Смяна на капак на люк, как?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36 Cupe
Мечтае да кара: М5 Комби

Смяна на капак на люк, как?

Мнение от ozBMW » 25 Фев 2016, 20:46

Оригиналния ми люк всичко му се изпочупи и взех друг втора употреба,обаче от червена кола а мойта е черна та може ли да си сложа черния капак и как,не посмях да си правя експерименти защото знам че всичко е много нежно :lol: А също и не се повдига на горе какво трябва да му сменя и как за да започне да се повдига?

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Re: Смяна на капак на люк, как?

Мнение от red_bull92 » 25 Фев 2016, 21:01

Трябва да свалиш тавана и да извадиш шибидаха през купето, отстрани железния капак мисля, че се държеше с 4 болта еврейска звезда (забравил съм вече) Т20.
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ozBMW » 25 Фев 2016, 21:28

За свалянето на тавана и целия люк ясно,ама за капака не ми е ясно отпред има 2 винтчета еврейска звезда ама отзад се държи на нещо друго каточели.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ М44Б19
Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
Детайли за колата: Стара баба с тояжка

Мнение от stormrider » 25 Фев 2016, 21:37

Аз се опитах да направя такъв реглаж,но не успях. Трябва всичко да си го разглобявал 10 пъти за да се справиш без засечки. Голям кор е!
С много любов към децата!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ozBMW » 07 Мар 2016, 19:10

Колегата не знам за какъв реголаж говори :lol: Ама аз си смених капака без да свалям тавана и цели люк!
Отворих го повдигнат на горе и отвътре отпред от ляво и от дясно има по едно винтче еврейска звезда развъртях ги и после отвънка както е повдигнат на горе отзад има 3 гайки 17 с ключ ги развъртях разкачих и другите работи и извадих червения капак и си сложих черния.

Назад към E36