ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
дайте идея от какво да взема букса, за да си подкарам светещото огледало, че да не режа кабели? 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Някой знае ли оригинално 318is с какви макферсони,полуоски,дифове,кардани,щанги и кутии излизат от завода ? Имам предвид имат ли от големите и редки неща в тях ? 

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Здравейте. Интересува ме кормилна рейка от е36 и е46 пасва ли на е30 с 30-ковите маркучи за хидравликата или трябва преправяне? Карето по-нагоре ли трябва да отиде и има ли нещо друго за преправяне?
30-ката е с м40 и ме интересува също така, дали има значение рейката дали ще е от 4 или 6 цилиндров мотор? Също така ще има ли проблем с хидравличната ми помпа, на място трудно ли ще се върти волана и изобщо какви са недостатъците ако има такива?
30-ката е с м40 и ме интересува също така, дали има значение рейката дали ще е от 4 или 6 цилиндров мотор? Също така ще има ли проблем с хидравличната ми помпа, на място трудно ли ще се върти волана и изобщо какви са недостатъците ако има такива?

kokala написа:Здравейте. Интересува ме кормилна рейка от е36 и е46 пасва ли на е30 с 30-ковите маркучи за хидравликата или трябва преправяне? Карето по-нагоре ли трябва да отиде и има ли нещо друго за преправяне?
Карето трябва да влезе малко към купето.маркучите стават.Може да усетиш малко оо тежък волан ако ти е позаминала помпата.

- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Мерси.
А има ли значение от какъв мотор ще е или всички стават? До колкото знам при е36 има разлика и на 4 цилиндров мотор не става рейка от 6 цилиндров или поне трябва да се изкриви тръбичката.
И има ли разлика в управлението между 36-цовата и 46-цовата рейка?
А има ли значение от какъв мотор ще е или всички стават? До колкото знам при е36 има разлика и на 4 цилиндров мотор не става рейка от 6 цилиндров или поне трябва да се изкриви тръбичката.

kokala написа:Мерси.
Трябва да става и от 4 и от 6...моята е от 4...на е36 е по директна рейката спрямо е30 за е46 незнам

- tontoni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30-ка на 17-ки
- Мечтае да кара: на шефа колата
Здравейте, монтирах друг двигател в моето заводско е30 троен стоп. Смених заводския м42 с друг М20. Включих буксата при бушониерата и мотора само върти но не пали. Някой знае ли кои кабели са с разменени пинове?
Забравих да спомена ,че няма искра на свещите и ток до бензиновата помпа.
- tontoni
- кандидат ентусиаст
-
tontoni написа:Здравейте, монтирах друг двигател в моето заводско е30 троен стоп. Смених заводския м42 с друг М20. Включих буксата при бушониерата и мотора само върти но не пали. Някой знае ли кои кабели са с разменени пинове?
Давайте сервизи да карам колата

- alpina27
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 87 m10
- Мечтае да кара: е30 м10 Stroker
- Детайли за колата: DSD Blagoevgrad
Преден капак от двоен стоп купе става ли на троен стоп купе? Благодаря на отзовалите се предварително! 

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
От всичко на всичко става. Може би без кабрио.
- alpina27
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 87 m10
- Мечтае да кара: е30 м10 Stroker
- Детайли за колата: DSD Blagoevgrad
Благодаря колега за бързия отговор.
И за да не ми викате скрапер ще обесня
на тройното стопче кита по капака е с по голямо тегло от колкото самия капак може би а и ми го заляха с киселина и имам разглобен двоен стоп с перфектен капак в същия цвят.
Наздраве и лека вечер.

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
tontoni написа:tontoni написа:Здравейте, монтирах друг двигател в моето заводско е30 троен стоп. Смених заводския м42 с друг М20. Включих буксата при бушониерата и мотора само върти но не пали. Някой знае ли кои кабели са с разменени пинове?
Давайте сервизи да карам колата
Никола ака Sachs
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- tontoni
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте, днес тръгнах да си сменям задните тампони на задния мост. Моста е на колата не е свалян. Тампоните ги обгорих и ги извадих от магарето и от купето. Въпросът ми е има ли начин новите да ги сложа на място и ако няма как да процедирам?
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Как успя да ги извадиш?
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
То си пише - изгорил ги е, като не е запалил колата пак добре
За слагането колега без нещо като скоба трудна работа, импровизирай на място, използвай някаква втулка да стъпи на външната периферия на тампона, отгоре шайба, дълъг болт с гайка и трябва да стане.Намажи тампона външно иначе няма вкарване.

only rear wheel drive