Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
Кифла прави вафли

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
позавърза се.. и готино свърши серията 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Хахах,това с дървото и наздравицата накрая беше добре..
И тия амфетамини на път за Бургас май бяха на път за Бонсови Поляни (не ,че е голямо важно де
)
И тия амфетамини на път за Бургас май бяха на път за Бонсови Поляни (не ,че е голямо важно де

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Така де, ама му го набоде тя. И малко не ми беше ясно как ще вика куките след като на евентуалния запис се чува и как той я изнудва да я опъне или вика куките, ама карай.
В края на филма според мен голяма грешка на Мартин да се появи преди лицето на Иво, сега ако си направи асоциация, веднага ще разбере, че има къртица и по веригата ще види кои са новите(най-вероятно е някой нов)и стават гаргата или Еролчо като втория мисля мирише на къртик - къде вика е кенефа.
В края на филма според мен голяма грешка на Мартин да се появи преди лицето на Иво, сега ако си направи асоциация, веднага ще разбере, че има къртица и по веригата ще види кои са новите(най-вероятно е някой нов)и стават гаргата или Еролчо като втория мисля мирише на къртик - къде вика е кенефа.

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Слаба работа, трябваше да свърши с убийството на Джаро.

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Трябваше ама го влачат още. На мен ми хареса серията, но преиграват актьорите. Като в театъра са малко. Почти всички преиграват, но на очи най-много се набива дървото. Толкова ли не може да се отпусне тоя човек толкова сезона вече. Все едно е на изпит.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Майкоууу тоя филм става от тъп, по-тъп...ама още има до дъното. Кефят ме турбо клишираните реплики, издържах го около 15 минути...тва турските са по-екшън бе 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
Ми гледайте ги бе
От 3 години сериала става от тъп по-тъп пък мненията и интереса в темата се множат 

Най-тъпото на тази серия беше, че БНТ по примера на своите частни събратя реши да пуска 20 минутни рекламни паузи. Но проблема е, че няма кой да рекламира и тогава започва да си рекламира предаванията ... едва издържах, повече по БНТ няма да гледам нищо. Ей там Вбокса след филма и за 40 мин си видял всичко, не като тея олигофрени да ми губят времето до полунощ (гледам го +2 часа)
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
© написа:Най-тъпото на тази серия беше, че БНТ по примера на своите частни събратя реши да пуска 20 минутни рекламни паузи. )
И аз се замислих "Абе рекламите не бяха ли по 1-2 минути макс"
ПП. Понеже снощи включих на БНТ по-рано, щото играх една игра на компа, да не се залисам да изпуска пред разкритието и само хвърлям по едно ухо. Новините - Поли Генова вдигна залата в Амстердам на крака, ала-бала. После 5 минути репортаж с Поли Генова, после се оказа, че Поли Генова е водеща на неква българска музикална класация по БНТ и по време на всяка реклама Поли Генова естествено се появяваше и спамеше за пустата класация.
Не са се променили грам. Взимат човек, прават го звезда, след което го карат да подпише 30 годишен договор и им става флагман до живот

Владо Чая едно време беше така, пак там

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Клише до клише. Имам чувството, че "сценаристите" по цял ден гледат изтъркани филми и сериали и си казват - те това ще го има в Подмокритие. На моменти - като анимационен филм, ама не тип Archer, ами Bamse. Едно време с чували на главите ги караха босовете по нивите да ги кривят, сега разлепят плакати и заплашват "дупета, изкарващи по 100 000 ойро на седмица" с водене в полицията. С циганите - свежо, до момента с ибизата. Ясно показаха чуйек с пистолет, а в следващия момент с дръве шляпат сеатчето... Джаро липсва осезаемо, като образ, като актьор. Мартин, даже не му помня името на момчето - е, не може да играе...То едни театрални паузи, все едно му подават всички реплики в слушалката. Психоаналитичката в едната сцена изглеждаше все едно чете сценария от лаптопа пред нея...
Ако сменят 1/3 от актьорския състав с натурални бургаски цигани сериала ще си стане бут шукар.
Бе, изобщо пълна трагедия. Гледам го само, щот се сбираме тайфата и си намираме повод да викаме по телевизора.
Ако сменят 1/3 от актьорския състав с натурални бургаски цигани сериала ще си стане бут шукар.

Бе, изобщо пълна трагедия. Гледам го само, щот се сбираме тайфата и си намираме повод да викаме по телевизора.
Без страх, без спирачка!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Вярно не са като преди рекламите ама финанси...
БТВ някакви идеи как се казва песента от филма (любовните моменти
) - "... you must be the devil...I drink amount of poison every little moment we got..." ?
БТВ някакви идеи как се казва песента от филма (любовните моменти

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
Няма ли да го качват в вбокс или понеже там няма реклами ще го спират? 
Ако е така - навреме са се сетили, тъкмо стана безинтересен

Ако е така - навреме са се сетили, тъкмо стана безинтересен