Вярвате ли в дарвиновата теория ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Да, произлезли сме от маймуни.
24
36%
Не, това звучи неправдоподобно.
42
64%

Общо гласове : 66
младши ентусиаст
Аватар

Re: Вярвате ли в дарвиновата теория ?

Мнение от nazo1976 » 07 Юни 2016, 12:39

Като гледам май е обратното

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Мнение от Haddess » 07 Юни 2016, 14:20

Даже някои от нас още са в прехода. :mhihi:
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Юни 2016, 14:29

Твърде опростено е така ... Но генерално е най-правдоподобната теория за мен ... :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Потребител
Аватар

Мнение от Bavareca90 » 07 Юни 2016, 14:49

Еволюирали сме от клас. Хоминиди, а не просто от маймуни. Именно затова останалите не са се превърнали в хора, а са останали обикновенни животни

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 07 Юни 2016, 15:30

Vra4anin написа:Темата е ясна - вярвате ли в теорията на Дарвин, че човек е произлязъл най-грубо казано от маймуната ?

Щом тази теория изисква вяра, тя не е никаква наука, а религиозна система.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Юни 2016, 15:32

Ейййй евала, чак ми хареса как го извъртя :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 530d 12'
Мечтае да кара: G30 530d

Мнение от Taruno » 07 Юни 2016, 15:54

Bavareca90 написа:Еволюирали сме от клас. Хоминиди, а не просто от маймуни. Именно затова останалите не са се превърнали в хора, а са останали обикновенни животни

Точно така, а автора явно не е чел теорията

Пс. Евлоюцията отдавна не е теория, а доказан факт това е все едно да не вярваш в гравитацията

Пс. До автора вземи промени, както заглавието така и самата анкета, че да кажеш, че теорията има нещо общо с маймуни е да кажеш, че дизела и бензина са един и същи двигател

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: DBS

Мнение от Alek_SV » 07 Юни 2016, 16:16

Накратко другите не са тук защото им се е случило едно или комбинация от следните :

- природни бедствия в населяваният от тях регион
- по-слаба иммунна система
- по-бавна еволюция и неспособност на адаптация към променящата се среда
- геноциди между отделните човекоподбни
- способността ни да сме ( някои от нас) доста по-сръчни от другите и благодарение на тази сръчност и добре развития палец правим сечива и други инсрументи с течение на времето . Една горила е много по-силна от човек , но никога не може да жомблира бързо с 3 тенис топки примерно.
- и др.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 07 Юни 2016, 16:22

Vra4anin написа:
Taruno написа:
Bavareca90 написа:Еволюирали сме от клас. Хоминиди, а не просто от маймуни. Именно затова останалите не са се превърнали в хора, а са останали обикновенни животни

Точно така, а автора явно не е чел теорията

Пс. Евлоюцията отдавна не е теория, а доказан факт това е все едно да не вярваш в гравитацията

Пс. До автора вземи промени, както заглавието така и самата анкета, че да кажеш, че теорията има нещо общо с маймуни е да кажеш, че дизела и бензина са един и същи двигател

Кажете как да го поправя, напишете точно. Че съм си проз и ще го объркам пак... :mhihi:

И в тоя ред на мисли да питам (понеже не знам) - защо неандерталец, австралопитек и т.н. днес не живеят и не населяват земята? След като са били тук хиляди години, еволюирали са стъпка по стъпка и накрая се е стигнало до хомо сапиенса.... защо маймуните са оцелели, а онези не ? :dunno:

Защото са били хора, а не човекоподобни. И сега има хора с различни черти, ръст, цвят на кожата, но всички те са хора.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 07 Юни 2016, 16:32

Точно по темата.Доста интересно филмче.Заслужава си гледането.

https://youtu.be/n5g5Hhv36UE

Съществуват организми,чиято поява не би могла да се обясни с теорията на Дарвин.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 07 Юни 2016, 17:06

За такива неща достоверен източник са само изследвания и научни трудове ;)

Правилно някой отбеляза, тва е въпрос като има ли гравитация.. Днк-то на човеците с шимпазетата и боноботата се препрокриват на 96%. Хората са вид хоминини и бонобатата (пан) също и са най-близко до нас (повече отколкото шимпазетата). Ако някой твърди обратното, все едно казва че бяла мечка и кафява мечка са различни видове :lol: Иначе генералната теория защо другите видове човеци са изчезнали е че не са били толкова подвижни колкото нас (и сръчни). Според мен има по-интересен въпрос.. че сексуалността на най-близките до нас (пан) е бурна полигамия :mhihi: а дарвиновата теория, Ватикана и социума твърдят обратното.

п.с https://www.youtube.com/watch?v=EMbWDRzqNhc :lol:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна acer на 07 Юни 2016, 17:11, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Юни 2016, 17:10

аз също си мисля, че сме част от един "клас"/ "категория" и в класа си сме изкласили...

но като цяло си мисля, че класовете са създадени отделно и не са резултат от естествена еволюция.

лични си мисли де- темата е сложна и многоцветна
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 07 Юни 2016, 18:01

Според мен има липсващо звено, а и за 10000г и една маймуна не сме видели да еволюира. За мен лично не вАжи.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Юни 2016, 18:43

dextuar написа:Според мен има липсващо звено
познавам го лично
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 07 Юни 2016, 18:46

acer написа:За такива неща достоверен източник са само изследвания и научни трудове ;)

Правилно някой отбеляза, тва е въпрос като има ли гравитация.. Днк-то на човеците с шимпазетата и боноботата се препрокриват на 96%. Хората са вид хоминини и бонобатата (пан) също и са най-близко до нас (повече отколкото шимпазетата). Ако някой твърди обратното, все едно казва че бяла мечка и кафява мечка са различни видове :lol: Иначе генералната теория защо другите видове човеци са изчезнали е че не са били толкова подвижни колкото нас (и сръчни). Според мен има по-интересен въпрос.. че сексуалността на най-близките до нас (пан) е бурна полигамия :mhihi: а дарвиновата теория, Ватикана и социума твърдят обратното.

п.с https://www.youtube.com/watch?v=EMbWDRzqNhc :lol:

Нашето ДНК се припокрива доста и с ДНК-то на банана....
Филмът,който качих е плод на дългогодишен труд на група учени,чието мнение не бива да се подценява. ;)
Малко е трудно да си кричен към теория (не факт),с която си бил облъчван още от ранно детство.

Следваща

Назад към Извън Темата