От ориг.Xenon към афтер маркет на Фарове е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d G11 2018
От ориг.Xenon към афтер маркет на Фарове е60
Колеги да ви по питам може ли да се монтират Bi Xenon Фарове фейстлифт на е60 преди фейса което има само Xenon
Последна промяна nedkoo на 27 Фев 2016, 22:00, променена общо 1 път
Re: Bi Xenon Фарове е60
Аз не съм чувал за кола , която фабрично не е биксенон 
По другия въпрос, може.

По другия въпрос, може.

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
nedkoo написа:Колеги да ви по питам може ли да се монтират Bi Xenon Фарове фейстлифт на е60 преди фейса което има само Xenon
Ако има ксенон колата, то тя е би-ксенон, иначе може да се монтират фарове от фейса на прифейса...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- pepsin
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Луноход
Може да,ще ти трябват фарове букси от фейс и лайт модул
- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
pepsin написа:Може да,ще ти трябват фарове букси от фейс и лайт модул
От ориг.Xenon към афтер маркет на Фарове е60 фейс може ли да се монтира че.мойте фарове са без Бласт на Ксенона пък ако тръгвам да ги купувам ще струват бая пари
- netmurder
- старши ентусиаст
-
nedkoo написа:pepsin написа:Може да,ще ти трябват фарове букси от фейс и лайт модул
От ориг.Xenon към афтер маркет на Фарове е60 фейс може ли да се монтира че.мойте фарове са без Бласт на Ксенона пък ако тръгвам да ги купувам ще струват бая пари
Колега нещо не мога да те разбера, може би аз нямам потенциала или ти обясняваш много странно... Ако имаш ксенон то имаш и БАЛАСТ, той се намира под фара сигурно затова си мислиш че нямаш...
- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
netmurder написа:nedkoo написа:pepsin написа:Може да,ще ти трябват фарове букси от фейс и лайт модул
Колега нещо не мога да те разбера, може би аз нямам потенциала или ти обясняваш много странно... Ако имаш ксенон то имаш и БАЛАСТ, той се намира под фара сигурно затова си мислиш че нямаш...
Колага ще сменям фаровете на моето е60 преди фийса с фийс но с оригинален ксенон но не са оборудвани новите фарове та мисълта ми вместо да купувам Бласт да и бодна един афтер маркет ксенон
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: От ориг.Xenon към афтер маркет на Фарове е60
nedkoo написа:netmurder написа:nedkoo написа:pepsin написа:Може да,ще ти трябват фарове букси от фейс и лайт модул
Колага ще сменям фаровете на моето е60 преди фийса с фийс но с оригинален ксенон но не са оборудвани новите фарове та мисълта ми вместо да купувам Бласт да и бодна един афтер маркет ксенон
Ще стане циганийка
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
netmurder написа:nedkoo написа:Колеги да ви по питам може ли да се монтират Bi Xenon Фарове фейстлифт на е60 преди фейса което има само Xenon
Ако има ксенон колата, то тя е би-ксенон, иначе може да се монтират фарове от фейса на прифейса...
Е сигурен ли си в това което казваш, защото аз имам ксенон на късите ( завиващи) , обаче дългите са ми чисто жълти като обикновена крушка , сега не знам ако това е някакъв вид " ксенон" ама аз такъв досега не съм виждал , та реално моята има ксенон и не е би-ксенон( не го приемай като заяждане просто искам да уточним дали моята е с би-ксенон или не е ).
Поздрави.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
CrazyElement написа:netmurder написа:nedkoo написа:Колеги да ви по питам може ли да се монтират Bi Xenon Фарове фейстлифт на е60 преди фейса което има само Xenon
Е сигурен ли си в това което казваш, защото аз имам ксенон на късите ( завиващи) , обаче дългите са ми чисто жълти като обикновена крушка , сега не знам ако това е някакъв вид " ксенон" ама аз такъв досега не съм виждал , та реално моята има ксенон и не е би-ксенон( не го приемай като заяждане просто искам да уточним дали моята е с би-ксенон или не е ).
Поздрави.
Би ксенон е, като пуснеш дълги, лупите светват още по силно, застани на някоя стена и превключвай къси дълги и ще забележиш как траекторията която описват лупите се променя. А тези жълтите които са в другата секция и те светват, но иначе се води би ксенон...
- CrazyElement
- ентусиаст
-
netmurder написа:CrazyElement написа:netmurder написа:nedkoo написа:Колеги да ви по питам може ли да се монтират Bi Xenon Фарове фейстлифт на е60 преди фейса което има само Xenon
Поздрави.
Би ксенон е, като пуснеш дълги, лупите светват още по силно, застани на някоя стена и превключвай къси дълги и ще забележиш как траекторията която описват лупите се променя. А тези жълтите които са в другата секция и те светват, но иначе се води би ксенон...
Чакай сега , че тотално ми промени представата за ксенона. Искаш да кажеш , че всъщност би-ксенон е , че късите когато превключа на дълги си променят траекторията и светят по - силно , а тези жълтите , които дефактно са другите кръгчета са си на всички така жълти? МИслил съм го много как може като цяло дългите да са ксенон тъй като ксенона иска малко време докато загрее и не виждам как може да се пуща и спира, то си има дори лаг докато запали.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Би ксенона просто се завърта блендата в ксен8на и от къси стават дълги. Жълтите са просто обикновени халогенни крушки
- netmurder
- старши ентусиаст
-
CrazyElement написа:netmurder написа:CrazyElement написа:netmurder написа:nedkoo написа:Колеги да ви по питам може ли да се монтират Bi Xenon Фарове фейстлифт на е60 преди фейса което има само Xenon
Поздрави.
Чакай сега , че тотално ми промени представата за ксенона. Искаш да кажеш , че всъщност би-ксенон е , че късите когато превключа на дълги си променят траекторията и светят по - силно , а тези жълтите , които дефактно са другите кръгчета са си на всички така жълти? МИслил съм го много как може като цяло дългите да са ксенон тъй като ксенона иска малко време докато загрее и не виждам как може да се пуща и спира, то си има дори лаг докато запали.
Колега колега

крушката е една в лупата, но като превключиш на дълги вътре има един палец, който променя траекторията на светлината и започва да свети по на далеч... казах ти отиди на някоя стена направи си проба и ще видиш... даже ако искаш извади тези крушки в другата секция / дето светят жълто / и ще забележиш разликата...
- CrazyElement
- ентусиаст
-
Не споря благодаря за инфото
, значи прибавям още една екстра към бавареца

ЕДИТ: А да попитам разбрах каква е логиакта , на халогената крушка а тя е , да може да се сигнализира със светкавица , трудно се различавало превключването от ксенон към би ксенон като премигане , добре обаче мен тази жълта светлина на тези халогенни крушки много ме дразни, има ли начин примерно да се сложат бели крушки? Или поне да се кодира , така че на дълги да не светят , а само при светкавица да се пущат?

ЕДИТ: А да попитам разбрах каква е логиакта , на халогената крушка а тя е , да може да се сигнализира със светкавица , трудно се различавало превключването от ксенон към би ксенон като премигане , добре обаче мен тази жълта светлина на тези халогенни крушки много ме дразни, има ли начин примерно да се сложат бели крушки? Или поне да се кодира , така че на дълги да не светят , а само при светкавица да се пущат?
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4