Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Бързи въпроси и отговори
И моята не е влизала никога за масло,а само за турбо на 70к и датчик колянов вал на 180к.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Моята докато е била гаранционна само в БМВ е обслужвана, прави добро впечатление, че маслото е сменявано на по малко километри от оказаните 30к от БМВ.
Странно е че са сменили турбо с ДПФ на 40к км., но при разговори с хора от БМВ ми потвърдиха, че докато е гаранционна колата ако има драма с турбото или ДПФ-а се сменяват комплект и двете.
Други ремонти няма, само редовно обслужване на масла и филтри, спирачна течност накладки ей такива неща.
Окачването още е оригиналното от завода, което доста ме очуди, но явно това че е алуминиево не го прави непременно слабо
Странно е че са сменили турбо с ДПФ на 40к км., но при разговори с хора от БМВ ми потвърдиха, че докато е гаранционна колата ако има драма с турбото или ДПФ-а се сменяват комплект и двете.
Други ремонти няма, само редовно обслужване на масла и филтри, спирачна течност накладки ей такива неща.
Окачването още е оригиналното от завода, което доста ме очуди, но явно това че е алуминиево не го прави непременно слабо

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
vld написа:Странно е че са сменили турбо с ДПФ на 40к км., но при разговори с хора от БМВ ми потвърдиха, че докато е гаранционна колата ако има драма с турбото или ДПФ-а се сменяват комплект и двете.
Мога да потвърдя при мен изтървава на 80к средното уплътнение на турбото и се сменя турбината и ДПФ-а
- Yellowbelko
- Потребител
-
Кажете моля, колко средна цена за премахване на егр за е90 2005-09 330д, да знам..
- straychev
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW Е90/Е92
Някой може ли да ми каже къде и за колко могат да се оправят 4 такива джанти в София?
Добре ли стават и как точно се правят? Мисълта ми е дали ги изпилват и после надграждат и боядисват отново или просто директно надграждат и боядисват? Могат ли да станат отново добре изглеждащи(ясно ми е че нови никога няма да бъдат отново)
Добре ли стават и как точно се правят? Мисълта ми е дали ги изпилват и после надграждат и боядисват отново или просто директно надграждат и боядисват? Могат ли да станат отново добре изглеждащи(ясно ми е че нови никога няма да бъдат отново)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Има начин да станат нови споко просто отиди при правилния майстор
- straychev
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW Е90/Е92
Taruno написа:Има начин да станат нови споко просто отиди при правилния майстор
Да, мисълта ми е къде да го намеря него и колко г/д би излязла процедурата за 4 броя?
straychev написа:Някой може ли да ми каже къде и за колко могат да се оправят 4 такива джанти в София?
Ако си от София отиваш на ломско шосе номер 260 (точно преди околовръсното) и търсиш Павката, ако искаш му, кажи че Мартин те праща. Това е един сервиз за гуми и джанти, момчетата са кадърни, имат си бояджия и няма нещо по гумите и джантите, което да не могат да ти направят. Аз съм много доволен от тях, моите джанти ги правиха графит с много перла и яко лак, показах му една снимка и след 3 дни не ми се вярваше като си видях джантите по - хубаво бяха станали и от това, което си ги представях.
Колеги какво трябва да сменя за да мога да мина отпред от 300мм спирачен диск на 330мм ?
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
koksimir написа:Колеги какво трябва да сменя за да мога да мина отпред от 300мм спирачен диск на 330мм ?
давай на 348 x 30mm направо

"Чемодан, вокзал, Москва"
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
bai_ILIA написа:koksimir написа:Колеги какво трябва да сменя за да мога да мина отпред от 300мм спирачен диск на 330мм ?
давай на 348 x 30mm направоотзад 336 x 22mm и така
дали 330 или по-големите все си на мин. 17-ка колега. като гледам схемата ти трябват апарати, супорти, дискове и накладки. шенкела е еднакъв отпред. това е лек ъпгрейд спрямо твоите, ако искаш осезаема разлика мини на по-големите ако караш по-спортно...цените на дисковете и накладките обаче са по-скъпи...
Тъкмо се продаваше цял кит от 335 ревизиран заедно с дискове и накладки за 1к някъде - е това вече ще спира

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
особено на 320д, което си е доста по-леко
при купетата 320д и 335д са през 150кг...

"Чемодан, вокзал, Москва"
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Как да разбера дали имам фабрична аларма, нямам звуков сигнал при заключване. Искат ми аларма за каско и се чудя дали случайно нямам и да не е кодирана да пищи или знам ли. Да не сложа друга пък да съм имал 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d