Моля за съвет относно Business CD
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- R.Rafailov
- Потребител
-
- Кара: е39 520i touring/Mercedes CLK200
Моля за съвет относно Business CD
Здравейте, Е39 ката ми беше оборудвана с фабричен касетофон. Вчера взех и монтирах Business CD PH9860. При предишните разглобявания бях забелязал, че има допълнителен кабел за малкия радио модул и работата взе, че стана. Проблемът който възникна е следния: давам контакт, всичко се включва и настройките на баланса, фейдъра, баса и високите са всички в крайно дясна позиция. Настройвам както ми харесва, гася от копчето - включвам - всички настройки се помнят; гася от ключа, давам пак на контакт и настройките са пак в крайно дясно положение. Не че нещо ама по 100 пъти да ги настройвам на ден не е куул. Ако някой има идея как да го оправя, ще съм благодарен! Поздрави!
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
- R.Rafailov
- Потребител
-
Re: Моля за съвет относно Business CD
Мерси, колега
Sent from my iPhone using Tapatalk
И аз имах същия проблем. Паметта се е бъгнала. Стотинки е, вземи една нова и настрой наново. Няма да имаш ядове после
- R.Rafailov
- Потребител
-
А как става настройката?
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Аз като прочетох темата разбрах, че трябва да изкопираш съдържанието на паметта върху новия чип, да го сложиш в радиото и след това като си настроиш звука, би трябвало вече да го помни.
Ако нямаш програматор за такива чипове, мисля че за копирането на паметта ще могат да ти съдействат във всеки ТВ сервиз. (за всеки, който се занимава с електроника не е сложно да си направи програматор за i2c eeprom - просто по ТВ сервизите ползват и имат готов.)
Ако нямаш програматор за такива чипове, мисля че за копирането на паметта ще могат да ти съдействат във всеки ТВ сервиз. (за всеки, който се занимава с електроника не е сложно да си направи програматор за i2c eeprom - просто по ТВ сервизите ползват и имат готов.)
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
6 мнения
• Страница 1 от 1