Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

Мнение от Сондьора » 07 Апр 2016, 22:26

Мастика, да пускаш мисъл на човек алкохолик и самоубиец, че е мислещ, не е за пример, даже не е смешно, а е малоумно.

Потребител
Аватар
Кара: е30 с 286 коня
Мечтае да кара: е30 с 1000 коня
Детайли за колата: '88 Diamantschwarz 320i coupе

Мнение от mastik » 07 Апр 2016, 22:34

Не те разбах, извинявай. Алкохолик и самоубиец? Също не разбрах и предишния ти пост към мен назад в темата и затова не коментирах. Нещо че си правил някви опити с вуйчо ти или нещо подобно. Ако може малко по-свързано.

едит - Аха, сега загрях, Хемингуей си имал предвид. Не ми се коментира, само искам да те попитам от целия ми пост само това ли ти направи впечатление? С останалото си съгласен, само с това не, така ли?
Последна промяна mastik на 08 Фев 2019, 1:33, променена общо 3 пъти
E30 4 life

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 07 Апр 2016, 22:42

KoolyO написа:
Делян написа:Ще бъдат поставени чипове(поне така се тълкува)

Искам да знам кой точно цитат в библията се тълкува така. Ама не искам тричасов филм в интернет от някой реднек, носещ води от девет кладенеца и цитиращ несъществуващи текстове и изказвания, или пък от време на време себе си. Искам точният пасаж, който така се тълкува.
Не за друго, ама явно аз чета нещо различно от другите... Пък ако е така искам да знам, защото явно за разлика от това което чета аз, другото е наистина интересно.

Имах предвид "белега на звяра". Изразът който е използван в последната книга в Библията - Откровение.
Откровение 13
"16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.
"

В същност никъде не е написано кратко и ясно какъв точно е "белегът". Много хора го тълкуват като поставяне на чип, както се говори последно време, че в бъдеще ще заменят личните карти. Аз лично смятам, че "белегът на звяра" поставен на челото или на десницата е по-скоро символ и означава какво мислим и какво вършим. Т.е. дали сме приели Господ и следваме пътя му или се отклоняваме от него и решаваме да следваме обществените порядки и Сатана. А евнтуалното поставянето на чип е просто част от процеса.

И още един цитат:
Откровение 20
4 И видях престоли; и на тия, които бяха насядали на тях бе дадено да съдят; видях и душите на ония, които бяха обезглавени поради свидетелствуването си за Исуса, и поради Божието слово, и на ония, които не се поклониха на звяра, нито на образа му, и не приеха белега на челото си и на ръката си; и те оживяха и царуваха с Христа хиляда години.

KoolyO написа:Ииии друго. Неделният закон. Кой и защо иска да го наложи? Защо целта на папството е да го промени от събота на неделя.
Не знам, сигурно въпросите ви се струват глупави, ама аз съм си такъв, трудно вдявам.

Малко е дълго за обяснение и трябва да се тръгне по отдалеч, за да го осмисли и разбере напълно човек. Аз ще ти го кажа накратко, като извод, а за да си го обясниш можеш да потърсиш информация по темата. Има доста.

Целта на Луцифер е колкото се може повече хора да бъдат отделени от Бог. Методите нямат значение. Един може да вярва че ние и всичко около нас е плод на случайност, друг че сме създадени и донесени с летящи чинии, трети да вярва в многобройните прераждания, четвърти да преследва материалното и т.н. Няма никакво значение, важното е да не си при Господ.

Всеки може да провери и ще разбере, че управляващият елит в световен мащат - йезуити, илюминати, масони и т.н. имат една по-специална религия, корените на която е още в древен Вавилон(първото Вавилонско царство, преди потопа) Богът, на която е дяволът - Луцифер. Такива са държавни глави, крупни бизнесмени, известни актьори, музиканти и т.н. Разбира се има изключения, а много от тях дори не осъзнават какво точно правят. Общото при всички е, че буквално са си продали душата за пари и власт и са последователи на сатана, някои несъзнателно, а други съвсем целенасочено.
Папството стои най-отгоре в йерархията. Всички папи са йезуити и това не е тайна. Всеки може да провери какво точно означава това и в какво се кълнат стъпвайки в ордена. До като в днешно време управлението им е в сянка, то в миналото не е било така. През вековете инквизицията е мъчила и избивала милиони хора четящи Библия и вярващи в Бог. По документи са записани 50 мил. случая, черно на бяло. А в същност са поне още толкова.
Целта да се промени святият ден от Събота на Неделя е на Луцифер, като инструмента в ръцете му е папството.
Даниил 7
"25Той ще говори думи против Всевишния, ще изтощава светиите на Всевишния, и ще замисли да промени времена и закони; и те ще бъдат предадени в ръката му до време и времена и половина време.
"

Единственият закон, в който се говори за време е 4-тата божа заповед -„Помни съботния ден, за да го светиш...."

