Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
SDLS написа:Спокойно, спокойно, дишайте момчета, ще се задавитеОРИГИНАЛЕН "М5" ПАКЕТ значи оригинален пакет, т.е. поставен от BMW, а не с поставянето на газовата. Сигурен съм, че много хора се заблуждават, заради поставянето на такива брони. Казвам си моето мнение, вие ако искате я купувайте даже, слабо ме интересува, какво ми обяснявате колко пари стрували китайските брони..
Никога не съм твърдял, че колата не изглежда добре на снимките, твърдях, че пакета не е оригинален и че километрите не са такива. Вие къде отидохте само вие си знаете
За километрите не знам но броните са original

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
SDLS написа::bchug: Живи и здрави, колата има вид и може да се провери, особено за тази цена.
Ето това пише в обявата: ", 19" m5 оригинален външен мпакет" и аз го разбирам така: джантите са 19-ки М5 и броните са оригинални м пакет

Те за това иде реч

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
SDLS написа::kuku: Проблемът първо е, че 99% е китайски и второ, че М-пакета не е 2 брони и праговеКъде отиват спортното М окачване, спортният волан, спортните седалки, черен таван, shadowline, М алуминиеви елементи и още и още?
Все едно да си сложа чип и да я пиша M-POWER
Колега, не случайно го написах с главни букви, в обявата пише "ВЪНШЕН М пакет", а не "пълен М пакет". Не знам ти под ВЪНШЕН какво разбираш. Както и да е, докато гледате М пакета, никой не забеляза ключалката на дясната врата, което навежда на мисълта, че е била с дясна дирекция.
НЯМА САМО ВЪНШЕН ОРИГИНАЛЕН М, N, P, O или T ПАКЕТ!!!!
ЕЙ ТОВА СЕ ОПИТВАХ ДА ВИ ОБЯСНЯ.
2 брони не е външен М пакет, още повече оригинален! Изредих ви външните неща на оригинален М пакет, може да премахнете окачването, което не е толкова външно, но също оказва влияние върху това как изглежда автомобила..
А ако е била с десен волан, само потвърди тезата ми, че 1 лъжа, неминуемо ще доведе до следващи. Това с VIN се проверява много лесно...
Много време отделихме на този екземпляр, който иска да си го гледа, после нека сподели
2 брони не е външен М пакет, още повече оригинален! Изредих ви външните неща на оригинален М пакет, може да премахнете окачването, което не е толкова външно, но също оказва влияние върху това как изглежда автомобила..
А ако е била с десен волан, само потвърди тезата ми, че 1 лъжа, неминуемо ще доведе до следващи. Това с VIN се проверява много лесно...
Много време отделихме на този екземпляр, който иска да си го гледа, после нека сподели

SDLS написа:НЯМА САМО ВЪНШЕН ОРИГИНАЛЕН М, N, P, O или T ПАКЕТ!!!!
А ако е била с десен волан, само потвърди тезата ми, че 1 лъжа, неминуемо ще доведе до следващи. Това с VIN се проверява много лесно.
Няма какво да обясняваш, просто явно не правиш разлика между оригинален и заводски/фабричен. Освен това и за другото не си прав, можеш да поръчаш само външен, води се М аеродинамичен пакет(брони и прагове), върви с М джанти и черни или алуминиеви лаисни на прозорците http://store.picbg.net/pubpic/60/32/f23 ... a16032.png

- adovet
- старши ентусиаст
-
SDLS написа::kuku: Колите продавани в България ли обсъждахме и по-точно конкретната обява или какво може да си поръчаш от BMWАко искам мога да си поръчам и да ми сложат емблемата на Mercedes, ако си платя достатъчно, важното е, че никоя или 99.9% от колите продавани в България не са излезли от завода с тази опция, която се опитваш да ми покажеш. Другото е ля-ля-ля, да се намираме на чат. Айде спирам по темата, че стана смешно
Нещо май не си много запознат с нещата, защото аз лично имам двама познати с оригинален М пакет, явно са в тези 0,01%
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
(h)aman написа:Няма какво да обясняваш, просто явно не правиш разлика между оригинален и заводски/фабричен. Освен това и за другото не си прав, можеш да поръчаш само външен, води се М аеродинамичен пакет(брони и прагове), върви с М джанти и черни или алуминиеви лаисни на прозорците http://store.picbg.net/pubpic/60/32/f23 ... a16032.png
Май ти не правиш разликата колега

Така написана обявата не става много ясно какво е имал предвид продавача, но предполагам е искал да каже, че 19" джанти са от М5 (така като гледам са реплики по-скоро) + оригинален външен М пакет. Колегата правилно обясни, че такова нещо като "външен М пакет" няма - има М пакет, който включва куп други неща. Дали броните са оригинални (с въздуховодите, подкалници и т.н.), божа работа...

- adovet
- старши ентусиаст
-
Cinder написа:(h)aman написа:Няма какво да обясняваш, просто явно не правиш разлика между оригинален и заводски/фабричен. Освен това и за другото не си прав, можеш да поръчаш само външен, води се М аеродинамичен пакет(брони и прагове), върви с М джанти и черни или алуминиеви лаисни на прозорците http://store.picbg.net/pubpic/60/32/f23 ... a16032.png
Май ти не правиш разликата колегаТова, което си го линк-нал, са добавка за предната и задна броня + праговете. Не са самите брони и прагове. Да не говорим, че са за F10, при Е60 нямам спомен да има аеродинамични пакети
![]()
Така написана обявата не става много ясно какво е имал предвид продавача, но предполагам е искал да каже, че 19" джанти са от М5 (така като гледам са реплики по-скоро) + оригинален външен М пакет. Колегата правилно обясни, че такова нещо като "външен М пакет" няма - има М пакет, който включва куп други неща. Дали броните са оригинални (с въздуховодите, подкалници и т.н.), божа работа...
Има и за Е60 такива добавки ама са си грозотийка общо взето. На скоро гледах в някакъв немски сайт.
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
ОЕМ? Не мисля че има фабрични добавки за Е60, иначе афтърмаркет бол. По спомен М пакета се води аеродинамичния пакет при Е60.

- todorSTY
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 XD
- Мечтае да кара: BMW M5 E60
Здравейте. Дали някой може да ми каже от къде бих могъл да си намеря кора за под двигателя за бмв Е60, по-точно ми трябва едно капаче на кората, което се е счупило?
От 2-3 дни ми се случва като заключа колата и задържа копчето на ключа за заключване да смъква някой заден прозорец (не всеки път 2 пъти го направи за сега). От какво може да е това и на някого случвало ли му се е?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Да, на всички с комфортен салон или пуснато през НЦС, но би трябвало да смъква първо двата предни и след това задните
Sent from my iPhone using Tapatalk
dextuar написа:Да, на всички с комфортен салон или пуснато през НЦС, но би трябвало да смъква първо двата предни и след това задните
Не, държа копчето за ЗАКЛЮЧВАНЕ и ги смъква, а по принцип трябва да ги вдига. След като го пусна и задържа пак, след това ги вдига. Преди малко се пробвах, натисках една камара пъти копчето за заключване и не ги смъква, нещо се обърква системата на моменти.