Вярвате ли в дарвиновата теория ?
Модератор: Общи модератори
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Вярвате ли в дарвиновата теория ?
Твърде опростено е така ... Но генерално е най-правдоподобната теория за мен ... 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Bavareca90
- Потребител
-
Еволюирали сме от клас. Хоминиди, а не просто от маймуни. Именно затова останалите не са се превърнали в хора, а са останали обикновенни животни
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Vra4anin написа:Темата е ясна - вярвате ли в теорията на Дарвин, че човек е произлязъл най-грубо казано от маймуната ?
Щом тази теория изисква вяра, тя не е никаква наука, а религиозна система.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Ейййй евала, чак ми хареса как го извъртя

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Bavareca90 написа:Еволюирали сме от клас. Хоминиди, а не просто от маймуни. Именно затова останалите не са се превърнали в хора, а са останали обикновенни животни
Точно така, а автора явно не е чел теорията
Пс. Евлоюцията отдавна не е теория, а доказан факт това е все едно да не вярваш в гравитацията
Пс. До автора вземи промени, както заглавието така и самата анкета, че да кажеш, че теорията има нещо общо с маймуни е да кажеш, че дизела и бензина са един и същи двигател
Накратко другите не са тук защото им се е случило едно или комбинация от следните :
- природни бедствия в населяваният от тях регион
- по-слаба иммунна система
- по-бавна еволюция и неспособност на адаптация към променящата се среда
- геноциди между отделните човекоподбни
- способността ни да сме ( някои от нас) доста по-сръчни от другите и благодарение на тази сръчност и добре развития палец правим сечива и други инсрументи с течение на времето . Една горила е много по-силна от човек , но никога не може да жомблира бързо с 3 тенис топки примерно.
- и др.
- природни бедствия в населяваният от тях регион
- по-слаба иммунна система
- по-бавна еволюция и неспособност на адаптация към променящата се среда
- геноциди между отделните човекоподбни
- способността ни да сме ( някои от нас) доста по-сръчни от другите и благодарение на тази сръчност и добре развития палец правим сечива и други инсрументи с течение на времето . Една горила е много по-силна от човек , но никога не може да жомблира бързо с 3 тенис топки примерно.
- и др.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Vra4anin написа:Taruno написа:Bavareca90 написа:Еволюирали сме от клас. Хоминиди, а не просто от маймуни. Именно затова останалите не са се превърнали в хора, а са останали обикновенни животни
Точно така, а автора явно не е чел теорията
Пс. Евлоюцията отдавна не е теория, а доказан факт това е все едно да не вярваш в гравитацията
Пс. До автора вземи промени, както заглавието така и самата анкета, че да кажеш, че теорията има нещо общо с маймуни е да кажеш, че дизела и бензина са един и същи двигател
Кажете как да го поправя, напишете точно. Че съм си проз и ще го объркам пак...![]()
И в тоя ред на мисли да питам (понеже не знам) - защо неандерталец, австралопитек и т.н. днес не живеят и не населяват земята? След като са били тук хиляди години, еволюирали са стъпка по стъпка и накрая се е стигнало до хомо сапиенса.... защо маймуните са оцелели, а онези не ?
Защото са били хора, а не човекоподобни. И сега има хора с различни черти, ръст, цвят на кожата, но всички те са хора.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Точно по темата.Доста интересно филмче.Заслужава си гледането.
https://youtu.be/n5g5Hhv36UE
Съществуват организми,чиято поява не би могла да се обясни с теорията на Дарвин.
https://youtu.be/n5g5Hhv36UE
Съществуват организми,чиято поява не би могла да се обясни с теорията на Дарвин.
За такива неща достоверен източник са само изследвания и научни трудове 
Правилно някой отбеляза, тва е въпрос като има ли гравитация.. Днк-то на човеците с шимпазетата и боноботата се препрокриват на 96%. Хората са вид хоминини и бонобатата (пан) също и са най-близко до нас (повече отколкото шимпазетата). Ако някой твърди обратното, все едно казва че бяла мечка и кафява мечка са различни видове
Иначе генералната теория защо другите видове човеци са изчезнали е че не са били толкова подвижни колкото нас (и сръчни). Според мен има по-интересен въпрос.. че сексуалността на най-близките до нас (пан) е бурна полигамия
а дарвиновата теория, Ватикана и социума твърдят обратното.
п.с https://www.youtube.com/watch?v=EMbWDRzqNhc

Правилно някой отбеляза, тва е въпрос като има ли гравитация.. Днк-то на човеците с шимпазетата и боноботата се препрокриват на 96%. Хората са вид хоминини и бонобатата (пан) също и са най-близко до нас (повече отколкото шимпазетата). Ако някой твърди обратното, все едно казва че бяла мечка и кафява мечка са различни видове

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна acer на 07 Юни 2016, 17:11, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
аз също си мисля, че сме част от един "клас"/ "категория" и в класа си сме изкласили...
но като цяло си мисля, че класовете са създадени отделно и не са резултат от естествена еволюция.
лични си мисли де- темата е сложна и многоцветна
но като цяло си мисля, че класовете са създадени отделно и не са резултат от естествена еволюция.
лични си мисли де- темата е сложна и многоцветна
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Вярвате ли в дарвиновата теория ?
Според мен има липсващо звено, а и за 10000г и една маймуна не сме видели да еволюира. За мен лично не вАжи.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
познавам го личноdextuar написа:Според мен има липсващо звено
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
acer написа:За такива неща достоверен източник са само изследвания и научни трудове
Правилно някой отбеляза, тва е въпрос като има ли гравитация.. Днк-то на човеците с шимпазетата и боноботата се препрокриват на 96%. Хората са вид хоминини и бонобатата (пан) също и са най-близко до нас (повече отколкото шимпазетата). Ако някой твърди обратното, все едно казва че бяла мечка и кафява мечка са различни видовеИначе генералната теория защо другите видове човеци са изчезнали е че не са били толкова подвижни колкото нас (и сръчни). Според мен има по-интересен въпрос.. че сексуалността на най-близките до нас (пан) е бурна полигамия
а дарвиновата теория, Ватикана и социума твърдят обратното.
Нашето ДНК се припокрива доста и с ДНК-то на банана....
Филмът,който качих е плод на дългогодишен труд на група учени,чието мнение не бива да се подценява.

Малко е трудно да си кричен към теория (не факт),с която си бил облъчван още от ранно детство.