Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Re: iOS тема
Колеги,
от един месец имам Iphone SE и продължавам да го разучавам. Проблем имам с Itunes. Свалих си exe файла от сайта и инсталирах програмата. При свързването на телефона и стартирането на програмата постоянно ми изписва, че телефонът не може да се използва, тъй като се изисква по-нова версия. След това ми казва да отида на сайта на Itunes и да си сваля последната версия.
от един месец имам Iphone SE и продължавам да го разучавам. Проблем имам с Itunes. Свалих си exe файла от сайта и инсталирах програмата. При свързването на телефона и стартирането на програмата постоянно ми изписва, че телефонът не може да се използва, тъй като се изисква по-нова версия. След това ми казва да отида на сайта на Itunes и да си сваля последната версия.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
gromovich написа:Колеги, от един месец имам Iphone SE и продължавам да го разучавам.

- gromovich
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:gromovich написа:Колеги, от един месец имам Iphone SE и продължавам да го разучавам.
![]()
![]()
какво толкова му разучаваш. Те за толкова време го ънлокнаха от фбр-то
Нямам време. Искаше ми се да си кача снимките от стария телефон. Ама като не тръгва Itunes
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Нямам представа за туната под Уиндоус как работи. Чети по форумите как се оправя. Вероятно трябва да ровиш тук-там по папките да триеш или променяш някой файл.
На първо време може да си търсиш кракната iExplorer (или да си я платиш) и да си качиш снимките с нея. Или пък през Гугъл диск или Дропбокс.

На първо време може да си търсиш кракната iExplorer (или да си я платиш) и да си качиш снимките с нея. Или пък през Гугъл диск или Дропбокс.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
gromovich написа:bum_bum написа:gromovich написа:Колеги, от един месец имам Iphone SE и продължавам да го разучавам.
![]()
![]()
какво толкова му разучаваш. Те за толкова време го ънлокнаха от фбр-то
Нямам време. Искаше ми се да си кача снимките от стария телефон. Ама като не тръгва Itunes
Защо да не тръгва iTunes?... За да си свалиш снимките даже не ти е необходим чак толкова. Инсталираш го, след това кат овържеш тел-а към комп за пръв път телефона ще те пита дали се доверяваш на този компютър, даваш положителен отговор и в My computer ще ти излезе иконата на телефона влизаш вътре и то ти показва папката само със снимките копираш ги към компа(обратно не става) сваляш си ги на харда и си действаш. С качването на снимки, песни и т.н. само през iTunes и е малко по-смотано.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- gromovich
- младши ентусиаст
-
Реших проблема. Този път след като инсталирах Itunes на компютъра, след известно време излезе допълнителен диалогов прозорец и ми каза, че програмата трябва да се ъпдейтне. След ъдпейта всичко тръгна. Иначе в youtube намерих подробни клипове как се качват снимки и клипове и музика от PC на Iphone
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
itunes не ми тръгна на компютъра на мен.
Тоест програмата работи, но при свързване на телефона с компютъра излиза диалогов прозорец, че драйвера за това usb устройство е изтекъл. При цъкване да провери за ъпдейти казва, че е най-новата версия
Пуснах си windows update-ите и пак нищо не стане (пиратски windows
)
В същото време същия windwos image инсталиран на лаптопа и същата версия на itunes си се сработиха.
Сега всеки път като ще си качвам музика трябва да я качвам на флашка от там на лаптопа и тн. Сега последно си шернах драйва на основния компютър в мрежата в нас и си го достъпвам от лаптопа та поне флашката пропускам, че е много досадно
Тоест програмата работи, но при свързване на телефона с компютъра излиза диалогов прозорец, че драйвера за това usb устройство е изтекъл. При цъкване да провери за ъпдейти казва, че е най-новата версия

В същото време същия windwos image инсталиран на лаптопа и същата версия на itunes си се сработиха.
Сега всеки път като ще си качвам музика трябва да я качвам на флашка от там на лаптопа и тн. Сега последно си шернах драйва на основния компютър в мрежата в нас и си го достъпвам от лаптопа та поне флашката пропускам, че е много досадно

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Просто си преинсталирай iTunes и би трябвало да се оправи
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Абе тва LTE истинско ли е или някакъв ташак? Смених си картата днес ама разлика в скоростта на зареждане хич не виждам.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
На кой оператор си ?
Може да го тестваш със Speed Test от App Store
Както на 3G, така и на 4G/LTE и сам ще видиш разликата доста зависи от местоположението ти също.
Както на 3G, така и на 4G/LTE и сам ще видиш разликата доста зависи от местоположението ти също.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Преди година и малко мигрирах от Android към iOS, вчера смених 5-цата със 6-ца! Страшно доволен! Back up на стария боклук, restore на новия, 15 минути и яката далвера, старите тъпотии на новия телефон!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
Ако има добър обхват лте на виваком ми зарежда като уайфай много съм доволен и ми смениха картата супер бързо и безплатно, кофти е ако не е добър обхвата че минава на 3г и се бави може би и от самото превключване.
Всички пътища водят към НАДИН 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Nedko Anev написа:На кой оператор си ?
29/20 показва спийд теста. Не знам добре ли е, зле ли е но не виждам разлика като отварям нещо. На Сливаком съм. Тествах го в града, където по принцип е добър обхвата. Утре ще мога да го видя и на извънградско как е

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Колеги, много ли ще е нелепо да си купя 5S във втората половина от 2016-та? Ползвам си хАндроид от 6 години вече, даже наскоро си смених гугълския телефон с друг гугълски телефон по необходимост и като цяло нямам оплаквания, с по-чести рестарти и въздържане на дърпане на тъпи апп-опе всичко е ток и жица.. но не мога да се примиря с тия огромни екрани, като цъкам из нета ок, но ми се налага да говоря доста и въпреки, че ми е голяма тиквата, ми е нелепо с тая плочка на ухото.. а и топли доста
а е само 5 инча (с тенденция след 2 години като реша да го сменям да са поне 6 най-малките)... а и не нося чантички, та винаги ми е в джоба и особено лятото ми го издува доста и почва да ме дразни.. та от време оно съм хвърлил око на дизайна на 5/5S и се чудя аджеба дали да не си взема един и да мирясам.. веднъж ползвах ябълка, преди 2-3 години имах 4ка за 2 месеца и нямах оплаквания, но я продадох поради стечение на обстоятелствата. Та, във ерата на огромните телефони и мощни процесори и др. характеристики, как се вписва купуването на близо 3-годишен телефон, на цената на нов модел от средния клас Андроид? Мога да си взема новичък 5S с гаранция за 5-600 лв и ме устройва като цена, нищо че е малко над психологическата за мен граница... и друго, че не знам как ще ми се отрази даунгрейда на екрана, щото въпреки многото разговори си ползвам телефона активно за к'во ли не - от крачкомер и някоя друга малоумна игра в тоалетната, до ежедневна навигация насам-натам, много мейли и писмена комуникация..

- indzhov.p
- Потребител
-
- Кара: F10;F16;JEEP WK2
Аз се чудя да взема 6S или да изчакам 7.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Highway to hell

Започни да се занимаваш с нещо, което наистина ти е интересно.
Нещо, с което наистина ти е приятно да прекарваш от дванайсет до петнайсет часа на ден, правейки го, а през останалото време да продължиш да си мислиш за него.

Започни да се занимаваш с нещо, което наистина ти е интересно.
Нещо, с което наистина ти е приятно да прекарваш от дванайсет до петнайсет часа на ден, правейки го, а през останалото време да продължиш да си мислиш за него.