За пръв път, още в още далечната 321г. сл. Хр. е въведен първият неделен закон от император Константин I Велики, който издава декрет че денят на Sol Invictus (Неделя) е ден за почивка в Империята.
От тогава до днешно време Неделя е налаган като свят ден за почивка и за църква. До такава степен пропагандирането и налагането на една лъжа е успяло, че в днешно време сигурно 90% от християните, т.е. хората, които уж вярват в Бог, ходят на църква в Неделя и не спазват 4-тата божа заповед, което ги отделя от Бог. Християнин не се раждаш и ходенето на църква не може да те направи такъв.
1 Йоан 2
"3. И по това сме уверени, че Го познаваме, ако пазим заповедите Му.
4. Който казва: Познавам Го, а заповедите Му не пази, лъжец е, и истината не е в него.
"

Някои казват, "ама то вече не важи това, ама то вече не важи онова".
Ето какво казва Исус, нашият Бог за това, дали законите от тогава важат и в днешно време и дали някога ще се променят.
Матей 5
"17 Да не мислите, че съм дошъл да разруша закона или пророците; не съм дошъл да разруша но да изпълня.
18 Защото истина ви казвам: Докле премине небето и земята, ни една йота, ни една точка от закона няма да премине, докато всичко не се сбъдне.
19 И тъй, който наруши една от тия най-малки заповеди, и научи така човеците, най-малък ще се нарече в небесното царство; а който ги изпълни и научи така човеците, той ще се нарече велик в небесното царство.
"

Де да четяха Библията, хората щяха да знаят истината....
Господ ни е създал да бъдем със свободен разум и не задължава никой да го следва. Той дава шанс на всеки, а вече дали ще го приемем, е наш избор.
Откровение 3
" 20. Ето стоя на вратата и хлопам; ако чуе някой гласа Ми и отвори вратата, ще вляза при него и ще вечерям с него, и той с Мене. "
А за тези, които го обичат е казал:
Йоан 14
"15. Ако Ме любите, ще пазите Моите заповеди."

И не иска да го правим, да ни е гадно - това няма да ядеш, това няма да правиш, това няма да говориш...
Казва ни ги както баща, който обича сина си и го възпитава и всичко ограничения са за негово добро, въпреки че той не го осъзнава.
И ни наказва по същия начин:
Притчи 3
"11.Сине мой, не презирай наказанието от Господа, И да ти не дотегва, когато Той те изобличава,
12. Защото Господ изобличава оня, когото люби, Както и бащата сина, който му е мил.
"

