Пропадат оборотите и не пали
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Пропадат оборотите и не пали
Здравейте,от около 2 седмици притежавам е36 320 м52б20 с ГИ. От скоро имам следния проблем - когато колата поработи повече време и е по-топло ( най-вече когато съм в задръстване или я карам с повече газ ) започва пропадане на оборотите на празен ход и гасене на двигателя.След като това се случи,след това започва и да пали трудно - стартера върти яко но чак след 6-7 секунди или през няколко пъти успява да запали. Проблема го прави както на бензин така и на газ. Не съм я закачал на диагностика все още, за сега съм се насочил към стъпковото моторче за празния ход ,но започвам да се съмнявам дали е само от него. Някой ако има идеи как да се справя с проблема да казва.
Благодаря!
Благодаря!
- BLUE_999
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 и е39
- Мечтае да кара: всичко сьс задно
- Детайли за колата: да има V12 под капака
Re: Пропадат оборотите и не пали
Може да ти дьрпа паразитен вьздух от някаде,виж си маркучите и гофрето
Като допълнение към проблема - Когато почне да и играят обортите,става доста не респонсна и било то на бензин или газ не се форсира както обикновено без значение в движение или на празен ход. На газ макс. до 5000 оборота стига ,на бенз едва едва до 6. Помагайте,че често взе да ме остав в задръстванията пущината 

- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
- Кара: кУлУлО
Качни я на една клюкарка де , тя сама ще си каже какво и е .
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Ако е от моторчето за празния ход и натиснеш малко педала на газта би трябвало да запали. Но то не работи в момента в който си натиснал педала за газта, а казваш че не върви и в обороти. Най-добре ще е да започнеш с диагностика. Виж тук по форума дали няма наблизо някой колега, който да може да ти услужи - за целта напиши поне от къде си.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
Попринцип съм от Стара Загора, но повечето време съм в София. Ако може насочете ме към някой читав човек,който да и направи една диагностика било то в София или Стара Загора.
6 мнения
• Страница 1 от 1