Колата презарежда

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е60 530Д, Е90 320Д

Колата презарежда

Мнение от Ronian » 27 Мар 2016, 11:47

Здравейте колеги имам следния проблем онзи ден след автомивка излизам и колата засвети като елха АБС, Блокажа, и накладките, отивам при майстора изчезнаха и каза нищо и няма, после спирам на паркинга гася и колата загуби всякакъв ток нито приема нито предава и след 2 мин дойде. Закарах я закачиха я и ми казаха че презарежда около 15волта. Въпроса ми е кое реле трябва да се смени регулатор или алтернатор, защото всяка тема различно го пишат. И какви пари е горе долу. Другия ми въпрос е как от скритото меню мога да видя на колко волта зарежда, никъде не намерих, във форума не ми отваря линковете, знам само за температурата как да видя. Мерси предварително.

П.С. И кажете ако е възможно другаде да е проблема.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Re: Колата презарежда

Мнение от adovet » 27 Мар 2016, 11:52

Ronian написа:Здравейте колеги имам следния проблем онзи ден след автомивка излизам и колата засвети като елха АБС, Блокажа, и накладките, отивам при майстора изчезнаха и каза нищо и няма, после спирам на паркинга гася и колата загуби всякакъв ток нито приема нито предава и след 2 мин дойде. Закарах я закачиха я и ми казаха че презарежда около 15волта. Въпроса ми е кое реле трябва да се смени регулатор или алтернатор, защото всяка тема различно го пишат. И какви пари е горе долу. Другия ми въпрос е как от скритото меню мога да видя на колко волта зарежда, никъде не намерих, във форума не ми отваря линковете, знам само за температурата как да видя. Мерси предварително.

зареждането е 9 от скритото меню, а температурата ти е 7

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е60 530Д, Е90 320Д

Мнение от Ronian » 27 Мар 2016, 11:56

Мерси, а да знаеш дали само това реле е проблема или може да е друго и каква му е цената

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Мнение от netmurder » 27 Мар 2016, 11:57

Ronian написа:Здравейте колеги имам следния проблем онзи ден след автомивка излизам и колата засвети като елха АБС, Блокажа, и накладките, отивам при майстора изчезнаха и каза нищо и няма, после спирам на паркинга гася и колата загуби всякакъв ток нито приема нито предава и след 2 мин дойде. Закарах я закачиха я и ми казаха че презарежда около 15волта. Въпроса ми е кое реле трябва да се смени регулатор или алтернатор, защото всяка тема различно го пишат. И какви пари е горе долу. Другия ми въпрос е как от скритото меню мога да видя на колко волта зарежда, никъде не намерих, във форума не ми отваря линковете, знам само за температурата как да видя. Мерси предварително.

Колега извинявай ама има толкова много изписано за твоите проблеми във форума, че просто не е истина че отваряш нова тема, която най-вероятно ще бъде заключена !!!
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

Назад към Е60/Е61