ВНИМАНИЕ: Кражби в кв. Надежда, откраднаха ми CCC модул
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: ВНИМАНИЕ: Кражби в кв. Надежда, откраднаха ми CCC модул
Аз пък все повече се замислям за едно Е39 за 7-8 бона и да не му треперя толкова. Май вече доста поостаряха, не са на мода като Е60 и съответно не са толкова апетитни.
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
dimodi написа:Аз пък все повече се замислям за едно Е39 за 7-8 бона и да не му треперя толкова. Май вече доста поостаряха, не са на мода като Е60 и съответно не са толкова апетитни.
Да ти кажа колега, няма да ти е по-спокойно. от началото на седмицата чух за 3 откраднати 39ки ... :X
тази нощ още една в Надежда
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Това нали вече го дъвкахме - утре ако има рязко търсене на части за Дачия, и нея ще почнат да я крадат. Истината е не да се напасваме към ситуацията a.k.a "наведена главица сабя не я сече", а да променим статуквото, нека всеки задържан крадец да виси по минимум 5 год в пандиза и оправдания като "влязох да се скрия от дъжда" да не важат в съда, пък да видим тогава дали ще се намират толкова смелчаци да барат 10-15 год. кошове за по 3-4 бона печалба.
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
dextuar написа:Това нали вече го дъвкахме - утре ако има рязко търсене на части за Дачия, и нея ще почнат да я крадат. Истината е не да се напасваме към ситуацията a.k.a "наведена главица сабя не я сече", а да променим статуквото, нека всеки задържан крадец да виси по минимум 5 год в пандиза и оправдания като "влязох да се скрия от дъжда" да не важат в съда, пък да видим тогава дали ще се намират толкова смелчаци да барат 10-15 год. кошове за по 3-4 бона печалба.
абсолютно е така ... но Уви ...някои "хора" спят ..
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
B.Stoimenov написа:dextuar написа:Това нали вече го дъвкахме - утре ако има рязко търсене на части за Дачия, и нея ще почнат да я крадат. Истината е не да се напасваме към ситуацията a.k.a "наведена главица сабя не я сече", а да променим статуквото, нека всеки задържан крадец да виси по минимум 5 год в пандиза и оправдания като "влязох да се скрия от дъжда" да не важат в съда, пък да видим тогава дали ще се намират толкова смелчаци да барат 10-15 год. кошове за по 3-4 бона печалба.
Не, не. Тея хора не спят, те са в схемата.

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
doncheff написа:B.Stoimenov написа:dextuar написа:Това нали вече го дъвкахме - утре ако има рязко търсене на части за Дачия, и нея ще почнат да я крадат. Истината е не да се напасваме към ситуацията a.k.a "наведена главица сабя не я сече", а да променим статуквото, нека всеки задържан крадец да виси по минимум 5 год в пандиза и оправдания като "влязох да се скрия от дъжда" да не важат в съда, пък да видим тогава дали ще се намират толкова смелчаци да барат 10-15 год. кошове за по 3-4 бона печалба.
Точно тея дето уж "спят" са най-будни и най ебават майката на държавата.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- fitter
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535D
BorislavB написа:doncheff написа:B.Stoimenov написа:dextuar написа:Това нали вече го дъвкахме - утре ако има рязко търсене на части за Дачия, и нея ще почнат да я крадат. Истината е не да се напасваме към ситуацията a.k.a "наведена главица сабя не я сече", а да променим статуквото, нека всеки задържан крадец да виси по минимум 5 год в пандиза и оправдания като "влязох да се скрия от дъжда" да не важат в съда, пък да видим тогава дали ще се намират толкова смелчаци да барат 10-15 год. кошове за по 3-4 бона печалба.
Точно тея дето уж "спят" са най-будни и най ебават майката на държавата.
Това е идеята уж спят, а си променят законите така, че да им върви бизнеса. Народа спи, не управляващите. Найстина жалко, но е факт. Вижте в Румъния какво става. Започват да вкарват все повече политици в затвора и то за доста години.
Сега малко по темата. Ако ССС модула се монтира със специални винтове, това доста би изненадало крадците и шанса да не успеят да го откраднат се увеличава. Виждал съм такива даже които почти няма шанс да се отвъртят без разпробиване. Въпроса е дали ако го напънат и счупят ушите на болтовете, застрахователя дали ще плати?
- pepsin
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Луноход
Аз реших мойто НБТ да го занитя с нитове,да махна дръжката на капака.Буксата е преместена,а багажника ще го заключа с катинари

- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
ivan_petkov написа:
Това не го пожелавам на никого , но вече като гледам нещата излизат извън контрол . Трябва да се вземат някакви мерки и да се прежалят 80-120 лв за платен паркинг или за гараж под наем така не може да продължи![]()
пък и като гледам тея застрахователи почвам да не им вярвам за където вземат парите от хората и викат че било невъзможно като стане белята . Май май повече няма да й плащам каско и толкова
по добре сам да си бъркам по джоба , вие ще го потвърдите колко пари сте налеели при тея от каското .
Поздрави !
4000 лева до момента , по - добре да набиеш всякакви системи против кражба и да не си плащаш каското и просто като някой ти разбие колата ей така поне да си я оправиш.
Колеги за съжаление само един застраховател има, който плаща липси в купето, но не и извън него. Няма да го казва, за да не му правя реклама. За съжаление много пишлемета навремето започнаха да правят далавери с липсите и затова сега никой не иска да ги плаща и ще е така докато тук всеки гледа кой как да изработи 

Бих те попитал на лично, но предполагам и други се интересуват.
Напиши го скрито, а ако смяташ, че не е редно върни ми отговор на лс :-)
Напиши го скрито, а ако смяташ, че не е редно върни ми отговор на лс :-)
Ами аз лично не бих ги препоръчал, защото за други щети доста се правят и изплащат доста малко, но лично скоро имах случай с липси на един автомобил в купето и извън него и съгласно общите им условия всичко в купето липсващо се изплаща обаче липси отвън включително и в двигателния отсек не. Собственик на този застраховател е със седалище във Виена /за да не му спомена името/ 

- ultrashock
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i автоматик 04'
- Мечтае да кара: F10
Да не повярва човек, но са ми превели парите за модула, явно се случват и положителни неща понякога, все повече се обеждавам в това! Дженерали се оказаха свестни, до момента са ми превели за по малко от година около 1400лв.

Дано и другите пострадали имат успех!
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
Дано няма пострадали !! но ако има - дано имат твоя късмет !
чудеса стават - явно !: )

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
ultrashock написа:Да не повярва човек, но са ми превели парите за модула, явно се случват и положителни неща понякога, все повече се обеждавам в това! Дженерали се оказаха свестни, до момента са ми превели за по малко от година около 1400лв.
Колега, възражения нещо писал ли си? На мен от Алианц нищо не ми платиха - нито модул, нито айрбег, нито скоростен лост - само разбития патрон