Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Pashaliiski
- Потребител
-
- Кара: E39 '01 525d Touring, E91'06 320d
Re: Бързи въпроси и отговори
FE LIPE написа:Бърз въпрос,сега по празниците да сложа ли летните гуми и джанти или е рано?
Вчера и аз сложих летните Continental Premium Contact 5, но на други джанти и смяната ми е за 5 мин

- bmw_machine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320dA M47
- Детайли за колата: УНИКАТ!!1
По принцип правилото е, че зимни гуми се слагат на Димитровден (края на октомври), а летни на Гергьовден (началото на май), или когато температурите са трайно под/над 7 градуса 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
bmw_machine написа:По принцип правилото е, че зимни гуми се слагат на Димитровден (края на октомври), а летни на Гергьовден (началото на май), или когато температурите са трайно под/над 7 градуса
...айде стига с тея неща от преди 20 год какви били принципите..Кога последно видя постоянни под 7 градуса...че последните 3 седмици си е дори до 20гр..
Тоя лаф е от времето когато имаме 4 сезона а не 2 - хладено-студен и топло-горещ..досега съм слагал по моето си правило,чакам последния сняг на Март и съм на летни...преди иамше сняг по планините и Април и седях с зимните защото карам ски ,сега то сняг на пистите почти няма..
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
На обяд може и да е 20 градуса....сутрин, като станеш и вечер, като си лягаш-едва ли.
- nasopraso
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320i 150 hp 2007 г.
- Мечтае да кара: НЛО
Здравейте, някой може ли да постне линк видео да видя как работят автоматичните светлини (нищо не откривам, само някакви обяснения без нещо нагледно). При мен когато съм на автоматични светлини ксенона свети постоянно, а не искам да е така. Искам когато се стъмни да си ги включва сама и да си ги гаси когато е светло.
Всички удоволствия са описани в НК!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
nasopraso написа:Здравейте, някой може ли да постне линк видео да видя как работят автоматичните светлини (нищо не откривам, само някакви обяснения без нещо нагледно). При мен когато съм на автоматични светлини ксенона свети постоянно, а не искам да е така. Искам когато се стъмни да си ги включва сама и да си ги гаси когато е светло.
Ако имаш idrive - махни чека за Daylights
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Gqbriel написа:nasopraso написа:Здравейте, някой може ли да постне линк видео да видя как работят автоматичните светлини (нищо не откривам, само някакви обяснения без нещо нагледно). При мен когато съм на автоматични светлини ксенона свети постоянно, а не искам да е така. Искам когато се стъмни да си ги включва сама и да си ги гаси когато е светло.
И ако си в БГ и нямаш DRL, приготви една оборотна двайсетолевка.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- nasopraso
- кандидат ентусиаст
-
dextuar написа:Gqbriel написа:nasopraso написа:Здравейте, някой може ли да постне линк видео да видя как работят автоматичните светлини (нищо не откривам, само някакви обяснения без нещо нагледно). При мен когато съм на автоматични светлини ксенона свети постоянно, а не искам да е така. Искам когато се стъмни да си ги включва сама и да си ги гаси когато е светло.
Ами незнам дали имам ДРЛ. Ксенона ми е фабричен с лупи, idrive нямам, но утре ще проверя през менюто и ще видя дали са включени дневните

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
nasopraso написа:dextuar написа:Gqbriel написа:nasopraso написа:Здравейте, някой може ли да постне линк видео да видя как работят автоматичните светлини (нищо не откривам, само някакви обяснения без нещо нагледно). При мен когато съм на автоматични светлини ксенона свети постоянно, а не искам да е така. Искам когато се стъмни да си ги включва сама и да си ги гаси когато е светло.
Ами незнам дали имам ДРЛ. Ксенона ми е фабричен с лупи, idrive нямам, но утре ще проверя през менюто и ще видя дали са включени дневните
Кодирай дългите на % , ако си преди фейса
- nasopraso
- кандидат ентусиаст
-
dextuar написа:nasopraso написа:dextuar написа:Gqbriel написа:nasopraso написа:Здравейте, някой може ли да постне линк видео да видя как работят автоматичните светлини (нищо не откривам, само някакви обяснения без нещо нагледно). При мен когато съм на автоматични светлини ксенона свети постоянно, а не искам да е така. Искам когато се стъмни да си ги включва сама и да си ги гаси когато е светло.
Кодирай дългите на % , ако си преди фейса
На колко % горе долу е оферта?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
30% е супер
- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 163PS 160,8кс 2006
- Мечтае да кара: Ф10
Мойте са май на по голям % и тираджиите постоянно ми пресветкат 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Много дразнят, ако са на по-висок, определено.
Never mistake motion for action...
- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 163PS 160,8кс 2006
- Мечтае да кара: Ф10
Сигурен съм ама ми ги кодираха лятото в едно слънце и не ми направи впечетление ама наистина не е приятно за околните.Ще се поправя като се пребера в БГ.
- venci_nikolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d e90
- Мечтае да кара: M
Някой може ли да ми каже от къде идва този маркуч че ми е много омаслен и пуска масло к6м турбото

https://drive.google.com/file/d/0B4Bboa ... cslist_api
https://drive.google.com/file/d/0B4Bboa ... cslist_api