Проблем след ремонт
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- j0vani
- Потребител
-
- Кара: предимно настрани
- Мечтае да кара: Е30 м3
Проблем след ремонт
Здравейте колеги днес след катастрофа на 23.04 и дълго чакане най накрая си взех колата от сервиза. Всичко си беше точно обаче като тръгнах от сервиза може би 5 минути след това ми светнаха ей тия 2 лампи. 
Знам че едната е за активната рейка а другата е за блокажите. Пробвах какви ли не начини да го оправя обаче не ще, и не ще. Пробвах при запалено положение пълен ляв после пълен десен, но не става и бая други неща, както и чистене с инпа. Моля помагайте, че от сервиза ми обясняват че не е в тях вината.

Знам че едната е за активната рейка а другата е за блокажите. Пробвах какви ли не начини да го оправя обаче не ще, и не ще. Пробвах при запалено положение пълен ляв после пълен десен, но не става и бая други неща, както и чистене с инпа. Моля помагайте, че от сервиза ми обясняват че не е в тях вината.
- atanasov_aa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 740 d xDrive M Sportpaket 2020
Re: Проблем след ремонт
Би следвало да е проблем с буксите на някой от датчиците на рейката или някой кабел да се е прекъснал от ПТП-то и сега да се е проявил. Върне се в сервиза и ги помоли да я огледат внимателно.
- j0vani
- Потребител
-
Ще отида пак утре. Забравих да кажа че понеже се съмняваха че има усукване или набит рог сваляха мотора и я качваха на дозер да я замерват.. Не знам дали е от значение.
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Дай още малко информация, за колата и за сервиза, както и за ПТПто
- Djovanny
- Потребител
-
- Кара: БМВ Е60 525DA
- Мечтае да кара: F10 535d
Привет колега,
На снимката също забелязвам , че чертичките на оборотомера са слезли доста на долу. При оптимална температура са 8 , а при тебе са само 4
Мисля , че това също трябва да се погледне.
За светещите лампи - най-вероятно датчика се е прекъснал.
Поздрави
На снимката също забелязвам , че чертичките на оборотомера са слезли доста на долу. При оптимална температура са 8 , а при тебе са само 4

Поздрави

Правете добро каквото и да става 

- j0vani
- Потребител
-
Колата е 535д 2006та удара беше челен колата е правиха в "доверен сервиз" от каското. Качвам снимки на грешките и на колата да се види г/д какъв е удара. Подчертавам че нямах гръмнали еърбеци щетите бяха само външните които виждате счупени пръскалки огънат радиатор и интеркулер.

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Djovanny написа:Привет колега,
На снимката също забелязвам , че чертичките на оборотомера са слезли доста на долу. При оптимална температура са 8 , а при тебе са само 4Мисля , че това също трябва да се погледне.
Поздрави
Точно затова го попитах колегата

Иначе ако е свалян инволана може да не е вързан и адаптиран след това като хората...
И внимавай, че сега нямаш тракшън хахах

Sent from my iPhone using Tapatalk
- j0vani
- Потребител
-
Колеги благодаря ви много за помоща. Проблема е оправен, сваляли са рейката и едната букса от окажеляването била клеясала почистиха я и сега всичко е ок. Чертичките винаги са ми били 4 при загряла кола никога не са били повече/по малко.
8 мнения
• Страница 1 от 1