Казал ни е какво ще стане и в двата случая, а вече ние да си преценим.
Второзаконие 28
1 Ако слушаш добре гласа на Господа твоя Бог и внимаваш да вършиш всичките Негови заповеди, които днес ти заповядвам, тогава Господ твоят Бог ще те въздигне над всичките народи на света.
2 И всички тия благословения ще дойдат на тебе и ще почиват на тебе, ако слушаш гласа на Господа твоя Бог.
3 Благословен ще бъдеш в града, и благословен ще бъдеш на полето.
4 Благословен ще бъде плодът на утробата ти, плодът на земята ти и плодът от добитъка ти, рожбите от говедата ти и малките от овците ти;
5 благословен кошът ти и нощвата ти.
6 Благословен ще бъдеш при влизането си и благословен ще бъдеш при излизането си.
7 Господ ще направи да бъдат поразявани пред тебе неприятелите, които се повдигат против тебе; през един път те ще излизат против тебе, а през седем пътища ще бягат от пред тебе.
8 Господ ще заповяда да дойде благословение на тебе в житниците ти и във всичките ти предприятия, и ще те благославя в земята, която Господ твоят Бог ти дава.
9 Господ ще те утвърди като свет народ за Себе Си, според както ти се е клел, ако пазиш заповедите на Господа твоя Бог и ходиш в Неговите пътища;
10 И всичките племена на света ще видят, че ти се наричаш с Господното Име, и ще се боят от тебе.
11 Господ ще те направи да изобилваш с блага, в плода на утробата ти, в плода на добитъка ти и в плода на земята ти, върху земята, за която Господ се е клел на бащите ти да ти я даде.
12 Господ ще ти отвори доброто Си съкровище, небето, за да дава дъжд на земята ти на времето му, и да благославя всичките дела на ръцете ти; и ти ще заемаш на много народи, а няма да вземаш на заем.
13 Господ ще те постави глава, а не опашка, та ще бъдеш само отгоре и няма да бъдеш отдолу, ако слушаш заповедите на Господа твоя Бог, които днес ти заповядвам, да ги пазиш и вършиш.
14 От думите, които днес ви заповядвам, да се не връщаш надясно или наляво, за да отидеш след други богове да им служиш.
15 Но ако не слушаш гласа на Господа твоя Бог, и не внимаваш да вършиш всичките Му заповеди и повеленията Му, които днес ти заповядвам, то всички тия проклетии ще дойдат на тебе и ще почиват на тебе.
16 Проклет ще бъдеш в града и проклет ще бъдеш на полето.
17 Проклети ще бъдат кошът ти и нощвата ти;
18 проклети ще бъдат плодът на утробата ти и плодът на земята ти, рожбите от говедата ти и малките от овците ти.
19 Проклет ще бъдеш при влизането си и проклет ще бъдеш при излизането си.
20 Господ ще изпраща върху тебе проклетия, смущение и разорение във всичките предприятия, които предприемаш да вършиш догде бъдеш изтребен и погинеш скоро, поради злите дела, чрез които си Ме оставил.
21 Господ ще направи да се залепва за тебе мор, догде те довърши от земята, в която отиваш да я завладееш.
22 Господ ще те поразява с охтика, с треска, с огница, с възпаление, със суша, с изсушителен вятър и с мана; и те ще те гонят догде погинеш.
23 Небето над главата ти ще бъде мед, и земята под тебе желязо.
24 Господ ще обръща дъжда на земята ти на прах и пепел; ще слиза на тебе от небето догде бъдеш изтребен.
25 Господ ще направи да бъдеш поразяван пред неприятелите си; през един път ще излизаш против тях, а през седем пътища ще бягаш отпред тях; и ще бъдеш тласкан по всичките царства на света.
26 Трупът ти ще бъде храна на всичките въздушни птици и на земните зверове; и не ще има кой да ги отпъжда.
27 Господ ще те поразява с египетския струпей, с кръвотечения, с краста и със сърбеж, от които да не можеш да се изцелиш.
28 Господ ще те поразява с умопобъркване, със слепота и с омайване на сърцето;
29 и ще ходиш пипайки всред пладне, както слепият пипа в тъмнината, и не ще имаш успех в пътищата си; а ще бъдеш само притесняван и обиран всеки ден, и не ще има кой да те избави.
30 Ще се сгодиш за жена, но друг мъж ще лежи с нея; къща ще построиш, но няма да живееш в нея; лозе ще насадиш, но няма да ядеш от плода му.
31 Говедото ти ще бъде заклано пред очите ти, и няма да ядеш от него; оселът ти ще бъде грабнат пред тебе, и няма да ти се върне; овците ти ще бъдат предадени на неприятелите ти, и не ще имаш, кой да ги избави.
32 Синовете ти и дъщерите ти ще бъдат предадени на друг народ, и очите ти ще гледат и ще чезнат за тях всеки ден, но нищо не ще бъде в силата на ръката ти да им помогне.
33 Народ, когото не познаваш, ще изяде плода на земята ти и на всичките ти трудове; и ти ще бъдеш винаги само притесняван и измъчван.
34 Ще полудееш, като гледаш това, което ще виждат очите ти.
35 Господ ще те поразява с лошо възпаление в колената и в пищялите, тъй щото не ще можеш да се изцелиш, от стъпалата на нозете си до темето си.
36 Господ ще заведе тебе и царя, когото ще си поставил над себе си, при народ, когото не си познавал, нито ти нито бащите ти; и там ще служиш на други богове, на дърво и камък.
37 И ще станеш за учудване, за поговорка и за поругание на всичките племена, между които Господ ще те отведе.
38 Много семе ще изнасяш на полето, а малко ще събираш, защото скакалците ще го пояждат.
39 Лозя ще посаждаш и обработваш, а вино няма да пиеш от тях, нито ще събираш грозде, защото червей ще ги изяде.
40 Маслини ще имаш във всичките си предели, а с масло няма да се помазваш, защото маслините ти ще окапват.
41 Синове и дъщери ще раждаш, но те не ще бъдат за тебе, защото ще отиват в плен.
42 Всичките ти дървета и плода на земята ти, щурецът ще ги пояде.
43 Чужденецът, който е всред тебе, ще се издига горе и по-горе над тебе; а ти ще пропадаш долу и по-долу.
44 Той ще заема на тебе, а ти не ще заемаш на него; той ще бъде глава, а ти ще бъдеш опашка.
45 Всички тия проклетии ще дойдат върху тебе, та ще те гонят и ще те застигат, догде бъдеш изтребен; защото ти не послуша гласа на Господа твоя Бог, за да пазиш заповедите Му и повеленията, които ти заповяда.
46 Това ще бъде за винаги знамение и чудо върху тебе и потомството ти.
47 Понеже не си служил на Господа твоя Бог с веселие и със сърдечна радост поради изобилието на всичко,
48 за това ще слугуваш на неприятелите си, които Господ ще прати против тебе, в глад, в жажда, в голота и в лишение от всичко; и Той ще тури на шията ти железен ярем догде те погуби............................

