Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.
Модератор: Общи модератори
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.
Fear написа: Аз съм този, който разобличава глупостите на конспираторите.
Какво разобличи ти, че не се сещам?
larbi написа:роблема ще е солвд когато обясниш къде е липсващото звено и защо още има маймуни след като има нещо в природата известно като сървайвъл ъф дъ фитест, т.е. най-силните и най-приспособимите (хората в случая) оцеляват. И не да излезете с глупавите пробити теории с които учените се опитват да замажат положението.
Fear написа:Абе смешко, вече в темата съм ти давал информация наготово, от която е ясно, че никакво липсващо звено не съществува, ама си дотолкова нагъл, че пак повдигаш този въпрос. Ето, ЧЕТИ
Надявам се, английски си учил до 3-ти клас?
Първо: Не обиждай, за да не започна и аз. Да си имаме малко уважението.
Наглият си ти. Искаш да кажеш, че както си е вървяла еволюцията в милиони години от издадена уста без брада, към още по-издадена уста без брада и изведнъж за една нощ буквално еволюира в един ръкав (човечеството) към плоска уста и оформена брада? Няма липсващо звено, а? Костите стават по-меки щото така е по-лесно да се оцелее.
Дискусия с теб няма. Какво ще започваш на чисто с някой след като дискусия се води от хора които допускат всеки един от участниците в нея да е прав. Аз ако допусна че са прави мейнстрийм учените, то нещо не ми се връзват обясненията им. Обаче на теб всичко перфектно ти се връзва и ти си нормалният и умният. Взе да ми писва от откровенната ти махленска простотия облечена в евтин елегантизъм и претенции да си по-учен от най-учения на земята.
Toчно ти, с нулевите си познания, няма как да си прав.
Каквото съм имал да ти казвам съм го казал и съм ти го показал, пренебрегваш въпросите и реалните данни които ти давам, защото са ти неудобни и показват колко си невеж.
Можеш спокойно да ме игнорираш занапред, аз ще направя същото, до момента, в който не напишеш поредния си абсурд, за който и децата знаят, че е такъв.
За мен си бита карта, следващият моля.
Каквото съм имал да ти казвам съм го казал и съм ти го показал, пренебрегваш въпросите и реалните данни които ти давам, защото са ти неудобни и показват колко си невеж.
Можеш спокойно да ме игнорираш занапред, аз ще направя същото, до момента, в който не напишеш поредния си абсурд, за който и децата знаят, че е такъв.

Последна промяна Fear на 18 Фев 2016, 10:59, променена общо 1 път
- Larbi
- Потребител
-
Fear написа:Toчно ти, с нулевите си познания, няма как да си прав.
Няма как да съм прав, а? Вярвай си!
larbi написа:Няма как да съм прав, а? Вярвай си!
Точно така, илитерат като теб трудно може да е прав.
И да, на себе си мога да вярвам, но на глупостите ти - не.
Хубав ден.

- Larbi
- Потребител
-
Fear написа:larbi написа:Няма как да съм прав, а? Вярвай си!
Точно така, илитерат като теб трудно може да е прав.
И да, на себе си мога да вярвам, но на глупостите ти - не.
Хубав ден.
Продължаваш да обиждаш. Той и Тед Бънди е вярвал на себе си, но това не го прави прав. Тези "глупости" са глупости само за конете с капаци като теб.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Fear написа:Аз съм този, който разобличава глупостите на конспираторите.
Fear написа:Ако може без цитати от Уики![]()
Fear написа:По-добре с цитати от уикипедия отколкото с празни приказки
Fear написа:бла бла бла
Шубе, знаем какъв се мъчиш да го играеш, 'ма 'айде перифразирай малко, че само празните приказки ти останаха.

Ubi dubium, ibi libertas
Имаш проблем с четенето и разбирането на елементарен текст ли? 
Помолил съм, ако е възможно да бъде даден различен от wiki източник, когато става въпрос за сериозни неща.
За елементарни такива, (например Скалата на Моос
) може и wiki.
Нещо конструктивно имаш ли да кажеш или само ще се заяждаш и ти?

Помолил съм, ако е възможно да бъде даден различен от wiki източник, когато става въпрос за сериозни неща.
За елементарни такива, (например Скалата на Моос

- Larbi
- Потребител
-
А ти какво конкструктивно каза до сега? Каза, че няма липсващо звено и че за една нощ природата в час по труд и творчество е направила човека. Даже не можеш да видиш абсурдността на мейнстрийм глупостите, защото си толкова дълбоко убеден в тях, че няма накъде повече.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Fear написа:Имаш проблем с четенето и разбирането на елементарен текст ли?
За елементарни такива, (например Скалата на Моос) може и wiki.
Нямам никакви проблеми. Мишката взе да и скърца колелцето от скролване, за което си виновен!

Ubi dubium, ibi libertas
Vra4anin написа:Последните няколко страници на темата е малко в стил леки караници и дразги между хората, ще се радвам ако се дистанцираме от това![]()
Аз лично приключих със заяждането, не носи полза никому.
Относно твоите размисли, за мен отговорът е прост - човешкото въображение може да види каквото си поиска, където си поиска.
Въображението е едновременно и проклятие и благословия, да ме прощават религиозните, че им използвам термините.

Ако трябва да го поднеса шеговито, няма как да не знаеш, какво означава абревиатурата BMW, нали?
Само че ако си пуснем въображението на воля, може да означава и "Brutal Money Waster", например.
Или в задрасканата емблема на Opel да видиш светкавицата на Зевс.
Ти даже си дал друга идея. Можеш да си измислиш какво ли не, само за емблемата на BMW. Но това нищо не означава.
Въпросът, който може да ти подкаже нещо си го задал - какво печелят от това?
Ами, нищо, освен да ги разнасят по такива теми с конспирации.
Това дава и отговора, че всъщност няма никакви скрити и не толкова скрити послания, просто човешко въображение.

