Изкарване на AUX кабел за Business CD E46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Детайли за колата: BMW F10 3.0d

Re: Изкарване на AUX кабел за Business CD E46

Мнение от ruska_shvaba » 20 Мар 2016, 13:57

Здравейте колеги , на това CD ще може ли да се изкара аукс кабел .

Изображение
BMW 330d Sports Wagon 231hp

Потребител
Аватар
Кара: си 46-цата
Мечтае да кара: е46-цата си ама с емков мотор
Детайли за колата: Свети като лампичките на коледна елха

Мнение от Sve6li » 23 Мар 2016, 13:47

Стига сте снимали отгоре само, снимайте и отзад буксите( ТОВА ВАЖИ И КОГАТО МИ ПИШЕТЕ НА ЛС). Те също са важни. Изкарвам AUX на всички касетофони. За повече инфо ЛС. На това сд, което си снимал, лично аз съм му изкарвал AUX кабел, но не изписва AUX. Отсега да знаеш.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от alchnia » 26 Мар 2016, 23:46

Здравейте колеги , искам да попитам какъв е начина да се изкара aux на този радио модул
IMAG0292.jpg
IMAG0296.jpg
? С 16:9 Navi CD Мк3 съм . Имам аукс кабел изпорбвах доста комбинации с пиновете на радио модула , но нищо не става.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Мнение от ilia1984 » 28 Мар 2016, 11:16

Моето е обикновено сд без mode може ли да се изкара AUX кабел?

BMW_Business.JPG

BMW_Business-CD.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Потребител
Аватар

Мнение от Sve6li » 28 Мар 2016, 16:01

Хора предавам се. Това е последния пост който пиша по тази тема. ДА може и на двата, но и на двата няма да изписва AUX. Ако искате аз да ви го направя пишете лс. На всички касетофони и сд-та(включително и на малките навигации) изкарвам AUX и AUX кабели.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F11
Мечтае да кара: на безплатна нафта
Детайли за колата: 530xd

Мнение от chris_barnes » 28 Мар 2016, 19:01

Колега, то много хубаво, ама да си беше попълнил профила ли? Сега аз как да знам дали си от Сапарева баня или Полски Тръмбеш?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 28 Мар 2016, 20:27

Спокойно,аз ще му го допопълня профила,като пусне още една безплатна обява-мнение! :mhihi:
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Sve6li » 29 Мар 2016, 15:22

След като ме набутаха 3/4 пъти по 50 лева и нищо не стана, нормално е :D. Пари трябва да се изкарват :mhihi: . Заради това от добра воля помагам/продавам на хората, които не разбират(-ха като мен, но съм коректен и обяснявам с всички детайли и рискове).
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 'сичко наред
Мечтае да кара: Charger SRT8

Мнение от naftata » 03 Апр 2016, 11:36

Здравейте колеги, какви са вариантите за включване на флашка, аукса ясно за ето този модел касетофон, колата няма окабеляване за чейнджър, нито чейнджър - БМВ Е39 ?

http://eng.auto24.ee/products/product_pic.php?id=1229827&view=40

Потребител
Аватар

Мнение от Sve6li » 03 Апр 2016, 13:10

Радиото с касетка(без значение колко пина има отзад). AUX се връзва само на мястото на Changera. Става само ако имате Changer в самата кола, иначе не запомня, че има дискове.
Радиото с диск(старите с 10 пина). AUX се връзва само на мястото на Changera. Става само ако имате Changer в самата кола, иначе не запомня, че има дискове.
Радиото с диск(старите с 20 пина). AUX може да се върже на мястото на Changera или на мястото на навигацията. Излиза AUX. Зависи коя година е, трябва да е след 2001г. За да бъда точен 09/2002г.
Радиото с диск(новите с 12 пина). AUX се връзва само на мястото на Changera. Става само ако имате Changer в самата кола, иначе не запомня, че има дискове.
Радиото с диск(новите с 24 пина). AUX може да се върже на мястото на Changera или на мястото на навигацията. Излиза AUX. Зависи коя година е, трябва да е след 2001г. За да бъда точен 09/2002г.
Дано съм ви бил полезен.

