Изгубен секретен преходник
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Изгубен секретен преходник
След последния сервиз и развиване на гумите не си намирам секретния преходник. Секретните болтове са оригинални BMW и има номер. Въпросът е какво следва оттук нататък ако не го намеря?
- batzlati
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: карах почти всичко
Re: Изгубен секретен преходник
ivodivo написа:След последния сервиз и развиване на гумите не си намирам секретния преходник. Секретните болтове са оригинални BMW и има номер. Въпросът е какво следва оттук нататък ако не го намеря?
Отиваш в BMW и по номера на секрета си поръчваш нов. Според отстъпката , която можеш да ползваш , удоволсъвието е около 20лв.
Имай в предвид , че секретите са 32 вариянта.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Отиваш в най-близкия дилър да ти свалят секретите, след това виждаш кой е номера на ключа и поръчваш същия. Има вариант да неможе да се поръча.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Друг вариант е в печена гумаджийница... но
Тия болтове (оригиналните) два пъти ми правят гранде мизерия - чупят се и става филм.
Тия болтове (оригиналните) два пъти ми правят гранде мизерия - чупят се и става филм.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Хвани некой печен с аргон 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
А защо просто не се върнеш в сервиза и да си потърсиш преходника!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Аз лично бих се върнал,където си ги сменял и да ги питам за секрета дали не е останал при тях,както колегата те посъветва.Ако го няма бихте посъветвал да отидеш до представителство на БМВ и да си поръчаш същият по номера,както другите колеги те посъветваха.Отивайки в гумаджийница ще ти ги махнат,но могат да ти прецакат джантите,а и нови болтове ще трябва да си взимаш,което ще ти излезе по-скъпо от това да си поръчаш само секрета.
Аз си мислех, че да си изгубиш секрета е невъзможно, но веднъж започнеш ли да ремонтираш и да мъкнеш кутии с части така става.
Обадих се в сервиза и са го били сложили при скоростите отпред и оттам ми се губи.
Ще претърся пак цялата кола и отивам в БМВ да си реша проблема, аз номера си го пазя.
Обадих се в сервиза и са го били сложили при скоростите отпред и оттам ми се губи.
Ще претърся пак цялата кола и отивам в БМВ да си реша проблема, аз номера си го пазя.
- Airdust
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 530D
- Мечтае да кара: Тротинетка Lime
Отиди до Камор и си купи секрета, не се занимавай с глупости. 20 лв. къде ли не си ги дал. Аз така направих.
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Huku написа:Друг вариант е в печена гумаджийница... но
И тука така. Аз направо ги махнах след втория път.
Колеги реших си проблема... В БМВ болтът беше 18лв. взех го по номер и става. Ще се слагат летни гуми 

- rAd000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d e90 LCI, 325TI e46
- Мечтае да кара: M140ix, 440ixGC, GT63S AMG, G63 AMG
Другият вариант е това нещинце http://www.ebay.de/itm/Gator-Grip-Universal-Steckschlussel-Schraubenschlussel-Bohrmaschine-Adapter-/331812394399?hash=item4d418f559f:g:g30AAOSwG-1WzU6c
след като си сложиш секретите в един сервиз един чичка извади много подобно и ги разви
след като си сложиш секретите в един сервиз един чичка извади много подобно и ги разви

12 мнения
• Страница 1 от 1