Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Re: iOS тема

Мнение от gromovich » 20 Юни 2016, 19:01

Колеги,
от един месец имам Iphone SE и продължавам да го разучавам. Проблем имам с Itunes. Свалих си exe файла от сайта и инсталирах програмата. При свързването на телефона и стартирането на програмата постоянно ми изписва, че телефонът не може да се използва, тъй като се изисква по-нова версия. След това ми казва да отида на сайта на Itunes и да си сваля последната версия.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Юни 2016, 19:33

gromovich написа:Колеги, от един месец имам Iphone SE и продължавам да го разучавам.

:shock: :shock: :shock: какво толкова му разучаваш. Те за толкова време го ънлокнаха от фбр-то
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gromovich » 20 Юни 2016, 20:24

bum_bum написа:
gromovich написа:Колеги, от един месец имам Iphone SE и продължавам да го разучавам.

:shock: :shock: :shock: какво толкова му разучаваш. Те за толкова време го ънлокнаха от фбр-то

Нямам време. Искаше ми се да си кача снимките от стария телефон. Ама като не тръгва Itunes

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 20 Юни 2016, 22:01

Нямам представа за туната под Уиндоус как работи. Чети по форумите как се оправя. Вероятно трябва да ровиш тук-там по папките да триеш или променяш някой файл. :dunno:

На първо време може да си търсиш кракната iExplorer (или да си я платиш) и да си качиш снимките с нея. Или пък през Гугъл диск или Дропбокс.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 20 Юни 2016, 22:26

gromovich написа:
bum_bum написа:

Нямам време. Искаше ми се да си кача снимките от стария телефон. Ама като не тръгва Itunes

Защо да не тръгва iTunes?... За да си свалиш снимките даже не ти е необходим чак толкова. Инсталираш го, след това кат овържеш тел-а към комп за пръв път телефона ще те пита дали се доверяваш на този компютър, даваш положителен отговор и в My computer ще ти излезе иконата на телефона влизаш вътре и то ти показва папката само със снимките копираш ги към компа(обратно не става) сваляш си ги на харда и си действаш. С качването на снимки, песни и т.н. само през iTunes и е малко по-смотано.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gromovich » 21 Юни 2016, 5:31

Реших проблема. Този път след като инсталирах Itunes на компютъра, след известно време излезе допълнителен диалогов прозорец и ми каза, че програмата трябва да се ъпдейтне. След ъдпейта всичко тръгна. Иначе в youtube намерих подробни клипове как се качват снимки и клипове и музика от PC на Iphone

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 21 Юни 2016, 9:54

itunes не ми тръгна на компютъра на мен.
Тоест програмата работи, но при свързване на телефона с компютъра излиза диалогов прозорец, че драйвера за това usb устройство е изтекъл. При цъкване да провери за ъпдейти казва, че е най-новата версия :dunno: Пуснах си windows update-ите и пак нищо не стане (пиратски windows :mhihi: )

В същото време същия windwos image инсталиран на лаптопа и същата версия на itunes си се сработиха.

Сега всеки път като ще си качвам музика трябва да я качвам на флашка от там на лаптопа и тн. Сега последно си шернах драйва на основния компютър в мрежата в нас и си го достъпвам от лаптопа та поне флашката пропускам, че е много досадно :mrgreen:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 21 Юни 2016, 10:01

Просто си преинсталирай iTunes и би трябвало да се оправи

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 06 Юли 2016, 19:35

Абе тва LTE истинско ли е или някакъв ташак? Смених си картата днес ама разлика в скоростта на зареждане хич не виждам.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 06 Юли 2016, 19:57

На кой оператор си ?

Може да го тестваш със Speed Test от App Store

Както на 3G, така и на 4G/LTE и сам ще видиш разликата доста зависи от местоположението ти също.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 06 Юли 2016, 20:24

Преди година и малко мигрирах от Android към iOS, вчера смених 5-цата със 6-ца! Страшно доволен! Back up на стария боклук, restore на новия, 15 минути и яката далвера, старите тъпотии на новия телефон! :bchug: :bchug: :bchug:
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 M5 20 JAHRE
Мечтае да кара: E34 520 на метан

Мнение от sixstraight » 06 Юли 2016, 21:21

Ако има добър обхват лте на виваком ми зарежда като уайфай много съм доволен и ми смениха картата супер бързо и безплатно, кофти е ако не е добър обхвата че минава на 3г и се бави може би и от самото превключване.
Всички пътища водят към НАДИН :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 06 Юли 2016, 21:47

Nedko Anev написа:На кой оператор си ?

Може да го тестваш със Speed Test от App Store

Както на 3G, така и на 4G/LTE и сам ще видиш разликата доста зависи от местоположението ти също.

29/20 показва спийд теста. Не знам добре ли е, зле ли е но не виждам разлика като отварям нещо. На Сливаком съм. Тествах го в града, където по принцип е добър обхвата. Утре ще мога да го видя и на извънградско как е :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 06 Юли 2016, 23:34

Колеги, много ли ще е нелепо да си купя 5S във втората половина от 2016-та? Ползвам си хАндроид от 6 години вече, даже наскоро си смених гугълския телефон с друг гугълски телефон по необходимост и като цяло нямам оплаквания, с по-чести рестарти и въздържане на дърпане на тъпи апп-опе всичко е ток и жица.. но не мога да се примиря с тия огромни екрани, като цъкам из нета ок, но ми се налага да говоря доста и въпреки, че ми е голяма тиквата, ми е нелепо с тая плочка на ухото.. а и топли доста :mhihi: а е само 5 инча (с тенденция след 2 години като реша да го сменям да са поне 6 най-малките)... а и не нося чантички, та винаги ми е в джоба и особено лятото ми го издува доста и почва да ме дразни.. та от време оно съм хвърлил око на дизайна на 5/5S и се чудя аджеба дали да не си взема един и да мирясам.. веднъж ползвах ябълка, преди 2-3 години имах 4ка за 2 месеца и нямах оплаквания, но я продадох поради стечение на обстоятелствата. Та, във ерата на огромните телефони и мощни процесори и др. характеристики, как се вписва купуването на близо 3-годишен телефон, на цената на нов модел от средния клас Андроид? Мога да си взема новичък 5S с гаранция за 5-600 лв и ме устройва като цена, нищо че е малко над психологическата за мен граница... и друго, че не знам как ще ми се отрази даунгрейда на екрана, щото въпреки многото разговори си ползвам телефона активно за к'во ли не - от крачкомер и някоя друга малоумна игра в тоалетната, до ежедневна навигация насам-натам, много мейли и писмена комуникация..
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F10;F16;JEEP WK2

Мнение от indzhov.p » 07 Юли 2016, 0:12

Аз се чудя да взема 6S или да изчакам 7.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Highway to hell :guitarist: :twisted:
Започни да се занимаваш с нещо, което наистина ти е интересно.
Нещо, с което наистина ти е приятно да прекарваш от дванайсет до петнайсет часа на ден, правейки го, а през останалото време да продължиш да си мислиш за него.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата