Гори Бушон номер 46 при натискане педала на спирачката
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- m42
- Потребител
-
- Кара: e36 m42
- Мечтае да кара: Атанаска на задна :D
- Детайли за колата: e36 compact
Гори Бушон номер 46 при натискане педала на спирачката
Здравейте Колеги.Нов съм във Форума,привет на всички любители на марката.в момента на запалване няма проблеми пали нормално,но след натискане педала на спирачката борда и някои инструменти на таблото изгасват все едно колата е загасена.Ако изгася мотора след това не пали.Смених бушона колата запали отраз,докато не се загаси дори и да е изгорял бушона си работи нормално.Проверих за какво е бушона,дават го за круиз контрол(мисля че нямам тази екстра),светлини отзад и инструменти по таблото(в моя случай датчик за горивото и датчика за температурата на двг).Забравих най важното е36 компакт 96' 318ти м42б18
Благодаря предварително на отзовалите се !!!

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Гори Бушон номер 46 при натискане педала на спирачката
Провери лампите за стоп светлините (ако имаш и на задното стъкло и нея провери) , също провери самите гнезда .... възможно е по някакъв начин да са дали на късо и вероятно за това като натискаш спирачката гори предпазителя.
Откачи лампите (и трите) и опитай да натиснеш спирачката да видиш дали пак ще гори предпазителя , ако и тогава гори , то вероятно някъде по линията на инсталацията за стоп светилините имаш окъсяване (ще трябва да прозвъниш тази верига).... ако не гори предпазителя , тогава проблема е в самите лампи/гнезда ....
Не е ясно от къде си , за да те насоча евентуално към някой колега , ако си в северозападна БГ мога и аз да ти оправя проблема....
Откачи лампите (и трите) и опитай да натиснеш спирачката да видиш дали пак ще гори предпазителя , ако и тогава гори , то вероятно някъде по линията на инсталацията за стоп светилините имаш окъсяване (ще трябва да прозвъниш тази верига).... ако не гори предпазителя , тогава проблема е в самите лампи/гнезда ....
Не е ясно от къде си , за да те насоча евентуално към някой колега , ако си в северозападна БГ мога и аз да ти оправя проблема....
- m42
- Потребител
-
гнездата съм ги проверил колега,изглеждат нормално,лампите и те работят коректно.ще проверя като елиминирам задните светлини дали ще продължи проблема.от Шумен съм.благодаря за съвета!

- m42
- Потребител
-
metodi80 написа:Провери лампите за стоп светлините (ако имаш и на задното стъкло и нея провери) , също провери самите гнезда .... възможно е по някакъв начин да са дали на късо и вероятно за това като натискаш спирачката гори предпазителя.
Елиминирах стоповете (3ти стоп нямам),запалих колата натискам спирачката и проблема изчезна.Прегледах крушките здрави са и гнездата изглеждат добре.Не знам какво да правя утре сигурно ще я карам на майстор.

4 мнения
• Страница 1 от 1