Ролка/съединител компресор климатик
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- ppetkovds83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E61 525d '05
- Детайли за колата: MIni Cooper Clubman D R55 LCI '14
Ролка/съединител компресор климатик
Здравейте Колеги,
От една седмица разправям на мойте майстори,че нещо не е добре с въпросната ролка.Изкараха ме пълен шизофреник и че само аз си го чувам.Вчера тръгвам за Букурещ едно виене просто лудница ама си казах ще изпусна полета и потеглих от Варна.Близо до Русе в ниските започнах да чувам яко чукане,но не спрях.На самата граница полицаите ми викат каква е таз ермомелка и като отварям капака гледам как ролката цялата се движи все едно всеки момент ще падне.Закарах я при едни приятели и си хванах такси.Утре имам записан час някъде из Русе да я правят.Кажете ми колеги тази ролка или там както се води сменяема част ли е и колио пари струва горе долу.
Благодаря ви предварително
п.п Купувам си инструменти и почвам сам да си я поддържам.
От една седмица разправям на мойте майстори,че нещо не е добре с въпросната ролка.Изкараха ме пълен шизофреник и че само аз си го чувам.Вчера тръгвам за Букурещ едно виене просто лудница ама си казах ще изпусна полета и потеглих от Варна.Близо до Русе в ниските започнах да чувам яко чукане,но не спрях.На самата граница полицаите ми викат каква е таз ермомелка и като отварям капака гледам как ролката цялата се движи все едно всеки момент ще падне.Закарах я при едни приятели и си хванах такси.Утре имам записан час някъде из Русе да я правят.Кажете ми колеги тази ролка или там както се води сменяема част ли е и колио пари струва горе долу.
Благодаря ви предварително
п.п Купувам си инструменти и почвам сам да си я поддържам.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Ролка/съединител компресор климатик
Сменя се лагера, хубав/качествен е 30лв иначе евтин има и за 8-10лв. Кажи им да внимават при свалянето на шайбата.
- ppetkovds83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E61 525d '05
- Детайли за колата: MIni Cooper Clubman D R55 LCI '14
Re: Ролка/съединител компресор климатик
Смениха ми лагера,всичко друго беше здраво.Цялата работа е станала от ремъка,който не е бил еластичен.В моя случай няма обтяжка на ремъка и трябва да е еластичен.
3 мнения
• Страница 1 от 1