Проблемът е, че не ни се иска да приемем по-висш авторитет от нашия собствен. Егото ни е голямо и искаме сами да си бъдем шефове и искаме да знаем, че всичко зависи от нас. Не искаме да приемем, че има някой, който ни познава по-добре от нас самите и знае всяка една наша стъпка и че сме отговорни пред него.
Един ден със сигурност всички ще разберем истината, въпросът е дали ще е навреме.

А за тези, които се подиграват с Него, ще постна един цитат на Исус, от момента когато го разпъват.
Лука 23
"33 И когато стигнаха на мястото наречено Лобно, там разпнаха Него и злодейците единия отдясно Му, а другия отляво.
34 А Исус каза: Отче, прости им, защото не знаят какво правят. И като разделиха дрехите Му, хвърлиха жребие за тях.
35 И людете стояха та гледаха. Още и началниците Го ругаеха, казвайки: Други е избавил; нека избави Себе Си, ако Този е Божият Христос, Неговият Избраник.
36 Тоже и войниците Му се подиграваха, като се приближаваха и Му поднасяха оцет, и казваха:
37 Ако си Юдейският Цар, избави Себе Си.
"

Потребител
Аватар

Мнение от mastik » 07 Апр 2016, 23:51

Делян написа:Целта на Луцифер е колкото се може повече хора да бъдат отделени от Бог.

Излиза че аз съм Луцифер :shock: :lol: Ако можех с един замах да затрия всички религии щях да съм го направил отдавна.

Делян написа:Проблемът е, че не ни се иска да приемем по-висш авторитет от нашия собствен. Егото ни е голямо и искаме сами да си бъдем шефове и искаме да знаем, че всичко зависи от нас. Не искаме да приемем, че има някой, който ни познава по-добре от нас самите и знае всяка една наша стъпка и че сме отговорни пред него.

Не, проблемът ни е точно че не можем да преглътнем егото си и да приемем, че не сме специални снежинки създадени от по-висш авторитет по негов образ и подобие, а просто животни произлезли от други животни, крачещи в/у въртящ се камък в космоса, и че от нас нищо не зависи в глобален мащаб, освен собствените ни мизерни, незначителни животи.
E30 4 life

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 08 Апр 2016, 7:09

mastik написа:
Делян написа:Целта на Луцифер е колкото се може повече хора да бъдат отделени от Бог.

Излиза че аз съм Луцифер :shock: :lol: Ако можех с един замах да затрия всички религии щях да съм го направил отдавна.

Делян написа:Проблемът е, че не ни се иска да приемем по-висш авторитет от нашия собствен. Егото ни е голямо и искаме сами да си бъдем шефове и искаме да знаем, че всичко зависи от нас. Не искаме да приемем, че има някой, който ни познава по-добре от нас самите и знае всяка една наша стъпка и че сме отговорни пред него.

