Мнение за обява. Помощ при покупка.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Re: Мнение за обява. Помощ при покупка.

Мнение от Vanqu1sh » 08 Юни 2016, 15:55

ARMAVEL написа:А някой за тази - http://www.cars.bg/c1670294 . Цената и е адекватна според мен за състоянието,но по-притеснително е корозията в случая... според вас спасяем случай ли е :D

Генерацията ми изглежда усукана.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 10 Юни 2016, 0:19

А на мен ми изглежда, че в тоя кош трябва да се вложат доста пари, че да заприлича на нещо.

Потребител
Аватар

Мнение от uusseerr » 17 Юни 2016, 9:23

Здравейте,

Нещо за тази - http://www.mobile.bg/11463038720926773

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 17 Юни 2016, 13:20

6 цилинТъра, само позьорски и обработени снимки, много малко екстри, бедно инфо, за сметка на това обаче цената е, като за 328-ца :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 328i Touring '96

Мнение от georgivar » 17 Юни 2016, 14:00

Що пък да е с малко екстри :dunno: Има си кожено рекаро, климатроник, ел. стъкла, застраховка, италианка по vin (и без видими ръжди).

То тва е единствената горе-долу нормално изглеждаща обява (и кола) дето тука са пускали. Снимките - евала, че се е постарал човека. И колата изглежда запазена. И цената е ОК по снимки :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ М44Б19
Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
Детайли за колата: Стара баба с тояжка

Мнение от stormrider » 17 Юни 2016, 16:26

Жоро,ти би ли дал твоята 328 за толкова пари? Те вървят по толкова и аз имам интерес към твоята. Понеже е комби. Не защото е с чисто нови фарове,мигачи и ред други"по дребни"нещица. :lol:
С много любов към децата!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 17 Юни 2016, 17:46

Изглежда доста 'девствена' и ако ти се занимава с такава кола скачай.

Под занимава имам предвид следното: Взех италянка преди 2.5 години внесена година преди да стане моя и до сега набих доста пари в нея просто, защото мине ли един период от време почват да раждат различни неща. Смених съединител, амортисьори, радиатор и тн. и тн. неща, който бяха първите на колата със щампите отговарящи до няколко дни на производствената дата по вин.

Взимайки пък кола която отдавна е в България рискуваш да ги смениш пак същите неща, но няма да са първите, а вторите или третите, защото ще е разстреляна от каране :mhihi: . Разбира се изключения винаги може да има, но и цените не ни харесват на добре поддържаните коли. В случая цената за тая кола според мен е доста приятна предвид видимото състояние по снимките :yes: за малко по-малко взех къде, къде по постен ис :yes:

Ако ти е близко ходи я виж :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: пил
Мечтае да кара: пил и да стигне жив
Детайли за колата: мътни

Мнение от EH0260BB » 18 Юни 2016, 18:08

uusseerr написа:Здравейте,

Колата изглежда много хубава. Добра фотосесия, обаче продавача е забравил да си купи други странични огледала, а и е написал грешен цвят (това не е толкова важно).
Прави ми впечатление, че предният номер е понамачкан и ако провериш за виновно причинено ПТП тук - http://eisoukr.guaranteefund.org/vehicleevents?l=bg, ще видиш, че през далечната 2010г е имало такова. Интересно, че другото пострадало МПС е било с номер P02578 - това да не трактор или друга подобна бавноходна машина???
Все пак огледай внимателно колата и дали е ремонтирана качествено.
40345

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 4iko » 19 Юни 2016, 0:00

EH0260BB написа:
uusseerr написа:Здравейте,

Колата изглежда много хубава. Добра фотосесия, обаче продавача е забравил да си купи други странични огледала, а и е написал грешен цвят (това не е толкова важно).
Прави ми впечатление, че предният номер е понамачкан и ако провериш за виновно причинено ПТП тук - http://eisoukr.guaranteefund.org/vehicleevents?l=bg, ще видиш, че през далечната 2010г е имало такова. Интересно, че другото пострадало МПС е било с номер P02578 - това да не трактор или друга подобна бавноходна машина???
Все пак огледай внимателно колата и дали е ремонтирана качествено.

