CCC модул E60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Re: CCC модул E60
А пък ако решиш да си купуваш ЦЦЦ .... по-скоро си вземи CIC (аз така ще направя като ми дойде времето ... )
пък дано не ти се налага.

- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
B.Stoimenov написа:А пък ако решиш да си купуваш ЦЦЦ .... по-скоро си вземи CIC (аз така ще направя като ми дойде времето ... )![]()
пък дано не ти се налага.
Да CIC е инвестиция, която си заслужава. Аз не съжалявам, че я направих.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
По скоро NBT направо
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- rafa224
- старши ентусиаст
-
adovet написа:По скоро NBT направо
Направо самолет или поне нова кола

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
rafa224 написа:adovet написа:По скоро NBT направо
Направо самолет или поне нова колаВсичко е въпрос на възможности а и е60 фабрично с NBT няма за CIC не зная, но Е70 фейс си е с фабрично СIС.
На е60 CIC има на последните екземпляри от 2009г.
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
rafa224 написа:CrazyElement написа:И къде е проблема като го прави само когато е супер топло и напечена колата , през всичкото другото време не прекъсва никога музиката в това няма абсолютно никаква логика , дори и да е в CCC модула е 100% проблем с охлаждането , а не че му е изгоряла я рам или процесор , както беше преди когато стигаше само до BMW логото. То и аз ги четох тия теми , където БМВ казвали ново CCC еми да то така най-лесно, то най-лесно е даже да си купиш нова 535Д 2015 ама ... При ремонта в софтелектроник не са направили нещо като хората по затварянето или нещо друго и в момента прегрява някаква платка отговаряща за звука и прекъсва само нейния сигнал, няма как да ида да сменя цял модул заради това , че само когато вънка е 30 градуса ми прекъсва музиката за 2-5 секунди, направо ми писна , че не съм записал и една електроника та да взема да си го оправя , най-тъпото е , че който и електричар да питаш в града казва " ООО това е много сложно ненене такова нещо не барам" и единствените дето отварят са софтелектроник , които си цъкат по 500 лева без значение какво ти правят. Карам така докато не ми писне и не си купя нов ЦЦЦ.
Още дори не е започнало лятото колега, за какви горещини говориш. Карал съм цяло лято със ССС модул без свързан изобщо вентилатор, това в последствие го разбрах, и не съм имал никакъв проблем. А за блутут модула направо го махай и изключи.
Ясно е , че е или блутут модула или тъпия усилвател(ако го имам) , може и дефектен говорител ама няма логика да го прави само като загрее. Ето днес София-Хасково вънка температурите около 22 в София и после към Пловдив станаха 28-29 всичко беше ок не печеше много слънце , влизам в Хасково спирам за 10 минути на слънце , паля карам 2 мин и прекъсна един път , това е става , не толкова като е супер мега топло ами просто ако колата е била нагрята на слънце на темпетура от порядъка на 28-30 градуса(то реално това си е топло).
Сега този блутут модул ако го изключа от кабелите (всичките) проблем е , че кабелите ще висят? Да не направя някаква беля, четох , че оптиката спира цд ченджъра , но аз нямам така че не ме бърка. Въпроса ми е дали има проблем ако го изключа.
поздрави.
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
нямаш ядове - изключи ги.
а като си карал - климатиха духаше нали ? респективно охлаждаше

- CrazyElement
- ентусиаст
-
B.Stoimenov написа:нямаш ядове - изключи ги.
Дам в колата беше 21 градуса , климатика го обслужих миналия ден и духа доста студено, предполагам че е блутута, днеска отворих на бързо багажника да видя дали имам усилвател , така като гледам май нямам

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
CCC модул E60
Попитах защото незнам дали проблема не се скрива от това , че докато си на климатик - той охлажда ццц-то ... Ама махни блутута и виж как ще е 
Sent from my iPhone using Tapatalk

- CrazyElement
- ентусиаст
-
B.Stoimenov написа:Попитах защото незнам дали няма проблеми, докато си на климатик, а той охлажда ццц-то ... Ама махни блутута и виж как ще е
Ще пробвах с блутута , едва ли няма техника , която да не обича ниски температури , реално дори и да охлажда ЦЦЦ няма да е по-зле ако го оставя да загрее

- rafa224
- старши ентусиаст
-
CrazyElement написа:B.Stoimenov написа:Попитах защото незнам дали няма проблеми, докато си на климатик, а той охлажда ццц-то ... Ама махни блутута и виж как ще е
Ще пробвах с блутута , едва ли няма техника , която да не обича ниски температури , реално дори и да охлажда ЦЦЦ няма да е по-зле ако го оставя да загрее, нядявам се да е блутута.
И аз мисля, че проблема ти е от него

Може ли някой да ми помогне с намирането на парт номер за механика на business навигация?
Оказа се, че проблемът ми е в механиката.
Търсих в realoem, намерих това: 65839273195, но не съм сигурен, че гледам коректната част.
Оказа се, че проблемът ми е в механиката.
Търсих в realoem, намерих това: 65839273195, но не съм сигурен, че гледам коректната част.
- CrazyElement
- ентусиаст
-
rafa224 написа:CrazyElement написа:B.Stoimenov написа:Попитах защото незнам дали няма проблеми, докато си на климатик, а той охлажда ццц-то ... Ама махни блутута и виж как ще е
Ще пробвах с блутута , едва ли няма техника , която да не обича ниски температури , реално дори и да охлажда ЦЦЦ няма да е по-зле ако го оставя да загрее, нядявам се да е блутута.
И аз мисля, че проблема ти е от него
Това излезе , поне на първо четене. Днеска се прибирам от София външна температура 30 градуса , някъде на 30-40 км почна да прекъсва музиката , спрях на КФЦ на 80 км кората на блутута беше свалена барнах го доста загрял. Карах до Хасково така , че тези букси нещо ме беше страх да не ги счупя , отидох при моя майстор за електроника разкачи ми ги за 2 сек(модула беше доста топъл дори горещ) покарах около 10 минути никакво прекъсване, засега излиза , че е в него проблема , изглежда тези блутут модули имам доста различни симптоми и това ме дразни адски много втори модул в коша за 3 години колата в мен , като този дето сега прегрява е най-новита генерация(смянен е бил наскоро) и пак проблемен. Изглежда просто колата ще си остана без блутут ..

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Какъв ти е модула в момента. По принцип хай2 са коренно различни и с тях няма драми
- CrazyElement
- ентусиаст
-
adovet написа:Какъв ти е модула в момента. По принцип хай2 са коренно различни и с тях няма драми
Не пак си е обикновен MULF просто се води , че е по-нова година на производство иначе не е high 2. Махам блутута довиждане