Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

Мнение от Fear » 09 Юни 2016, 7:18

Сондьора написа:Водата на земята е дошла от метеорит :shock: ...но в същото време сме се пръкнали от прародители маймуни..явно и частицата за пръкването е от водата в метеорита. Нема лошо.
Интересно ми е как, хора за толкова елементарно нещо, казват, че е дошло от космоса...а за сложно нещо като нас хората, че е напълно елементарно и сме си се изродили тук :mhihi:

В момента това е най-правдоподобната теория, с която разполагаме.
Няма как да се е образувала на Земята, защото при образуването си, планетата е била без атмосфера и нажежена и не би имало никакъв начин водата да се образува и остане. Наистина е елементарно и логично, вземи прочети как са се образували Слънчевата система и Земята.

Отделно от това, чувствай свободен да изградиш своя теория, по-достоверна такава и да я наложиш.
Убеден съм, че ще те чака голяма слава когато го направиш. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Юни 2016, 7:41

Атмосферата на земята е вторична / в началото изобщо не е имало атмосфера / - тоест образувана от продукти на вулканичната дейност . Пепел и газове със силно стимулиращи живота функции :mhihi:
Планетите наречени газови гиганти са с първична атмосфера или съставена от газове остатъци от първичния материал при планетообразуването .
Последна промяна Jordana на 09 Юни 2016, 7:55, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 09 Юни 2016, 7:44

Jordana написа:Атмосферата на земята е вторична / в началото изобщо не е имало атмосфера / - тоест образувана от продукти на вулканичната дейност . Пепел и газове със силно стимулиращи живота функции :mhihi:
Планетите наречени газове гиганти са с първична атмосфера или съставена от газове остатъци от първичния материал при планетообразуването .

Глупости, Дедо Боже е метнАл атмосферата отгоре, когато е видял, че без нея не става работата. :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от morrog » 09 Юни 2016, 8:37

Fear....спориш с хора които твърдят че динозаврите са гущери.Тук мисля че вече трябва да осъзнаеш че е безсмислен разумният спор.От личен опит - имахме колега православен фанатик които беше толкова анти еволюцията че вярваше че и пинчера е божие творение и няма нищо общо с вълка.
Та не си хаби нервите :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 09 Юни 2016, 8:52

Fear написа:
Сондьора написа:Водата на земята е дошла от метеорит :shock: ...но в същото време сме се пръкнали от прародители маймуни..явно и частицата за пръкването е от водата в метеорита. Нема лошо.
Интересно ми е как, хора за толкова елементарно нещо, казват, че е дошло от космоса...а за сложно нещо като нас хората, че е напълно елементарно и сме си се изродили тук :mhihi:

В момента това е най-правдоподобната теория, с която разполагаме.
Няма как да се е образувала на Земята, защото при образуването си, планетата е била без атмосфера и нажежена и не би имало никакъв начин водата да се образува и остане. Наистина е елементарно и логично, вземи прочети как са се образували Слънчевата система и Земята.

Отделно от това, чувствай свободен да изградиш своя теория, по-достоверна такава и да я наложиш.
Убеден съм, че ще те чака голяма слава когато го направиш. ;)

Не вервах, че това ше го напишеш. А от какво се е образувала планетата, това като си го осмислиш, ще видиш колко е елементарно.
Океана , се е образувал непосредствено след образуването на земята.
Наиситна е елементарно, препрочети си нещата :mhihi:
Water had very little deuterium, which strongly suggests that it was not carried to Earth after it had formed and cooled. Instead, water molecules were likely carried on the dust that existed in a disk around our Sun before the planets formed. Over time this water-rich dust was slowly drawn together to form our planet. Even though a good deal of water would have been lost at the surface through evaporation in the heat of the formation process, enough survived to form the world’s water.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 09 Юни 2016, 9:03

ОК, има поне няколко теории, за които има доказателства и факти.
Нито една обаче не е категорична, двете основни имат своята кредибилност. И какво?
При всички случаи, водата на планетата не е в резултат от капризите на някакво божество.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 09 Юни 2016, 9:27

Аха, при всички случаи. Кои случаи? Пак приказваш, че няма нито една напълно достоверна теория, обаче при всички случаи не може да е Бог създател. Това издава предубеждение. Не ми приказвай после, че си бил критически мислител. Ако беше, щеше да проучиш не креационизма, а Библията, за която каза, че е парцал. Такова отношение към една древна книга, която е надживяла много такива като тебе и не е в някой ъгъл захвърлена и никой да не знае за нея, говори много.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 09 Юни 2016, 9:38

Elesar74 написа:Аха, при всички случаи. Кои случаи? Пак приказваш, че няма нито една напълно достоверна теория, обаче при всички случаи не може да е Бог създател. Това издава предубеждение. Не ми приказвай после, че си бил критически мислител. Ако беше, щеше да проучиш не креационизма, а Библията, за която каза, че е парцал. Такова отношение към една древна книга, която е надживяла много такива като тебе и не е в някой ъгъл захвърлена и никой да не знае за нея, говори много.

