Проблем с превключвател скорости-автоматик-ОПРАВЕНО
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ppetkovds83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E61 525d '05
- Детайли за колата: MIni Cooper Clubman D R55 LCI '14
Проблем с превключвател скорости-автоматик-ОПРАВЕНО
Добър вечер на всички.
Каляската ми тази вечер ме изненада приятно,по скоро жена ми.Не мърда лоста от Паркинг.Ръчках сума ти време и накрая след като почти ми падна батерията на телефона намерих клип в Ютуб,който ми помогна пине да си прибера животинчето в гаража.Едно лостче се мърда и хоп излиза лоста от паркинг и вече си оперираш.Такааа,обаче гася си аз оставям пак на паркинг без проблем и пак неще да мърда,а на всичкото отгоре не мога да си извадя ключа и сега си стой на таблото.Между неутрална и другите без паркинг всичко нормално.Малко предистория.Около нова година беше паднала една флашка в механизма през запалката и тогава почти същите мизерии бяха,само че тогава не искаше да отиде на паркинг ,тъй като невероятната флашка пречеше.махнах я и всичко наред оттогава насам до днес.
Давайте акъли !
Каляската ми тази вечер ме изненада приятно,по скоро жена ми.Не мърда лоста от Паркинг.Ръчках сума ти време и накрая след като почти ми падна батерията на телефона намерих клип в Ютуб,който ми помогна пине да си прибера животинчето в гаража.Едно лостче се мърда и хоп излиза лоста от паркинг и вече си оперираш.Такааа,обаче гася си аз оставям пак на паркинг без проблем и пак неще да мърда,а на всичкото отгоре не мога да си извадя ключа и сега си стой на таблото.Между неутрална и другите без паркинг всичко нормално.Малко предистория.Около нова година беше паднала една флашка в механизма през запалката и тогава почти същите мизерии бяха,само че тогава не искаше да отиде на паркинг ,тъй като невероятната флашка пречеше.махнах я и всичко наред оттогава насам до днес.
Давайте акъли !
Последна промяна ppetkovds83 на 23 Апр 2016, 20:10, променена общо 1 път
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Проблем с превключвател скорости-автоматик
Виж дали ти светят спирачкит отзад, има вероятност да е от ключа им, другия вариант е хубаво да разгледаш да няма пак външен ешемент или прекъснати кабели на електро-магнита за освобождаване.
- ppetkovds83
- кандидат ентусиаст
-
Не е машинката на стоповете.Сега почвам разглабяне на конзолата.Нещо изцъквя като се натисне спирачка откъм лоста.Трудно ли се сменя този механизъм.Ако може някой да помогне с линк ще съм благодарен.
- ppetkovds83
- кандидат ентусиаст
-
Всичко е наред вече.Оказа се жилото,което отива от механизма към волан в частта на волана.Реално не позволява ключа да отиде в позиция 0.Понатегнахме го ,стегнахме и вега всичко е по старо му.Ключа като отиде на контакт 1 и повдига това капаче което освобождава лоста спрямо жилото.Това нее било наред.Благодаря за помощта.
4 мнения
• Страница 1 от 1