Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Тоя с Аудито ако не беше извил надясно, пасажера на задната седалка на вана нямаше да може да слезе самичък.. или жив..

- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
случка от тази нощ:
https://youtu.be/9Y5rExTFe_4
за 300 000км по отсечката Пловдив-София съм видял прекалено много неща, но явно има какво още да се види...пожелавам си вторите 300 000 да са по-скучни от първите
П.С. - много хора ме питат за какво ми е камерата - точно за такива ситуациии...Рейса зад мен даже не го видя, понеже мръднах 1м. вдясно и намалих рязко, като се приближи бая ми присветна чудейки се за кво се стреснах на прав път...Един път ще закъснея с асистента за дълги и ще попадна на пиян Балканец разхождащ се в лява лента на АМ Тракия посред нощ
за 300 000км по отсечката Пловдив-София съм видял прекалено много неща, но явно има какво още да се види...пожелавам си вторите 300 000 да са по-скучни от първите

П.С. - много хора ме питат за какво ми е камерата - точно за такива ситуациии...Рейса зад мен даже не го видя, понеже мръднах 1м. вдясно и намалих рязко, като се приближи бая ми присветна чудейки се за кво се стреснах на прав път...Един път ще закъснея с асистента за дълги и ще попадна на пиян Балканец разхождащ се в лява лента на АМ Тракия посред нощ

"Чемодан, вокзал, Москва"
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
bai_ILIA написа:случка от тази нощ:
за 300 000км по отсечката Пловдив-София съм видял прекалено много неща, но явно има какво още да се види...пожелавам си вторите 300 000 да са по-скучни от първите![]()
Колега, гледах ти и другите клипчета, какво стана с катаджиите, които те спряха? Заради фолио на предните стъкла ли, че не се чува много добре?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
ами какво може да стане - едно голямо нищо
почна с добър вечер спирам те от движение и накрая ме изгони...то не бяха лъжи, че върховен съдия забранил ала бала и аз му цитирам закона и конкретния член, който не е променян 15 години сигурно + глобата от 20лв, той хвана химикала вика край спирам те спирааааааааааааааам и аз да бе да...викам му колега, и соча БМВ-то в аварийната лента - какво не е наред? и той стъклата
аз му казах, че е забранено да се спира в аварийна лента на магистрала, че е незаконно и опасно понеже същия ден бяха блъснали и убили човек до авариралата си кола на път за Калотина...е това го ядоса много и ме изгони 

Последна промяна bai_ILIA на 05 Юли 2016, 21:48, променена общо 1 път
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Хаха, ама клипа не се пуска, сигурно от permission-те
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
bai_ILIA написа: това го ядоса много и ме изгони
А 50-така върнаха ли ти го или си го прибраха ?

Ubi dubium, ibi libertas
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
hell's angel написа:bai_ILIA написа: това го ядоса много и ме изгони
А 50-така върнаха ли ти го или си го прибраха ?![]()
не колега, не съм давал пари. за какво като глобата е 20лв.имам златен талон и се държа културно с тях. те си ме заплашват и нареждат все едно съм балък с книжка от ония ден аз им се усмихвам и така са ме пускали 30-40 пъти понеже явно нищо няма да стане, а не им се занимава да пишат глоби, а и като видят, че не ти пука хептен не им се занимава. с пари всеки може

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Добре де, колега, а не ти ли омразва да те спират все за тая глупост, що просто не оставиш предните незатамнени?
А и тоя златен талон май не е няква панацея? Не трябва ли да ти го вземат при провинение? Ако не, още днес отивам в КАТ да взема моя и затъмнявам и предните стъкла мутра стайл
А и тоя златен талон май не е няква панацея? Не трябва ли да ти го вземат при провинение? Ако не, още днес отивам в КАТ да взема моя и затъмнявам и предните стъкла мутра стайл

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Аз да си попитам...Брои ли се за селяндурски тероризъм, когато някой герой мине едва ли не в насрещното, за да пробва да те блъсне, като си с мотор и си караш по осовата линия?
Не разбирам кому е нужно това
Патките им ли стават по-големи?
100% съм сигурен, че има и колеги от форума, които го правят това...
Не разбирам кому е нужно това

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Phil написа:Аз да си попитам...Брои ли се за селяндурски тероризъм, когато някой герой мине едва ли не в насрещното, за да пробва да те блъсне, като си с мотор и си караш по осовата линия?
Не разбирам кому е нужно товаПатките им ли стават по-големи?
Не го правя това, но не разбирам ти ква работа имаш да караш по осевата? Защото всички знаем защо карате така и колко изнервящо е за осталите МПС-та...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Phil написа:... като си с мотор и си караш по осовата линия?
Ми може и на него да му се е приискало да си кара по осевата малко

Ти наясно ли си, че извършваш нарушение така?
Винаги внимавам и правя път на мотористи и в града се местя да минат покрай мен на светофар
дето викаш не ми е спаднал от тая работа ама има такива дето не са у ред ... След това - пази моториста, нали ...
Е що не почнете да мислите и да се държите като всеки участник в движението, а после да ревете кой как и кво прави?
Карал си по осовата

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Phil
- ентусиаст
-
Пичове, 99% от мотористите карат възможно най в ляво, за да не ги вадят от багажниците на колите пред тях...Щото ти като наковеш спирачките мотора зад теб няма как да спре. Никой не го прави, за да дразни околните участници в движението. Или поне аз не го правя.
П.П. Става въпрос за ситуации, в които трафикът се движи с 5-10 км/ч, а не когато всеки пердаши с 80.
П.П. Става въпрос за ситуации, в които трафикът се движи с 5-10 км/ч, а не когато всеки пердаши с 80.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Да бе пичове, пазете мотористите, щото те се оказва че не могат да се пазят и действително са най-малко защитени от другите участници в движението.
Но пък от друга страна много се дразня на мотористи, дето си крият регистрационните номера и карат като малоумници.
Я кажете, колегите, които карат мотори, колко от вас регистрационните номера им се виждат отчетливо и са на местата си?
(всъщност, в интерес на истината забелязвам че все-повече мотористи започнаха да карат с видими регистрационни номера)
Но пък от друга страна много се дразня на мотористи, дето си крият регистрационните номера и карат като малоумници.
Я кажете, колегите, които карат мотори, колко от вас регистрационните номера им се виждат отчетливо и са на местата си?
(всъщност, в интерес на истината забелязвам че все-повече мотористи започнаха да карат с видими регистрационни номера)
- Phil
- ентусиаст
-
Моят си е ясно видим, имам си категория и не карам с 200 в града. И винаги се намира някой, който да ме засече нарочно, да пробва да ме бутне и т.н.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Phil написа:Пичове, 99% от мотористите карат възможно най в ляво, за да не ги вадят от багажниците на колите пред тях...Щото ти като наковеш спирачките мотора зад теб няма как да спре.
Що не можете да спирате бре?!?!

Нещо със спирачките ли имате проблеми или не спазвате нужната дистанция?
Има ли друг проблем някакъв?
Ако такова да уведомим КАТ, че нещо с моторите и тяхното движение не е на ред и да преосмислят закони, правила ...

Недей така да увърташ нежно

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...