Ти можеш ли да четеш?!
И за двете теории има налични факти и най-малкото косвени доказателства.
За твоето божество какво има? Един сборник с фентъзи разкази, това има.

И освен това, никъде не съм отрекъл възможността Вселената ни да има създател, най-малкото защото в момента все повече внимание се обръща на възможността, цялата ни Вселена да е една симулация.
Само че това пак няма нищо общо с библейските идиотизми.

morrog написа:Fear....спориш с хора които твърдят че динозаврите са гущери.Тук мисля че вече трябва да осъзнаеш че е безсмислен разумният спор.От личен опит - имахме колега православен фанатик които беше толкова анти еволюцията че вярваше че и пинчера е божие творение и няма нищо общо с вълка.
Та не си хаби нервите :)

Късно ти видях мнението, та да отговоря.
Нервите не си ги хабя, напротив - забавлявам се.
За останалото е ясно, и тук има двама отявлени фанатици, сам можеш да видиш. :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 09 Юни 2016, 12:06

Значи Fear, от теб разбрах, че всичко в нашия свят, е плод на случайност. Вкл. ти и твоя случaен и оттам безсмислен живот. Нали правилно съм разбрал?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 09 Юни 2016, 12:41

Elesar74 написа:Значи Fear, от теб разбрах, че всичко в нашия свят, е плод на случайност. Вкл. ти и твоя случaен и оттам безсмислен живот. Нали правилно съм разбрал?

Нищо не си разбрал, нито кое е плод на случайност, нито какво е причинно-следствена връзка, нито за това, че "смислен/безсмислен" са човешки абстракции и че на Вселената грам не ѝ пука, какво смяташ ти за твоя или моя живот.
Обаче ми омръзна да се занимавам с невежи и заблудени хора, така че вярваш си там в каквото искаш, няма лошо.
Но не пробутвай вярванията си на други хора, защото в тях няма нищо смислено, нищо, което да можеш да подкрепиш с факти.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 09 Юни 2016, 13:46

Ами като ти е омръзнало, защо се занимаваш? И не си тоя, дето ще ми кажеш какво да пиша, след като не пиша нищо лошо за никого, а точно ти си този, който добре манипулира с прилагателните срещу непознати хора. Колкото ти имаш право да защитаваш твоите убеждения, толкова и аз моите. Нещо против ли имаш? Сега имаш възможност да изясниш, кое е плод на случайност и кое не, кое причинно-следствена връзка и по какъв признак да ги различаваме, за да не се объркваме.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 09 Юни 2016, 13:54

Elesar74 написа:Ами като ти е омръзнало, защо се занимаваш? И не си тоя, дето ще ми кажеш какво да пиша, след като не пиша нищо лошо за никого, а точно ти си този, който добре манипулира с прилагателните срещу непознати хора. Колкото ти имаш право да защитаваш твоите убеждения, толкова и аз моите. Нещо против ли имаш? Сега имаш възможност да изясниш, кое е плод на случайност и кое не, кое причинно-следствена връзка и по какъв признак да ги различаваме, за да не се объркваме.

Аз не защитавм моите убеждения, а защитавам фактите, които са ни известни. Ти си този, който ги пренебрегва и вместо това разчита на разни измишльотини.
Вече ти казах - не съм аз този, който ще ти попълва пропуските от училище.
Сядай си на задника и прочети нещо различно от хилядолетния сборник с фентъзита, току-виж си научил нещо.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530dA
Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори

Мнение от B.Stoimenov » 09 Юни 2016, 14:02

Запазете добрия тон колеги ! Моля ви ;) :angel: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 09 Юни 2016, 14:24

Fear написа:
Elesar74 написа:Ами като ти е омръзнало, защо се занимаваш? И не си тоя, дето ще ми кажеш какво да пиша, след като не пиша нищо лошо за никого, а точно ти си този, който добре манипулира с прилагателните срещу непознати хора. Колкото ти имаш право да защитаваш твоите убеждения, толкова и аз моите. Нещо против ли имаш? Сега имаш възможност да изясниш, кое е плод на случайност и кое не, кое причинно-следствена връзка и по какъв признак да ги различаваме, за да не се объркваме.

Аз не защитавм моите убеждения, а защитавам фактите, които са ни известни. Ти си този, който ги пренебрегва и вместо това разчита на разни измишльотини.
Вече ти казах - не съм аз този, който ще ти попълва пропуските от училище.
Сядай си на задника и прочети нещо различно от хилядолетния сборник с фентъзита, току-виж си научил нещо.

Приятел, на колко си години за да говориш на непознат човек по този начин? Нещо за уважение и възпитание, чувал ли си? Хайде, кажи ни да знаем кое е плод на случайност, кое е причинно-следствена зависимост. Нали защитаваш факти.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 09 Юни 2016, 14:26

Съжалявам, омръзна ми да обяснявам елементарни неща.
Предпочитам да се забавлявам.

Колкото до възрастта ми, много е лесно да я провериш, но дори и за това елементарно нещо не се сещаш, пък аз чакам да се сетиш за неща, касаещи това, как работи Вселената.
Има да си чакам. :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата