Смяна на капак на люк, как?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ozBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36 Cupe
- Мечтае да кара: М5 Комби
Смяна на капак на люк, как?
Оригиналния ми люк всичко му се изпочупи и взех друг втора употреба,обаче от червена кола а мойта е черна та може ли да си сложа черния капак и как,не посмях да си правя експерименти защото знам че всичко е много нежно
А също и не се повдига на горе какво трябва да му сменя и как за да започне да се повдига?

- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: Смяна на капак на люк, как?
Трябва да свалиш тавана и да извадиш шибидаха през купето, отстрани железния капак мисля, че се държеше с 4 болта еврейска звезда (забравил съм вече) Т20.
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- ozBMW
- младши ентусиаст
-
За свалянето на тавана и целия люк ясно,ама за капака не ми е ясно отпред има 2 винтчета еврейска звезда ама отзад се държи на нещо друго каточели.
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Аз се опитах да направя такъв реглаж,но не успях. Трябва всичко да си го разглобявал 10 пъти за да се справиш без засечки. Голям кор е!
С много любов към децата!
- ozBMW
- младши ентусиаст
-
Колегата не знам за какъв реголаж говори
Ама аз си смених капака без да свалям тавана и цели люк!
Отворих го повдигнат на горе и отвътре отпред от ляво и от дясно има по едно винтче еврейска звезда развъртях ги и после отвънка както е повдигнат на горе отзад има 3 гайки 17 с ключ ги развъртях разкачих и другите работи и извадих червения капак и си сложих черния.

Отворих го повдигнат на горе и отвътре отпред от ляво и от дясно има по едно винтче еврейска звезда развъртях ги и после отвънка както е повдигнат на горе отзад има 3 гайки 17 с ключ ги развъртях разкачих и другите работи и извадих червения капак и си сложих черния.
5 мнения
• Страница 1 от 1