ксенон
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- civic
- младши ентусиаст
-
и мен ме запалихте:)
аз мисля че за около 200-300$ могат да се намерят по-маркови от китайско-тайванските
за prolumen някой чувал ли е е нещо?
аз мисля че за около 200-300$ могат да се намерят по-маркови от китайско-тайванските
за prolumen някой чувал ли е е нещо?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
мисля че и баласта и крушките са корейски .. не съм сигурен .. просто в тоя ценови диапазон от това което продават съм забелязал че баластите (това което е общо взето най-важното) са 2-3 вида и им лепят различни лепенки/марки и ги продават на различни цени
..
само крушки мисля да си поръчам резервни към 80USD ми предлагаше последно тоя моя селър .. като за тях съм сигурен че са маде ин кореа;)
а резервни си трябва щото изгори ли край .. заместването с обикновена халогенна става адски трудно
..
като цяло си има малко риск .. скъпо е .. ако нещо се прецака .. но пък от друга страна си е лудница .. особено по тъмно на неосветен път .. и това което забелязвам е че с мъглата добре се справя .. направо я цепи и най-дебелата
.. сигурно жълтия ксенон (3000k) направо ще я унищожава ;P
мисля да си поръчам резервни крушки 4300k (pure white)

само крушки мисля да си поръчам резервни към 80USD ми предлагаше последно тоя моя селър .. като за тях съм сигурен че са маде ин кореа;)
а резервни си трябва щото изгори ли край .. заместването с обикновена халогенна става адски трудно

като цяло си има малко риск .. скъпо е .. ако нещо се прецака .. но пък от друга страна си е лудница .. особено по тъмно на неосветен път .. и това което забелязвам е че с мъглата добре се справя .. направо я цепи и най-дебелата

мисля да си поръчам резервни крушки 4300k (pure white)

8000к си взе един приятел в DE .. много сини и определено мн по-слабо светят от моите .. като при смесена светлина или полумрак направо се губят .. 4300 са най-силните и най-бели .. мойте имат съвсем леко синъо .. много си ме кефят и вероятно са оптималния вариант.. избора е 4300 или 6000 другите са просто за гъзария и нямат ефекта на макс силна светлина
пс: ксенона веднага си личи че е ксенон независимо от цвета

пс: ксенона веднага си личи че е ксенон независимо от цвета

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2