Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Бързи въпроси и отговори
Gqbriel написа:3-да с ремап,потърси малко в тоя нет има инфо за всичко,може би около 250
Стига бе, каква ще да е тая 20-ка бензин 150 коня да вдига 250 км/ч дори с ремап, по-скоро към 225 макс
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Бързи въпроси и отговори
dextuar написа:Gqbriel написа:3-да с ремап,потърси малко в тоя нет има инфо за всичко,може би около 250
Стига бе, каква ще да е тая 20-ка бензин 150 коня да вдига 250 км/ч дори с ремап, по-скоро към 225 макс
Предполагах,след като 320д е вдига над 220..
Ето го голко е ,значи си е 220 ...

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- CARBON_E90
- Потребител
-
Кой и къде в БГ може да направи ремап на бмв 3 е90 N46B20 150HP,
Мерси
Мерси
Последна промяна CARBON_E90 на 10 Апр 2016, 22:40, променена общо 1 път
- CARBON_E90
- Потребител
-
Момчета ,нормално ли е като натисна педала рязко (особено мн се усеща при старт от спряло полижение) Да има лаг 0.5-1сек преди колата да реагира?
Това фабричен лаг от електеониката ли е или е проблем?
Как може да се отстрани това,че е дразнещо?
BMW 3 E90 320i 150hp
BMW 3 E90 320i 150hp
Последна промяна CARBON_E90 на 10 Апр 2016, 22:38, променена общо 1 път
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
Здравейте колеги,
Едно въпросче което ме мъчи: Как по дяволите мога да проверя визуално и обективно състовнието на демферната шайба на 330 д, без да ми се налага да разглобявам половината кола?
Благодаря!
Едно въпросче което ме мъчи: Как по дяволите мога да проверя визуално и обективно състовнието на демферната шайба на 330 д, без да ми се налага да разглобявам половината кола?
Благодаря!
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Dani Dupeto написа:Здравейте колеги,
Благодаря!
На въпросчето ти е отговаряно, аз лично съм пускал клипче как се гледа и как се тества.
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
Taruno написа:Dani Dupeto написа:Здравейте колеги,
Благодаря!
На въпросчето ти е отговаряно, аз лично съм пускал клипче как се гледа и как се тества.
Колега, пробвах с търсачката, но не ми се получи. Моля за да не спамя повече темата, ако е удобно нещо линк на лично или жокер плс.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
https://www.youtube.com/watch?v=BUmQw2giEy0
Ако имаш ей такъв дрънчащ звук (дори и без да е напукана шайбата отпред) значи е за смяна и закъсала се е предната от задната част
Ако имаш ей такъв дрънчащ звук (дори и без да е напукана шайбата отпред) значи е за смяна и закъсала се е предната от задната част
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
Taruno написа:https://www.youtube.com/watch?v=BUmQw2giEy0
Колега, колата е 330Д, и нямам толкова място без да разглобя сто неща. Все пак благодаря!
- tashev_1990
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318I e46
- Мечтае да кара: BMW M5 touring
Здравейте колеги, изведнъж подгрева на двете ми седалки спря да работи. Като натисна копчето светва една две секунди и веднага изгасва. Може ли да се дължи на изгорял предпазител? А ако не от какво може да е? Единственото нещо по ЕЛ което съм правил наскоро е , че свалих запалката отзад. Но не виждам връзка. Благодаря предварително.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Taruno
- старши ентусиаст
-
Dani Dupeto написа:Taruno написа:https://www.youtube.com/watch?v=BUmQw2giEy0
Колега, колата е 330Д, и нямам толкова място без да разглобя сто неща. Все пак благодаря!
Колега имаш да свалиш три неща какви 100 просто дупката ти е по-тясно ебати мързеливата работа 3 болта и вадиш 1 пластмаса.
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
Taruno написа:Dani Dupeto написа:Taruno написа:https://www.youtube.com/watch?v=BUmQw2giEy0
Колега имаш да свалиш три неща какви 100 просто дупката ти е по-тясно ебати мързеливата работа 3 болта и вадиш 1 пластмаса.
Благодаря колега!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Gqbriel написа:Leon написа:COP = Conformity of Production. Още никой не е разгадал точно каква се влага в този вътрешнофирмен термин, но вероятно е стандартизация по някакви изисквания за различни страни и варира по моделите.
Означава стандартизация за постигане на еднакво качество заложено впродукцията
Conformity of Production (COP) is a means of evidencing the ability to produce a series of products that exactly match the specification, performance and marking requirements outlined in the type approval documentation. Whether you are a manufacturer, or the agent applying for approvals on behalf of a manufacturer, and whatever your product is, suitable COP arrangements must be made.
Абе знам ли ги дали БМВ имат точно това предвид. Все пак наричат фейслифта LCI, а TwinPower Turbo не означва две турбини.

Never mistake motion for action...
- nasopraso
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320i 150 hp 2007 г.
- Мечтае да кара: НЛО
CARBON_E90 написа:Момчета ,нормално ли е като натисна педала рязко (особено мн се усеща при старт от спряло полижение) Да има лаг 0.5-1сек преди колата да реагира?
BMW 3 E90 320i 150hp
И при мен е така...май е нормално
Всички удоволствия са описани в НК!
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
Здравейте,
има ли начин да разбера дали са махнати пеперудите от колектора без да разглобявам?
П.С. 330Д 2006 г.
има ли начин да разбера дали са махнати пеперудите от колектора без да разглобявам?
П.С. 330Д 2006 г.