Не, проблемът ни е точно че не можем да преглътнем егото си и да приемем, че не сме специални снежинки създадени от по-висш авторитет по негов образ и подобие, а просто животни произлезли от други животни, крачещи в/у въртящ се камък в космоса, и че от нас нищо не зависи в глобален мащаб, освен собствените ни мизерни, незначителни животи.

Станахме двама. :mhihi:
Евала за нервите да приготвиш тази компилация, части от нея и аз мисля съм пускал. :)

Иначе да, много е трудно за някои хора да приемат, че животът им абсолютно нищо не струва и е тотално незначителен във вселенски мащаб.
Затова имат нужда от религии и богове, та да се почувстват специални.
Обаче греда - на Вселената (а и на Бог, ако имаше такъв) изобщо не им пука за вас и терзанията ви.
Доказателствата за това са в собствените ви "свещени" книги и навсякъде около вас.
Честно, ако Larbi е поклонник на илюминатите и рептилите ми е много по-симпатичен от религиозните фанатици. :)

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 08 Апр 2016, 11:44

Цялата работа е там, че всичко е свързано. Отричайки едно от нещата се отричат всичките. Всеки има право да е колкото си иска заблуден. Това с насмешката е стар трик за отричане на каквото и да било. Също обидите. Далеч съм от това да се обидя от писанията на някакви хора които си мислят че знаят всичко или по-точно това в което тя вярват е върховната истина и всичко друго се подлага на насмешка и простотии, спам, тролене и т.н.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 08 Апр 2016, 11:56

Vra4anin написа:Колеги Fear и Mastik - разбирам, че сте атеисти, това е ваше право и аз лично го уважавам и не ви съдя за изборът ви. Но... не е хубаво така с надсмешка да говорите (пишете) за тези неща. Просто не е красиво. Мен лично ми е.... обидно.

За мен лично - Господ има, аз лично имам своите доказателства затова и го знам, не желая на никого да обяснявам защо аз така смятам, не желая и никого да убеждавам в това. Уважавайте избора на такива като мен :yes: Ако просто не ви се нрави това за което пише Делян най-вече - просто пропуснете темата или коментирайте другите неща за които се пише (за кущерЕ, рептилЕ, микрочиповете в ножчетата за бръснене :mhihi: , юдео-масонския таен заговор и т.н.).

:yes:

Няма лошо, аз уважавам индивидуалната вяра - тя си е нещо лично и всеки има право на такава.
Проблем се появява, когато някой възприеме тази своя лична вяра за обективна истина и започне да я навира в очите на другите, т.е. това, което правят религиите.
При все, че не разполага с нищо, с което дори и минимално да подкрепи твърденията си, а тъкмо напротив - източниците му са непроверими и недоказуеми, повлиян е от догмите и т.н.
А Делян прави точно това - възприел е това, което пише в някакъв сборник с фантасмагории за Истината, при все че всичко което го заобикаля опровергава недвусмислено 99% от нещата, които пише в "свещената" книга.

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 08 Апр 2016, 13:46

Абе гледам много зачесахте Библията,Бог и т.н. Я само някой да ме светне,ако има такъв,то той не би ли трябвало да е единствен за всички хора ?! Щи има и Алах, и още много знайни и незнайни такива ?!.... Мдаам и нека бъде светлина.... то така стават работите

Sent from my SM-G388F using Tapatalk

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 08 Апр 2016, 17:45

DaGa написа:Абе гледам много зачесахте Библията,Бог и т.н. Я само някой да ме светне,ако има такъв,то той не би ли трябвало да е единствен за всички хора ?! Щи има и Алах, и още много знайни и незнайни такива ?!.... Мдаам и нека бъде светлина.... то така стават работите

Sent from my SM-G388F using Tapatalk

Аз съм светкал с прожектора ама то на на човек който не може или не иска да види колкото и да му светкаш смисъл няма :mrgreen:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от mastik » 08 Апр 2016, 18:27

Ма наистина ли вярваш че тия, на които им святкаш, не могат или не искат да видят? А замислял ли си се, че може да са видели много повече от теб и могат да видят и отвът светлината на твоя прожектор? Темата показва, че точно ти си тоя, на който няма смисъл да му се святка, щото въртиш една и съща плоча от началото на темата като някъв ретард и не даваш никакви признаци на разсъдък и трезво мислене. Или си много тъп или си много нагъл, ако си мислиш, че ти си "прогледналия". Също Делян замислял ли се е че някой от нас, хейтърите и осмивателите, е възможно да сме много по-запознати от него с християнството и въобще религиите? Атеист не е човек неразбиращ от религии или отказващ да разбере. Атеистът е човек запознат много добре с всички религии и открил лъжата в тях. Ако някои ми каже 10 "истини" и след време открия, че 8 от тях са лъжи защо да вярвам на останалите 2? Обясни ми логиката ако можеш.

