ксенон

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от civic » 08 Дек 2006, 16:25

и мен ме запалихте:)
аз мисля че за около 200-300$ могат да се намерят по-маркови от китайско-тайванските

за prolumen някой чувал ли е е нещо?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 08 Дек 2006, 16:33

в този диапазон в ибей УС според мен няма да има мн разлика ;) .. тези мойте пилотки са читави .. и селъра препоръчвам дето пратих линка ..
успех ;)

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 08 Дек 2006, 16:38

videlov написа:....

твоя ксенон китайски/корейски ли е? :shock:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 08 Дек 2006, 16:46

мисля че и баласта и крушките са корейски .. не съм сигурен .. просто в тоя ценови диапазон от това което продават съм забелязал че баластите (това което е общо взето най-важното) са 2-3 вида и им лепят различни лепенки/марки и ги продават на различни цени ;) ..

само крушки мисля да си поръчам резервни към 80USD ми предлагаше последно тоя моя селър .. като за тях съм сигурен че са маде ин кореа;)

а резервни си трябва щото изгори ли край .. заместването с обикновена халогенна става адски трудно ;) ..

като цяло си има малко риск .. скъпо е .. ако нещо се прецака .. но пък от друга страна си е лудница .. особено по тъмно на неосветен път .. и това което забелязвам е че с мъглата добре се справя .. направо я цепи и най-дебелата ;) .. сигурно жълтия ксенон (3000k) направо ще я унищожава ;P

мисля да си поръчам резервни крушки 4300k (pure white) ;)

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Дек 2006, 17:26

6000К май е оптималният вариант за осветяване
Аз бях взел на 8000К, но така и не светнаха при мен. Мисля, че от гледна точка на "гъзария" ще е по-добре, т.е. веднага ще си личи, че е ксенон :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 09 Дек 2006, 23:28

8000к си взе един приятел в DE .. много сини и определено мн по-слабо светят от моите .. като при смесена светлина или полумрак направо се губят .. 4300 са най-силните и най-бели .. мойте имат съвсем леко синъо .. много си ме кефят и вероятно са оптималния вариант.. избора е 4300 или 6000 другите са просто за гъзария и нямат ефекта на макс силна светлина ;)

пс: ксенона веднага си личи че е ксенон независимо от цвета :D

Предишна

Назад към E36