e91 проблем с централно
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- LEGACY
- Потребител
-
- Кара: ше е91
- Мечтае да кара: безаварийно
e91 проблем с централно
Здравейте. Имам проблем с централното . Не ми отключва и заключва вратите и с двата ключа. Казаха ми че най-вероятно е от модула на централното. Някой ако е имал подобен проблем да каже как го е разрешил. Колата е 318д е91
- DiGital
- младши ентусиаст
-
- Кара: на пълна газ
- Мечтае да кара: MB SLS AMG
Re: e91 проблем с централно
Антенния усилвател под спойлера на вратата на багажника http://www.e90post.com/forums/attachmen ... 1328736034 или кабелите между купето и вратата.
WOT: wide open throttle, the only tuning condition that newbies seem to be interested in. ;-)
LEGACY написа:Здравейте. Имам проблем с централното . Не ми отключва и заключва вратите и с двата ключа. Казаха ми че най-вероятно е от модула на централното. Някой ако е имал подобен проблем да каже как го е разрешил. Колата е 318д е91
1 Отключва ли и заключва ли с металният ключ ако да провери ключа дали излъчва сигнал.Ако излъчва сигнал или модула в задния спойлер е заминал или някоя брава.Затвори вратите на колата и я изчакай да заспи (10 мин ) и пробвай дали ще затвори с дистанционното ако затвори значи е брава
Колега някакво развитие имаш ли по проблема, защото и аз съм с такъв проблем, но при E87 !
Даже един ключар си обучи негов ключ и с него нищо не стана .
Даже един ключар си обучи негов ключ и с него нищо не стана .
4 мнения
• Страница 1 от 1