Към Врачанин - на тебе хубаво ти е обидно ама тва си е изцяло твой проблем и мен грам не ми пука че ти се обиждаш, напротив. Както ние можем да прескочим въпросните теми за религия, така и ти можеш да прескочиш мойта "храна", нали? Аз нямам проблем да назовавам нещата с истинските им имена, мога да се ебавам с всичко и всеки колкото си искам, за мен няма теми табу и ти си точно последният човек, който може да промени това. Нещо повече - смятам, че всеки мислещ човек Е ДЛЪЖЕН да усмива религията и религиозните тъпанари като начин за борба с тях и че на въпросните не трябва да им се дава дума и сцена за каквото и да било.
E30 4 life

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 08 Апр 2016, 18:44

Кой върти една и съща плоча е много спорно в случая, за да не кажа че точно вие я въртите тая плоча същата. Какво по-точно си видял ти от науката, религията, паранормалното и прочее, че се изказваш от това илюзорно стъпало на което си стъпал? Какво ти е ясно на теб и какво си прогледнал? Какви ретарди и нагли истории описваш след като аз същите неща мога да ги кажа за вас? Бист ду ферюкт? :kuku:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Апр 2016, 19:23

Стана интересна темата. Искаме кръв. :mhihi:
В неделя вечер от 20:55 но Нешънъл Джиографик, Морган Фриман ще води предаване, което ще се опита да разгадае до някаква степен истината за Бог. Лошо, че се засича с Под прикритие, но ще се гледа след него. Та вътре мисля ще има изложени доста хипотези.
Имаше бая теми във форума за вярвате или не в Бог, даже още си ги има.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 08 Апр 2016, 20:02

mastik написа:
Към Врачанин - на тебе хубаво ти е обидно ама тва си е изцяло твой проблем и мен грам не ми пука че ти се обиждаш, напротив. Както ние можем да прескочим въпросните теми за религия, така и ти можеш да прескочиш мойта "храна", нали? Аз нямам проблем да назовавам нещата с истинските им имена, мога да се ебавам с всичко и всеки колкото си искам, за мен няма теми табу и ти си точно последният човек, който може да промени това. Нещо повече - смятам, че всеки мислещ човек Е ДЛЪЖЕН да усмива религията и религиозните тъпанари като начин за борба с тях и че на въпросните не трябва да им се дава дума и сцена за каквото и да било.

Мастика, (да ме извинява Врачанина ама..).Първо ако прескачаше темите за религията нямаше да изсереш лайната на предната страница.

Добре, че е нямало атеисти навремето (некви мислещи такива), че нямаше да има науки..бе мислещ. И понеже ти е трудно да разбереш. Всички основатели на повечето науки са вярвали в Бог. Както и в момента не го отричат.

Изображение

DaGa, аллах значи Бог на арабски.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 08 Апр 2016, 20:11

Те тия с бомбените колани също вярват в бог и не го отричат , практически всеки вярва в това което му отърва . Или в това което са му програмирали в чипа . Науката е религията на 21 век - свиквайте .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 08 Апр 2016, 20:28

Jordana написа:Те тия с бомбените колани също вярват в бог и не го отричат , практически всеки вярва в това което му отърва . Или в това което са му програмирали в чипа . Науката е религията на 21 век - свиквайте .

Изместваш въпроса. А това за науката, че била религията на 21-ви век трябва да се запише като уникален бисер :mhihi:

П.П. Най-смешното в цялата работа със всичките тия мислещи и не само мислещи ами мислещи критично :mhihi: хора става ясно, че който не вярва в Бог, който не е религиозен, който не вярва в конспирации от каквото и да е естество значи е мислещ и то критично мислещ човек. А всички които реално се замислят върху нещата извън кутииката, които официалната наука и целият световен ред пропагандират чрез всички възможни начини те излизат немислещите и глупавите, ретарди и нагли. Брях мааму значи и това ако не е парадокс :mrgreen:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата