Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
Този сериал стана трагикомичен 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Под Прикритие - български криминален сериал
То и по чуждите сериали го има ама не ви прави впечатление... щото примерно влизат в старбъкс и вие не обръщате внимание изобщо 
На мен ми харесва сериала... нямам оплаквания общо взето, освен може би че някой преиграват хаха точно обръаното, според мен Марто е перфектен. Не всики хора са емоционални или невротични...

На мен ми харесва сериала... нямам оплаквания общо взето, освен може би че някой преиграват хаха точно обръаното, според мен Марто е перфектен. Не всики хора са емоционални или невротични...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
steeN написа:То и по чуждите сериали го има ама не ви прави впечатление... щото примерно влизат в старбъкс и вие не обръщате внимание изобщо
Ама там са елегантни - подсъзнателно ти го набиват. А тук какво? ИСКАМ ЕДНА СПЕТЕМА! Ай върви си го..... А ма ха

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Готино се получава май май
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Larbi написа:steeN написа:То и по чуждите сериали го има ама не ви прави впечатление... щото примерно влизат в старбъкс и вие не обръщате внимание изобщо
Ама там са елегантни - подсъзнателно ти го набиват. А тук какво? ИСКАМ ЕДНА СПЕТЕМА! Ай върви си го..... А ма хаИ после като толкова фрапантно са ти го набили с тая Спетема и забелязваш кафе автомата който е пак същата марка и започва още повече да те дразни.
Точно така, получава се обратния ефект. След този сериал съм сигурен, че и клиентите на ауди рязко паднаха

Новите гангстери пият вече спетема вместо уиски... свиквайте 

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
bioz написа:Новите гангстери пият вече спетема вместо уиски... свиквайте
Е те преди пиеха Блек Рам ли какво беше

- Kroki
- Дон Кроки
-
Когато Андонов се качи в мъсъл кара и завиха на ляво към паметника имаше жена дето пресича. Като дадоха камерата от вътре, нямаше никой 
Интересен ми е разговора с Ниа..

Интересен ми е разговора с Ниа..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Kroki написа:Когато Андонов се качи в мъсъл кара и завиха на ляво към паметника имаше жена дето пресича. Като дадоха камерата от вътре, нямаше никой
Хаха, това и аз го забелязах, щото ѝ отне предимството : )
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Отнел и предимството.. на зелено ли пресичаше,че не видях... то там пешеходен светофар има...
Sent from my SM-G388F using Tapatalk
DaGa написа:Отнел и предимството.. на зелено ли пресичаше,че не видях... то там пешеходен светофар има...
нищо не ти разбрах
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
DaGa написа:Отнел и предимството.. на зелено ли пресичаше,че не видях... то там пешеходен светофар има...
Явно не познаваш светофара там. И да след като светне зелено в посоката, в която се движи колата, светва и зелено на пешеходците. Така че, да минаваше на зелено.
И айде стига с тия работи, то продукции за стотици милиони правят грешки, а нашите даже са си добре, като съотношение, спрямо тях.
- Kroki
- Дон Кроки
-
Аз само споменах какво съм видял, може да е интересно на останалите. Окей съм за тия грешки и не ми развалят сериалчето. 

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
То в грамадни продукции изпъкват доста по-големи грешки (спомнете си Троя, Матрицата...). Тук не им обръщам внимание... Може би се дразня на продуктовото позициониране, което се набива, но най-важното е че историята почна да се размива много... Не че няма да го гледам де 

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
- Какво става Росене?
- Паднах по стълбите.
- Много ритат тия стълби бе!
- Паднах по стълбите.
- Много ритат тия стълби бе!