Като човек, който следи пазара и се интересува от 36-ци, не си заслужава. Най-простото правило при обработване на снимки, е изглаждане на дефектите. Въпроса е какви са червените отенъци по решетката на предната броня. Спирам дотук, може да е монго добре направена, но прави лошо впечатление заради обработката. В момента карам удряна кола с грозен вид, но е оправена както трябва. Трябва да се види и тества за конкретно мнение.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 19 Юни 2016, 17:48

Снимки със сняг на обява през лятото е по-добре от едни хубави снимки, така ли?

Искаш да ми кажеш, че ако някой ден реша да се разделя с колата ми, и тъй като се занимавам с това и направя една прилична фотосесия на някое готино място няма да дойдеш да я гледаш, защото 'снимките са обработени' :kuku: :lalala: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 19 Юни 2016, 18:11

Колеги, много се задълбочавате... просто си е за преглед в сервиз и толкова.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2

Мнение от Mpower94 » 20 Юни 2016, 16:52

:OT: Извинявам се , но ми стана интересно. Имам протокол от предишния собственик във който е установен удар и частите които са пострадали. Но във този сайт който е посочен по горе не ми излиза никакво птп. Нито по рама нито по номер.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше BMW E36 318tds Touring
Мечтае да кара: BMW E26
Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци

Мнение от raptorxbg » 20 Юни 2016, 17:24

Сайта горе показва, само ако ти си виновен за удара / произшествието

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 4iko » 20 Юни 2016, 22:16

k.milanov написа:Снимки със сняг на обява през лятото е по-добре от едни хубави снимки, така ли?

Искаш да ми кажеш, че ако някой ден реша да се разделя с колата ми, и тъй като се занимавам с това и направя една прилична фотосесия на някое готино място няма да дойдеш да я гледаш, защото 'снимките са обработени' :kuku: :lalala: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Нагледал съм се и на лъскачки, и на котори и на всякакви други неща. Фотосесията е ОК, но грозната не е. Преди да купя моята, гледах един компакт - градушков, с фейсова маска и стара броня. За парите си струваше (ежедневка, за която да не ти пука). По телефона обяснението беше, че е ръждясала старата маска и затова е сменена. След огледа се оказа, че колата е за Надин - освен градушката и челния удар всичко леш. А най-култовото е, че собственика ми звънна 10 минути след огледа, казах му какво има да се прави и вечерта цената спадна от 1500 на 1050. Това е един от всички примери и без обработвани снимки. След като влагаш време/пари за обработване (зависи от способностите), резултата трябва да е перфектен. Имам и друг пример. На снимки перфектна е36-ца 318i газ/бензин с малко екстри. Единствената забележка по снимките е изскочил бутон за пасажерското ел. стъкло. На живо малко повърхностна ръжда по десен преден калник (2мм) и нужда от нов акумулатор. В допълнение още 2 чифта джанти (освен тези на колата) и нови предни спирачни апарати. Всичко останало беше идеално. И т.н. мога да разкажа цялата история, но не тук е мястото. Купихме я, няма грешка. А ако успееш, да ме накараш да си изгубя времето с обработени снимки, ще черпя. Снимките трябва да представят реалното състояние, а не да видя перфектна фотосесия и на огледа брак. Може да продължим на лични, ако решиш...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 02 Юли 2016, 10:57

ylaine написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=46&t=402349

за тази форумната нещо?

viewtopic.php?f=46&t=402349

ако никой не я знае, поне споделете какво мислите по снимки :help:

ходих да я гледам преди време, но някои неща ме отказаха - километража е от бензинка (колегата каза, че така я е взел). Другото, колата уж е с чип, обаче чипа се пуска с копче.. и не знам да може да се види къде е сложен. По-скоро ми звучи като power box или бъркам?

Но иначе изглежда доста добре колата. Наистина има ръжда по багажника и праговете, но нали тези забележки ще се оправят.. това го пише вече от няколко месеца :dunno:

ПредишнаСледваща

Назад към E36