ситроен срещу бмв 318ис
Модератор: bum_bum
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: ре
Ами най добре е да пробвате пак318is_coupe написа:е само това но до 4та го бия но аз сам сигорен че ако караме заедно със 150 и дадеме гас заедно на 5та до 200 ще го бия

Но да знаеш is-a има по голяма максимална скорост
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- 318is_coupe
- Потребител
-
ре
Попринцип да,ама неговото вдига 205 а на ситроена му правих 200 на 5900об.мин а до 6500об.мин има още бая време
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
318is_coupe написа:Попринцип да,ама неговото вдига 205 а на ситроена му правих 200 на 5900об.мин а до 6500об.мин има още бая време
на ИС -а макс скороста е над 205 км...

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Не мога да бъда много компетентна по въпроса,защото не съм карала такова БМВ и не знам какво е поведението му при подобно шофиране.Но за Ситроена мога да кажа,че силата му е при големите предавки.Поне моят на 1-ва и 2-ра хич го няма,обаче на 3-та вече дърпа здраво.Така че при по-голямо разстояние,Ситроена сигурно ще мине БМВ-то...Изкушавам се да пробвам 

Drag racing is my lifestyle! I can't yield to this temptation!!!
- 318is_coupe
- Потребител
-
ре
Значи на моя ситроен силата си му я има и в началото но вече като влезне 3та и 4та много започва да варви на 5та несам пробвал още с бмв-то на и двете коли сам карал и знам как вървят
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Аз все си мисля че БМВ-то би трябвало да е по-бързо на висока скорост
Тогава именно конете си казват думата, килата тогава не играят
П.С. Ама тея Ситроени имаха някъв оптичен пакет дето ги праи да изглеждат много злобни... ако не се лъжа

П.С. Ама тея Ситроени имаха някъв оптичен пакет дето ги праи да изглеждат много злобни... ако не се лъжа

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

Такаааммм я са и аз да си изкажа ноето си мненийце
1-во усещам , че тука един и същи човек пише и за двете коли...не ви ли се струва
Може и да греша де
2-ро Вулкането , ако е 4-врато , значи е 122к.с. , но ако е 2-вратка вече е или 150 или 152к.с. (е то вече си е със злобния оптик пакет) Има и мноооогооо много рядки изключения , когато съм срещал такова двуврато
3-то , ако е при гонка между две напълно изрядни коли и най-важното задкормилните устройства са добри (щото със слабо задкормилно устройство видяхме как Е46 М3 би Ферари Модена) би трябвало да бие БМВ-то , ако Вулкана е 122к.с. (той е по-куц и няма нищо общо със спортната динамика на двамата си по-големи братя)
4-то тва за максималната някво ми е чудно...как мойта куца 316 си ги прави 200 по магистралата , а iS-ката ше е с максимална 205км/ч
Се пак БМВ-тата са известни с конфорта и скоростта си на дълъг път 

1-во усещам , че тука един и същи човек пише и за двете коли...не ви ли се струва

2-ро Вулкането , ако е 4-врато , значи е 122к.с. , но ако е 2-вратка вече е или 150 или 152к.с. (е то вече си е със злобния оптик пакет) Има и мноооогооо много рядки изключения , когато съм срещал такова двуврато

3-то , ако е при гонка между две напълно изрядни коли и най-важното задкормилните устройства са добри (щото със слабо задкормилно устройство видяхме как Е46 М3 би Ферари Модена) би трябвало да бие БМВ-то , ако Вулкана е 122к.с. (той е по-куц и няма нищо общо със спортната динамика на двамата си по-големи братя)
4-то тва за максималната някво ми е чудно...как мойта куца 316 си ги прави 200 по магистралата , а iS-ката ше е с максимална 205км/ч

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

Re: ситроен срещу бмв 318ис
318is_coupe написа:според вас кое ще бие
Aбе педерас,случайно да караШЕ червена дачия

Бега ли,или изгореха сегментите

- 318is_coupe
- Потребител
-
ре
Не не карам червена дачия и никога няма да карам
а за това че пиша само аз да прав си просто момчето с бмв-то нещо рядко влиза писше се julio_cezar ако нещо не вярваш питаъ си го него да моя е с 4врати 122коня е но си варви доста прилично но при скороста над 150км не споря нямам представа ка к ще е точно но сам карал и двете коли и знам как варвят на високи обо.
а за това че пиша само аз да прав си просто момчето с бмв-то нещо рядко влиза писше се julio_cezar ако нещо не вярваш питаъ си го него да моя е с 4врати 122коня е но си варви доста прилично но при скороста над 150км не споря нямам представа ка к ще е точно но сам карал и двете коли и знам как варвят на високи обо.
- 318is_coupe
- Потребител
-
ре
а този дето е раздутия ЗХ той е 2000и 16в 160коня или поне така е на данни изглейда като голямо сахо
318is_coupe написа:Не не карам червена дачия и никога няма да карам
...еййй ма вече г-н Холмс ше ми викате

П.П. - иначе готин замисъл имаш...като тризначките от Биг Брадъра...сам можеш да си спориш с двата ника

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- 318is_coupe
- Потребител
-
ре
аз не искам да се дарпам с разни оравени и други коли сигорно ще ме бият темата е за 318ис и ситроена а за тва че пиша с двата ника не е вярно
Абе вие пияни ли сти бе? Що не прочетете максималната скорост на 318is колко е, а да не говорите като завити през глава???
А за тоя дето с 316 прави 200, ами ще ти кажа, че има три обяснения:
1. Гумите не са ти стандартни.
2. Километража не е точен(което при такива скорости винаги е така)
3. По-нанадолнище си карал.
Най-вероятно и трите са верни. Провери си максимална скорост по книжка.
А за това че БМВ-то е Номер 1 на дълъг път - последното от което зависи това е максималната скорост... иначе сте прави.
А за тоя дето с 316 прави 200, ами ще ти кажа, че има три обяснения:
1. Гумите не са ти стандартни.
2. Километража не е точен(което при такива скорости винаги е така)
3. По-нанадолнище си карал.
Най-вероятно и трите са верни. Провери си максимална скорост по книжка.
А за това че БМВ-то е Номер 1 на дълъг път - последното от което зависи това е максималната скорост... иначе сте прави.
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3