Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
NeRoX написа:Здравейте, колеги!
http://www.mobile.bg/11458559225161829
Някой да я е гледал? Впечатления? Информация?
Благодаря предварително!
Предполагам си забелязал, че е преди фейса, т.е. годината е много далеч от 2005, но все пак -> vin:FS13084

- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
maikooo написа:NeRoX написа:Здравейте, колеги!
http://www.mobile.bg/11458559225161829
Някой да я е гледал? Впечатления? Информация?
Благодаря предварително!
Предполагам си забелязал, че е преди фейса, т.е. годината е много далеч от 2005, но все пак -> vin:FS13084
Голяма простотия е да лъжеш с тази година ... изписал е 20 реда със сменени части и 4-5 години разлика в годината на производство. Доста некоректно

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Колкото повече пишат колко безумно била добра колата в описанието и как била карана леко и гледана като писано яйце, била топ уникат и 'нАм си к'во още и толкова повече ме отказват и от оглед и от све. 

- Black-Power
- младши ентусиаст
-
Има много глупаци с пари, които се връзват. Не мислиш ли?
Stop me, if you can 

- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Nedko Anev написа:Колкото повече пишат колко безумно била добра колата в описанието и как била карана леко и гледана като писано яйце, била топ уникат и 'нАм си к'во още и толкова повече ме отказват и от оглед и от све.
А какво да напишат в информацията? Качваш се и караш ли?

- Stoqnchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше M54 , сега N53
- Мечтае да кара: нормално
- Детайли за колата: КомБееее
Някой да е ходил да я гледа тази http://www.mobile.bg/11459503626274898
и май задната броня е пребоядисвана.
и май задната броня е пребоядисвана.
Големия мотор е като спестените пари , имаш ги! ама не винаги ти трябват.
- titio
- Потребител
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: Е30 М3
- Детайли за колата: 330d, 04'', 6 speed manual M-tech II, 282hp 650nm
Nedko Anev написа:Колкото повече пишат колко безумно била добра колата в описанието и как била карана леко и гледана като писано яйце, била топ уникат и 'нАм си к'во още и толкова повече ме отказват и от оглед и от све.
До някъде си прав. Колата която си взех преди около месец, също беше описано всичко което и е правено и сменено и колата е в топ състояние. От както съм я взел абсолютно нищо не съм пипал по нея, а имам вече 3 000км.
- tashev_1990
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318I e46
- Мечтае да кара: BMW M5 touring
titio написа:Nedko Anev написа:Колкото повече пишат колко безумно била добра колата в описанието и как била карана леко и гледана като писано яйце, била топ уникат и 'нАм си к'во още и толкова повече ме отказват и от оглед и от све.
До някъде си прав. Колата която си взех преди около месец, също беше описано всичко което и е правено и сменено и колата е в топ състояние. От както съм я взел абсолютно нищо не съм пипал по нея, а имам вече 3 000км.
За да се каже че колата е била наистина поддържана според мен трябва поне една смяна на масло да изкара без да пипаш нещо по нея.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
То е ясно,че не може да не напишеш нищо ама като почнат да се превземат някой хора идва малко в повече.
- Георги Нонев
- Потребител
-
Здравейте приятели,може би бъдещи колеги,искам да ви попитам нещо.Може ли да ме ориентира какъв модел на двигателя да избера при E46,няма значение дали е седан,или купе,купето е даже по-добре,за млад човек,но съм се ориентирал към ето тези двата BMW E46 320 150 дизел и 323 170 бензин,със газ.Голямата ми дилема е дали си струва 170-то коня,или само ще плащам данък за едно нищо,защото съм чувал,че дори и да е 170 коня,150-ките дизели ги правили на криви,а аз търся вървеж и да има д/г скромна поддръжка за BMW,а съм чувал,че дизелите 150 били проблемни,а и разхода бил около 11-12 градско,затова повече съм се ориентирал към бензинова кола на газ.Моля някой,който разбира от двигатели и там Nm,защото аз не съм много в час,а все нямам много време да се допитам със някой по на ти с BMW-тата.Благодаря ви предварително
!!!Извинете ме ако вече има поствана тема,не успях да намеря.

- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Колеги, бихте ли споделили мнение за 330xd?
Модели 2002/2005.
Гледах една интересна днес - http://www.mobile.bg/11450785418605266
Воланът вибрира на място (рейка ли що ли) и някакъв теч в дифа имала....
Като цяло търся 4х4 кола с добра проходимост.
Благодаря и спорна петък вечер на всички
Модели 2002/2005.
Гледах една интересна днес - http://www.mobile.bg/11450785418605266
Воланът вибрира на място (рейка ли що ли) и някакъв теч в дифа имала....
Като цяло търся 4х4 кола с добра проходимост.
Благодаря и спорна петък вечер на всички

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
Георги Нонев написа:Здравейте приятели,може би бъдещи колеги,искам да ви попитам нещо.Може ли да ме ориентира какъв модел на двигателя да избера при E46,няма значение дали е седан,или купе,купето е даже по-добре,за млад човек,но съм се ориентирал към ето тези двата BMW E46 320 150 дизел и 323 170 бензин,със газ.Голямата ми дилема е дали си струва 170-то коня,или само ще плащам данък за едно нищо,защото съм чувал,че дори и да е 170 коня,150-ките дизели ги правили на криви,а аз търся вървеж и да има д/г скромна поддръжка за BMW,а съм чувал,че дизелите 150 били проблемни,а и разхода бил около 11-12 градско,затова повече съм се ориентирал към бензинова кола на газ.Моля някой,който разбира от двигатели и там Nm,защото аз не съм много в час,а все нямам много време да се допитам със някой по на ти с BMW-тата.Благодаря ви предварително!!!Извинете ме ако вече има поствана тема,не успях да намеря.
Търсиш вървеж и скромна поддръжка, на дали ще ги намериш тези във бмв форума, може би някоя хонда... Иначе 150 дизел е ок мотор стига да не е милионник, не знам кво толкова им е проблемното...
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
вървежа и скромната поддръжка са м52б28 + е36 ... ако тва е слабо за вървеж ... вече цифрите стават грозни 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
bioz написа:Георги Нонев написа:Здравейте приятели,може би бъдещи колеги,искам да ви попитам нещо.Може ли да ме ориентира какъв модел на двигателя да избера при E46,няма значение дали е седан,или купе,купето е даже по-добре,за млад човек,но съм се ориентирал към ето тези двата BMW E46 320 150 дизел и 323 170 бензин,със газ.Голямата ми дилема е дали си струва 170-то коня,или само ще плащам данък за едно нищо,защото съм чувал,че дори и да е 170 коня,150-ките дизели ги правили на криви,а аз търся вървеж и да има д/г скромна поддръжка за BMW,а съм чувал,че дизелите 150 били проблемни,а и разхода бил около 11-12 градско,затова повече съм се ориентирал към бензинова кола на газ.Моля някой,който разбира от двигатели и там Nm,защото аз не съм много в час,а все нямам много време да се допитам със някой по на ти с BMW-тата.Благодаря ви предварително!!!Извинете ме ако вече има поствана тема,не успях да намеря.
Търсиш вървеж и скромна поддръжка, на дали ще ги намериш тези във бмв форума, може би някоя хонда... Иначе 150 дизел е ок мотор стига да не е милионник, не знам кво толкова им е проблемното...
хонда или голф... там се ориентирай, аман от осемнайсе годишни пишловци дето се чудят 170 коня дали няма да станат криви от 150 коня

- titio
- Потребител
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: Е30 М3
- Детайли за колата: 330d, 04'', 6 speed manual M-tech II, 282hp 650nm
tashev_1990 написа:titio написа:Nedko Anev написа:Колкото повече пишат колко безумно била добра колата в описанието и как била карана леко и гледана като писано яйце, била топ уникат и 'нАм си к'во още и толкова повече ме отказват и от оглед и от све.
За да се каже че колата е била наистина поддържана според мен трябва поне една смяна на масло да изкара без да пипаш нещо по нея.
Sent from my iPhone using Tapatalk
За времето което я карам дори и масло не съм сменил защото колата беше обслужена от-до. Абсолютно нищо не съм пипнал по нея, само гориво. Но хубавото струва пари. Някои хора гледат по евтиното а повечето случеи, евтиното излиза най-скъпо.