Бързи въпроси и отговори

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Re: Бързи въпроси и отговори

Мнение от b_u_b_o » 11 Юни 2016, 12:19

Изображение

Какъв е тоя сензор, беше под старата лепенка на застрахователя и днеска като я разкарахме се зачудих Сега като се замислям сигурно е за нивото на осветеност, сега сигурно през деня ако съм на ауто няма да ми се включват фаровете :D

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 530d 12'
Мечтае да кара: G30 530d

Мнение от Taruno » 11 Юни 2016, 13:56

Това е е нивото на осветеност за затъмняването на огледалото, като е бил закрик колата е мислела, че е нощ непрекъснато и огледалото ти се е затъмнявало нон-стоп

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e92, f30
Мечтае да кара: M4

Мнение от expl0de » 12 Юни 2016, 14:25

Това прозорче го има и на обикновените огледала с ръчно затъмняване и е неактивно при тях.
Да питам някой ретрофитва ли успешно темпомат, да е наясно с кодирането и за различните двигатели какъв модул е подходящ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Taruno » 12 Юни 2016, 16:50

expl0de написа:Това прозорче го има и на обикновените огледала с ръчно затъмняване и е неактивно при тях.
Да питам някой ретрофитва ли успешно темпомат, да е наясно с кодирането и за различните двигатели какъв модул е подходящ?

Не е вярно на обикновените има едно каъо дупка, аз бях с обикновено и сега съм с затъмняващо

Пс аз съм ретрофитнал два темпомата плюс поне още трима тук също са успехи

Потребител
Аватар

Мнение от Despondency » 12 Юни 2016, 17:54

Здравейте колеги,

Искам да попитам за обслужването на Е90, колко пари излиза да се вкара колата в път, след като бъде закупена от автокъща?
Говорим пълно обслужване + каско, регистрация и всичките щуротии.

ентусиаст
Аватар
Кара: 2015 F31 LCI 320dA

Мнение от Satanism » 12 Юни 2016, 19:07

expl0de написа:Това прозорче го има и на обикновените огледала с ръчно затъмняване и е неактивно при тях.

За 6 цилиндъра се кодира екстра S544A (Динамик Круз), за 4 цилиндрова, S540A.
За модула, ако имаш задна чистачка, трябва да е от кола със задна чистачка.И съответно, ако е за 6 цилиндъра, от кола-6 цилиндъра и обратно.Дали е от кола, с ауто чистачка или не, няма никакво значение....каквато имаш, като такава ще работи.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от koksimir » 13 Юни 2016, 8:20

Колеги моля за помощ вчера смених дискове и накладки отпред нов датчик, след ресет на датчика ми изкара, че остават още 9000 км? :D
Има ли нещо общо с това, че първо нулирах накладките и чак след това спирачната течност?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 13 Юни 2016, 8:57

koksimir написа:Колеги моля за помощ вчера смених дискове и накладки отпред нов датчик, след ресет на датчика ми изкара, че остават още 9000 км? :D
Има ли нещо общо с това, че първо нулирах накладките и чак след това спирачната течност?

Не би трябвало...защото ти спирачната можеш да си я нулираш през месец
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от koksimir » 13 Юни 2016, 10:30

Gqbriel написа:
koksimir написа:Колеги моля за помощ вчера смених дискове и накладки отпред нов датчик, след ресет на датчика ми изкара, че остават още 9000 км? :D

незнам з и отзад ми направи впечатление, че пак много малко километри 43000, при предната смяна само на накладки бяха повече. Да не би да има проблем със самия датчик? Отпред съм сложил BoSCH?

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 13 Юни 2016, 10:51

koksimir написа:
Gqbriel написа:

незнам з и отзад ми направи впечатление, че пак много малко километри 43000, при предната смяна само на накладки бяха повече. Да не би да има проблем със самия датчик? Отпред съм сложил BoSCH?

Защо не пробваш през някоя програма да занулиш?

Потребител
Аватар

Мнение от fromhell_ » 13 Юни 2016, 11:06

Здравейте колеги,

Имам следния проблем, както си карам и си слушам музика през CD-changer-а и изведнъж спря и изчезна(може би от неравност по магистралата), огледах от зад всичко си работи, но на I-drivе ми седи затъмнен, нещо не го намира, да имате представа какво може да е...? къде евентуално да търся да се е разкачил...?

Потребител
Аватар

Мнение от fromhell_ » 14 Юни 2016, 10:11

fromhell_ написа:Здравейте колеги,

Имам следния проблем, както си карам и си слушам музика през CD-changer-а и изведнъж спря и изчезна(може би от неравност по магистралата), огледах от зад всичко си работи, но на I-drivе ми седи затъмнен, нещо не го намира, да имате представа какво може да е...? къде евентуално да търся да се е разкачил...?

разреших проблема с ресет

Потребител
Аватар

Мнение от fromhell_ » 14 Юни 2016, 10:17

Здравейте колеги,

Имате ли представа на какво може да се дължи следното щракане, когато колата е на място и е натисната спирачката и въртя волана на ляво и на дясно малко преди крайния ход се чува някакво прещракване, попринцип имам проблем и с вибрация във волана при натискане на спирачка(с чисто нови дискове и накладки съм от пред и от зад)...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Taruno » 14 Юни 2016, 11:27

fromhell_ написа:

Колега умира ти CCC модула особено ако при преди 01.2007ма демек нямаш бързите бутони напраео ти го гарантирам

Потребител
Аватар

Мнение от fromhell_ » 14 Юни 2016, 11:51

Taruno написа:
fromhell_ написа:

Колега умира ти CCC модула особено ако при преди 01.2007ма демек нямаш бързите бутони напраео ти го гарантирам

не беше захапал едно много надраскано CD махнах го и всичко се оправи, а може би съм те подвел с написаното от мен, че ми седи затъмнен I-drive-a имах в предвид само CD-то менюто на I-drive-a

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93