Колеги,ще слагаме ли вече летните гуми?
Модератор: Общи модератори
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Re: Колеги,ще слагаме ли вече летните гуми?
сутринта в 6 часа беше 10 градуса, но аз явно съм в другата България 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Със сигурност!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
ylaine написа:сутринта в 6 часа беше 10 градуса, но аз явно съм в другата България
В София беше 1-2 градуса в 7 сутринта.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
steeN написа:И зимните и летните ми са идентичен размер, на едни и същи джанти и на мен. Плюс тва, тука всички сте големи майстори, а сте със 100 катастрофи... как става така, много интересно
абе стинка ти си толкова перфектен, че боцето и чък норис се молят на твоя снимка всяка сутрин

пълен въздух форумен герой
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Alexius написа:Аз смятам в събота да обувам летните.
+1
от другата седмица ще е топличко

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
аз ги сложих преди около 5 дена
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- pavkata24
- Потребител
-
- Кара: E61
- Мечтае да кара: SU-35
- Детайли за колата: N52B25
kopi написа:колеги, съвсем скоро ще слагаме летните гуми, а аз такива нямам и имам нужда от вашето мнение - колебая се между Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 и GoodYear Efficientgrip Performance
всякакви мнения и впечатления са добре дошлище се радвам да чуя и мнения за точно тези два модела!
относно зимните ... там почти сигурен съм че ще са Nokian, но и до там има време, Октомври е далеч
Колега аз имам Goodyear edficient grip performance. Закупих ги чисто нови и съм изключително доволен от тях. Много добре се държат на мокро и при спиране. Изключително меки гуми а на мен лично това много ми харесва. Бих ги препоръчал със сигурност.
Дано да съм бил полезен.

Inviato dal mio SM-N910C
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Nedko Anev написа:Бях в Англия преди месец, температурите варираха от 1 до 10c с дъжд, рядко се виждаше кола с зимни гуми
Аз пък бях в германия преди 3 дни и температурите варираха в споменатите от теб граници и нямаше коли с летни гуми

Вчера в 9 сутринта по Хемус ме валя сериозен сняг и температурата варираше от -1 до +1, ще се повторя но нека колегите, които пътуват да не сменяват гумите. Имаше 3 катастрофи по пътя, всички бяха с летни гуми

- Stahlblau
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: направо.
- Мечтае да кара: настрани!
- Детайли за колата: винаги на борд.
Може и да си въобразявам, но имам чувството, че на летните гуми се отразява ако е 6-7 градуса и асфалта е сух и ако е 6-7 градуса и асфалта е мокър. Аз съм с Фулда Спорт Контрол ДОТ 2015 225/45/17. Това ми е втори сезон с тях и съм доста доволен като цяло. Сега от около месец обаче усещам колебание при потегляне когато е мокро в тия температури. Когато е сухо са бетон. Дали и вие сте забелязвали подобно нещо? Когато е топло времето и е мокро го няма тоя проблем - държат се страхотно.
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Doberman_vas написа:steeN написа:И зимните и летните ми са идентичен размер, на едни и същи джанти и на мен. Плюс тва, тука всички сте големи майстори, а сте със 100 катастрофи... как става така, много интересно
абе стинка ти си толкова перфектен, че боцето и чък норис се молят на твоя снимка всяка сутрин![]()
![]()
![]()
.
Що бе, да не би да си преброи катастрофите и да ти стана кофти

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
steeN написа:Doberman_vas написа:steeN написа:И зимните и летните ми са идентичен размер, на едни и същи джанти и на мен. Плюс тва, тука всички сте големи майстори, а сте със 100 катастрофи... как става така, много интересно
абе стинка ти си толкова перфектен, че боцето и чък норис се молят на твоя снимка всяка сутрин![]()
![]()
![]()
.
Що бе, да не би да си преброи катастрофите и да ти стана кофти
ти мен не ме мисли, ама ти е време да се спреш всезнайко, че се набиваш на очи, като негър на ски писта
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Don_Diego написа:Nedko Anev написа:Бях в Англия преди месец, температурите варираха от 1 до 10c с дъжд, рядко се виждаше кола с зимни гуми
Аз пък бях в германия преди 3 дни и температурите варираха в споменатите от теб граници и нямаше коли с летни гуми![]()
Вчера в 9 сутринта по Хемус ме валя сериозен сняг и температурата варираше от -1 до +1, ще се повторя но нека колегите, които пътуват да не сменяват гумите. Имаше 3 катастрофи по пътя, всички бяха с летни гуми
Как пък не ги снимате един път тези 3 катастрофи с летни гуми. Аз днес минах Шипка с летните и нито веднъж даже не светна ASC-то. На Шипка на върха беше +3 градуса в 11.00 часа.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
На едната спрях да питам имат ли нужда от помощ тъй като стана буквално пред мен. На другите две като минаваш с 1км/ч имаш предостатъчно да огледаш колите и ми направи впечатление какви са им гумите. Повечето хора тук сами си казват, че са избързали ама другите рали-мастЕри никога няма да си признаят грешката