Естествено, има и такива, които директно си заявяват какви са, но те са извън тези, които си посочил.
hell's angel написа:Нямам никакви проблеми. Мишката взе да и скърца колелцето от скролване, за което си виновен!Та ш'а вА замола - а'е по стегнато, джавкайте си на ЛС.
За БиТиви сме си говорили и преди, та не ми задавай въпроси на които би трябвало да отговориш ти.
Не смятам да се джафкам с никого, кажи си адреса да ти пратя малко масло за шевни машини, да смажеш колелцето.

Под БиТиви, телевизията ли имаш предвид?
Ако е това, ще те разочаровам, нямам телевизор, а телевизия не гледам някъде от 2003-2004г., като изключим F1 и някой и друг мач, които си ги тегля от Нета.

А ако имаш въпрос към мен, задай го директно, ще ти отговоря също толкова директно, в прав текст.
Последна промяна Fear на 18 Фев 2016, 13:31, променена общо 4 пъти
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Пресечения кръст не е сатанистки символ , такъв е обърнатия наопаки кръст . Пресечения кръст е православен символ характерен за руската православна църква .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Larbi
- Потребител
-
Vra4anin написа: защо го правят, какъв е смисъла те да ни навират в очите непрекъснато пирамида, око и т.н. ? Нека приемем, че те са такива, че са част от един световен заговор, но.... защо непрекъснато си правят "самореклама", какво целят с това ? Какво печелят показвайки ни непрекъснато тези скрити и не дотам скрити знаци и послания.
На това ми отговорете
Защото по този начин се отдава енергия волно и неволно към цялата матрица. Всичко в природата е енергия. Страх, радост, стрес, молитва, болка. При използването на което и да е волно или неволно се захранва една невидима система от същности.
Християните обикалят църквата на Велинден, Мсюлманите обикалят в Мека. Всичко това символизира въртенето на постоянната буря на хексаграма на Сатурн.
В миналото директно се извтршвали човешки и животински жертвоприношения. Сега се прави символично, но ак идеята и енергията е същата. Католиците ядат плътта на христос и пият кръвта му чрез обредният хляб и вино.
Интересна е темата за прасетата. И култът към това за Коледа и не само да се яде изключително свинско. Свинята както е известно е почти едно към едно вътрешни органи и гентика като човека. Коленето и консумирането на свине е един вид човешко жертвоприношение маскирано като животинско такова. В самото месо и по-точно кръвта е запечатана болката и агонията на животното преди да бъде убито. Чрез консумацията му се дава храна на съществата от ниските астрали. Затова и веганите са вегани, именно щото в основата на всичко при тях е това че в месото и кръвта е закодирана агонията на животното и ще като консумират месо обричат душата си да остане на ниско ниво още дълго време.
Прасето на Коледа е символ на Христос. Прасето е символ на сакралното жертвоприношение. Ние жертваме човешка кръв, за да се ражда човека кръв и слънцето да огрява плътта над човешката кръв. И маите са го правили. В Библията по каноничния превод на Българската православна църква е казано или по-скоро са препредадени думите на Христос:
"Истина, истина ви казвам, ако не ядете плътта на Човешкия Син, и не пиете кръвта Му, нямате живот в себе си. Който се храни с плътта Ми и пие кръвта Ми, има вечен живот; и Аз ще го възкреся в последния ден. Защото моята плът е истинска храна, и Моята кръв е истинско питие. Който се храни с Моята плът и пие Моята кръв, той пребъдва в Мене, и Аз в него.”
Така че купуването дори на месо, а не самото убийство не е нищо повече от мъртва органична материя с остатъчна кръв в нея, събрала агония и мъка, концентрирани във вените и артериите на животното. Да ядеш свинско е особена форма на канибализъм. Канибализъм който храни енергиино тези същности.
Същото е и с този символизъм който е навсякъде и волно или неволно човек отдава енергията си. Дали е християнин и обикаля църквата на Великден, храни се ритуално с хляб и вино в църквата, консумира свинско с неосъзната ритуална цел, дали е мюсюлманин и обикаля в Мека, консумира ритуално агнешно (по-малко по-различна линия) или е обикновен атеист който си мисли че е здраво стъпил на Земята, но в същото време когато завърши университета му набиват шапката и черната тога символи на Сатурн, мисли се за много умен, но носи официалното облекло черен костюм с ВРАТОВРЪЗКА. Той пак отдава енергия и почит към цялата система неосъзнато. Приликата на въжето вързано на врата на новоприеманият масон и ежедневната вратовръзка, която е задължителен символ на хората които играя добре играта и са "успяли" според нормите на матрицата е удивителна. Ти си роб на системата. Волно или неволно. Осъзнато или неосъзнато. И отдаваш почит и енергия постоянно, чрез всичко в живота.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Larbi
- Потребител
-
Jordana написа:Пресечения кръст не е сатанистки символ , такъв е обърнатия наопаки кръст . Пресечения кръст е православен символ характерен за руската православна църква .
Пресеченият кръст е част от знака на Сатурн. А обърнатият кръст е силно застъпен при наглед Християнската църква
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Vra4anin написа:
Древните египтяни са илюминати ?

Вие съвсем полудяхте

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Larbi
- Потребител
-
steeN написа:Vra4anin написа:
Древните египтяни са илюминати ?Всевиждащото око Ра... какъв e проблема?
Вие съвсем полудяхтеТова е просто езическа митология.
Всевиждащото око е равно на окото на Сатурн.