:))
Модератор: bum_bum
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
ами добре е ще направя едно дино да настроя аванса 4е сега не съм сигурен дали това което съм върнал е достатъ4но и след това сменям турбинката с една т3/т4 хибрид че тая мноу малка о6те на първа как я пипна и има 1 бар , а ако я надуя още ще си замине горката сега бмв-то е на 8,2 степен и си иска яко налягане приготвил съм и голям кулер алуминиеви тръби на 63мм наро4но я запалих с тая турбинка да видим дали ще роди
засега е ок новите бутала държат IRO pistons , съединителя е sachs sport , маховика е алуминиев със стоманена вложка там където трие феродовия за да не го (изяде) стоманен е съ6то и венеца със зъбите за стартера и като цяло е мн добре направих над 50 старта на бояна маслото си държи налягане и съединителя не се пали само лекинко накладките ги няма ве4е ама 6те слагам едни ло6и дискове като на купето това е за сега ако има нещо питайте
http://img245.imageshack.us/my.php?imag ... bo1uj9.jpg

http://img245.imageshack.us/my.php?imag ... bo1uj9.jpg
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
REMUS написа:Луд това преди дросела дюзи ли сане се вижда добре
![]()
П.С. купи си телефон със светкавица
да дюзи са 310сс от интеграле щтракам ги с смт-то , сложих ги там защото миналия път издухах буталото на втори цил защото допълнителната дюза на втори не беше наред , сега пръскат преди дросела и се включват само когато има налягане и обороти на мотора
А и като разкарах дебитомера ми остана местенце

8 мнения
• Страница 1 от 1