С колегата ilia1984 досега го мъчехме. Той е с CD, само с 5 пина за changer(2000г). Слагаме го в моята кола(която има changer), запомня дисковете и свири през AUX кабела. Слагаме го в неговата(която няма changer), не помни, че има дискове. За сега вариантите са такива. Ще поработя по въпроса и ще се опитам да го накарам да тръгне и без changer в колата.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 09 Апр 2016, 11:24

Има ли някакъв напредък с изкарването на AUX без CD-Changer? Някъде май бях гледал такова, ама не мога да си спомня точно къде.

Е, ако ми затрябва (или ако реша да ги продавам), сигурно ще успея да го намеря.. ;)

*(ако реша да ги продавам -- ама как да продавам нещо, дето някой друг го е измислил? -- ще трябва да му пращам по някой лев комисионна, иначе няма да е коректно..май.. А вие как мислите? ;)
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

Потребител
Аватар
Кара: e90

Мнение от alex_sandar » 17 Апр 2016, 17:45

Ето линк http://www.bimmerforums.com/forum/showt ... light=ipod , на когото му се занимава може сам да си направи даже и за CD преди 2002г ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Sve6li » 25 Апр 2016, 17:47

Пак няма да стане, ако нямаш отзад Changer.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 26 Апр 2016, 10:26

Sve6li написа:Радиото с касетка(без значение колко пина има отзад). AUX се връзва само на мястото на Changera. Става само ако имате Changer в самата кола, иначе не запомня, че има дискове.
Радиото с диск(старите с 10 пина). AUX се връзва само на мястото на Changera. Става само ако имате Changer в самата кола, иначе не запомня, че има дискове.
Радиото с диск(старите с 20 пина). AUX може да се върже на мястото на Changera или на мястото на навигацията. Излиза AUX. Зависи коя година е, трябва да е след 2001г. За да бъда точен 09/2002г.
Радиото с диск(новите с 12 пина). AUX се връзва само на мястото на Changera. Става само ако имате Changer в самата кола, иначе не запомня, че има дискове.
Радиото с диск(новите с 24 пина). AUX може да се върже на мястото на Changera или на мястото на навигацията. Излиза AUX. Зависи коя година е, трябва да е след 2001г. За да бъда точен 09/2002г.
Дано съм ви бил полезен.

С колегата ilia1984 досега го мъчехме. Той е с CD, само с 5 пина за changer(2000г). Слагаме го в моята кола(която има changer), запомня дисковете и свири през AUX кабела. Слагаме го в неговата(която няма changer), не помни, че има дискове. За сега вариантите са такива. Ще поработя по въпроса и ще се опитам да го накарам да тръгне и без changer в колата.

Въпросният плеар е прословутото CD43 и препоръчвам на колегат да си намри един ОЕМ I-pod интерфейс, да си купи I-pod с колкото може по-голям обем и да сеи реши проблема с въпросния AUX. На самия I-pod се правят 6 (шест) папки и в тях се записва музика колкото душа ти сака. Плеарът разпознава I-podа като CD чейнджър и го управлява, та дори и управлението от мултиволана работи.
Не прецаквайте плеара с разни измислени решения.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 26 Апр 2016, 11:00

ruska_shvaba написа:Здравейте колеги , на това CD ще може ли да се изкара аукс кабел .

Изображение

Това е CD53 и би трябвало да му се актива AUXа с кабел, но виждам, че е 2001 г. и съществува вероятност да не му е заложена тази опция в софтуера. Аз лично съм ползвал такова CD с фабричен AUX, но не помня годината на производство.

Sve6li написа:Стига сте снимали отгоре само, снимайте и отзад буксите( ТОВА ВАЖИ И КОГАТО МИ ПИШЕТЕ НА ЛС). Те също са важни. Изкарвам AUX на всички касетофони. За повече инфо ЛС. На това сд, което си снимал, лично аз съм му изкарвал AUX кабел, но не изписва AUX. Отсега да знаеш.

Буксите са без збачение, важен е моделът на плеара и годината на производстяо, така че много правилно го снимат колегите. Също не е важно дали има бутон "mode".
AUX на такова CD се активира най-лесно с препрограмиране. Всичко друго е занимание за безработни, а писането с големи букви е неуважение към колегите.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.

ПредишнаСледваща

Назад към E46