Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
Марто в последните епизоди сякаш се преобрази като актьор. Дано е бил с жилетка както предполагам.
- integrale4life
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Лада 2101
- Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
- Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!
BAHKATA написа:Иво накефи как се изплю в лицето на туджарката, и после така лекинко отзад да си знае...
Аз си мисля, че Ерол ще се измъкне по най-тъпия начин, като направи някакво сбиване в Планет пред очите на Иво, открадне флашката зад гърба му, изтрие съдържанието и сложи на Мартин някаква снимка без никой да разбере...![]()
Бягай бързо да пускаш тото!

Аз се изкефих, че най-накрая му подадоха малко газ на Challenger-а. Тайничко ми се искаше да го изпързаля и на кръговото

Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Но го караше някакъв некадърник защото като отиваше към летището нещо презави с дрифта и те спряха кадъра.
Явно не са искали да правят дубъли.
Иначе Доджът не е обикновен Чаленджър, а SRT, но май по-малкия вариант от 485 коня. Във всички случаи става за кола.

Иначе Доджът не е обикновен Чаленджър, а SRT, но май по-малкия вариант от 485 коня. Във всички случаи става за кола.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Top Gun Maverick написа:Дано е бил с жилетка както предполагам.
Грешно предполагаш.
Накрая в кадрите от следващия епизод даваха погребение, Попов реве, а кльощавия си призна пред Иво, че той го е гръмнал.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
drago_pavlov написа:Top Gun Maverick написа:Дано е бил с жилетка както предполагам.
Грешно предполагаш.
Накрая в кадрите от следващия епизод даваха погребение, Попов реве, а кльощавия си призна пред Иво, че той го е гръмнал.
Е то не пречи да са инсценирали погребението
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Толков се кефя, че дървото сгъна, че чак не ми се вярва 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Top Gun Maverick написа:Но го караше някакъв некадърник защото като отиваше към летището нещо презави с дрифта и те спряха кадъра.Явно не са искали да правят дубъли.
![]()
![]()
![]()
Определено на единия завой я изтърва дет' се вика

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Мислите ли,че Ния може да нареди Иво някак с италЯнците сега,или ще е кофти и за нея?
А Ерол боя с мацката ли почна първо?

А Ерол боя с мацката ли почна първо?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998

13:55 Ерол оставя вискито
14:00 Ерол пак оставя вискито
Май пие с превишена скорост.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Tires are evil - destroy them all ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
DaGa написа:drago_pavlov написа:Top Gun Maverick написа:Дано е бил с жилетка както предполагам.
Грешно предполагаш.
Е то не пречи да са инсценирали погребението
Това не е накрая, а в трейлъра за следващия епизод. Аз НЕ гледам трейлърите точно поради тези причини - за да не знам какво ще става в другия епизод или за да не бъда подведен. И така някой като разкаже трейлъра направо ми е в любимите неща.

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Хубава серия..чак не вярвам че дървото го гръмнаха ама си мисля, че е бил с жилетка и му се е разминало..и мен ме накефи на Доджъ как го натиснаха малко тука 

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
ryan83 написа:и мен ме накефи на Доджъ как го натиснаха малко тука
Отдавна му беше време...

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Демирев написа:BAHKATA написа:Аз си мисля, че Ерол ще се измъкне по най-тъпия начин, като направи някакво сбиване в Планет пред очите на Иво, открадне флашката зад гърба му, изтрие съдържанието
г-н Димитър Митовски - разкрихме Ви!![]()
![]()
![]()
Хахах то още от първия сезон Мартин се измъкваше толкова нелепо (като примерно когато открадна телефона на една от сервитьорките и звънна на Попов, когато Джаро им правеше к*р капан с различни места да види кой е къртицата), че вече им свикнАх...

integrale4life написа:Бягай бързо да пускаш тото!![]()
По-скоро национална лотария - "опаааа, 20 хиляди лева"

То па тоя безпощаден гангстер/полицай Ерол много влюбчив бе, туджаровица като го отряза той още малко щеше да се разреве като първолак, тук пресилиха с любовната история, трябваше и той да й издъни гърнето без да я пита иска ли, не иска ли, ма понеже нали са пресни бивши без да й се изплюе като оня "негодник" Иво...

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
BAHKATA написа:По-скоро национална лотария - "опаааа, 20 хиляди лева"![]()
:

Хареса ми как започна сезона, но не ми харесва развитието. Като не говорим за пристрастност към някой актьор/актриса или образ и аз да не съм доволен от развитието му ( то има ли такова изобщо? )
В началото създадоха очаквания за конкуренция и силен противник на Иво, нов човек под прикритие, дъщерята на Джаро......всичко отиде в коша и то по доста левашки, елементарни начини. Не че изобщо някога в зрителя е оставало усещането, че ей сега ще пипнат "лошите".
На нея изтекъл срока на годност на доказателствата....тя изобщо какво прави този сезон, освен да се появява на моменти да се заканва и да гледа лошо? Нещо като държанка й се получи ролята, а нищо общо с противник.
Същото е и с полицията, респ. Попов, Мартин и т.н...
Общо взето сериала си тъпче на едно място с идеята да не се изкарват Куката и Иво от зоната им на комфорт.Появяват се разни нови образи около тях, гледаме някоя друга далавера, убият някоя еднодневка и това е.......
Няма истински противници ( а такива няма защото идеята на сериала явно е Куката и Иво да мачкат всичко ) , няма истински обрати, няма напрежение.
В началото създадоха очаквания за конкуренция и силен противник на Иво, нов човек под прикритие, дъщерята на Джаро......всичко отиде в коша и то по доста левашки, елементарни начини. Не че изобщо някога в зрителя е оставало усещането, че ей сега ще пипнат "лошите".
На нея изтекъл срока на годност на доказателствата....тя изобщо какво прави този сезон, освен да се появява на моменти да се заканва и да гледа лошо? Нещо като държанка й се получи ролята, а нищо общо с противник.
Същото е и с полицията, респ. Попов, Мартин и т.н...
Общо взето сериала си тъпче на едно място с идеята да не се изкарват Куката и Иво от зоната им на комфорт.Появяват се разни нови образи около тях, гледаме някоя друга далавера, убият някоя еднодневка и това е.......
Няма истински противници ( а такива няма защото идеята на сериала явно е Куката и Иво да мачкат всичко ) , няма истински обрати, няма напрежение.