зелените площи или пък да се развалят наскоро построените бордюри , ей това не мога да разбера. Айде да няма място къде да си оставиш колата да се вреш където ти падне , ама на една плюнка разстояние място бол.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Витанов написа:Два пъти ми се случва подобно нещо- първия път извадих въжето
Те тия и на ръце се местят, без да им се кривят много калниците

Ubi dubium, ibi libertas
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Линейката не знам как ще влезе, но начина по който ще се отнесе с него пожарната няма да му хареса.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Защо си мислите, че не може да спре по-назад и да върви 20 или 30м?
Такъв тип хора го правят нарочно, за да се види, че могат всичко. И 100 места да има, пак ще спре пред вратата, на инвалидното място или пред бариерата, както е в случая. Така показва, че той е над вас и си е вярно, след като никой нищо не може да му направи.
Такъв тип хора го правят нарочно, за да се види, че могат всичко. И 100 места да има, пак ще спре пред вратата, на инвалидното място или пред бариерата, както е в случая. Така показва, че той е над вас и си е вярно, след като никой нищо не може да му направи.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
alekangg написа:Защо си мислите, че не може да спре по-назад и да върви 20 или 30м?
Ако е "наше момче" какъв е проблемът?

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Ясно е, че е "наше", нали са идвали милиционерите и са си заминали, какво повече чакате?
Това е положението
Това е положението
- andreygg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 318i
- Мечтае да кара: m5
don_gori написа:Въпроса не е да му спукам гумите или да му дръпна колата или някоя друга поразия. Въпроса е , че точно заради тоя селяндурски манталитет дето имаме сме на това дереджеКак може на 20 метра да има свободен голям паркинг , а ти да се изтипосаш на бордюра или пък на поляната , а какво да гооврим баш пред бариерата. Ами ако утре не дай си боже стане нещо по тея алей в парка дето ходят сумати хора , как ще влезне линейка , пожарна
![]()
Селяндурския манталитет се лекува със "селяндурски" методи. Като му изпуснеш гумите друг път няма да спре там. Въпросът е дали ти стиска?