Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

Мнение от Larbi » 16 Фев 2016, 15:14

И на мен ми е интересно как е доказан факт това което са сътворили? Как го доказаха? Построиха за 20 години пирамида точно копие на хеопсовата като мъкнаха с лодки от 1000 километра блокове по 2.5 тона и после ги мандахерцата на шейни и правиха точни пропорции на пясък и вода и другите глупости ли? Хайде дай да видим научният експеримент в който доказват това за пирамидите? Дай! Ако не дадеш и ако няма такъв значи си е толкова научно доказано колкото и конспиративните теории, но понеже го били казали официални учени мейстрийм дето им викат значи автоматично ти го приемаш за вярно твърдение. Имам новина за теб - и другите изследователи и конспиратори и те са учени, само че не са учени които се подкрепят от официалната наука. Как по-точно твоите имат по-голяма достоверност от другите? На база на какво?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 16 Фев 2016, 15:17

larbi написа:И на мен ми е интересно как е доказан факт това което са сътворили? Как го доказаха? Построиха за 20 години пирамида точно копие на хеопсовата като мъкнаха с лодки от 1000 километра блокове по 2.5 тона и после ги мандахерцата на шейни и правиха точни пропорции на пясък и вода и другите глупости ли? Хайде дай да видим научният експеримент в който доказват това за пирамидите? Дай! Ако не дадеш и ако няма такъв значи си е толкова научно доказано колкото и конспиративните теории, но понеже го били казали официални учени мейстрийм дето им викат значи автоматично ти го приемаш за вярно твърдение. Имам новина за теб - и другите изследователи и конспиратори и те са учени, само че не са учени които се подкрепят от официалната наука. Как по-точно твоите имат по-голяма достоверност от другите? На база на какво?

Абе пич, Нютън да не би да е скочил от някой покрив, за да докаже, че гравитацията съществува?!
Защо се излагаш като кифладжия?
След като имаме технологията и възможностите да симулираме как са се случили нещата, защо трябва да се мъкнат камъни и да се строи втора пирамида?
И вече казах, никъде не се казва, че е посторена за 20 години или че е запоната от нулата. Или че блоковете са носени от хиляди километри. Набийте си го в главата, илитерати такива.
Вземете да работите с истински факти, а не с тъпотии в стил Деникен!

Отказвам се, няма смисъл.
Живейте си в заблуда, само не забравяйте да си слагате станиолените шапки - помагат срещу рептили, chemtrails и HAARP. :mhihi:
Последна промяна Fear на 16 Фев 2016, 15:19, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 16 Фев 2016, 15:17

А всъщност как е построена скапаната пирамида ? Аз така и не видях някой да предложи конкретно обяснение макар и с UFO участие .Само не казвайте че не се знае , щото пак опираме до добрата воля на облъчвания с глупости слушател - да приеме или да отхвърли на честна дума че - "няма начин " да са редили каменяка сами .
Последна промяна Jordana на 16 Фев 2016, 15:21, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 16 Фев 2016, 15:20

Fear написа:
larbi написа:Ти си жалък, приятелю. Само щото така наречените учени са съчинили някоя простотия изсмукана от пръстите и веднага значи това им дава достоверност. Като построят копие на Хеопсовата пирамида до нея за 20 години и като домъкнат тия камъни и направят тия шейни и отлички с вода и пясък тогава ще имат достоверност глупостите им.

Дискусия с теб е невъзможна, съжалявам че се заблудих и се опитах.
Къде се казва, че е направена за 20 години и всичко е започнало от нулата, м?

Дискусията с мен е много възможно стига малко да си отвориш очите и да не проповядваш сляпо догмите на официалната наука, а да погледнеш out of the box.

Не каза нищо по въпроса как така всички тия велики умове са получили информацията която е тласкала човечеството напред и която е правила обрати в човешката история наготово чрез сънища и други паранормални способи?

Ако теб утре те изберат и започнеш да получаваш видения или сънища относно някаква революционан технология или формула и станеш автоматично и ти велик ум и някъде започнеш да твърдиш, че всичко това си го получил на сън или чрез видения ние трябва да ти се присмиваме че си луд ли какво?

Велики умове няма. Имало е и има избрани хора, чрез които се канализира дадена информация и те съответно правят някакво велико откритие и хоп били велики умове. Велики ама трънки.

И от там затова където ти обясних защо аджеба са станали всички толквоа религиозни и за Соломон и т.н., но ти съответно на стари писания не вярваш, понеже твоят официална наука не е казала че са верни. Просто от взаимодествието с безплътни същества тия избрани хора и нарочени да бъдат велики малко или много са се уплашили и търсят подкрепа в Бог за да ги спаси от кошмари, видения и други ужасии които вървят в комплект с тия свръх естествени изживявания.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 16 Фев 2016, 15:20

Jordana написа:А всъщност как е построена скапаната пирамида ? Аз така и не видях някой да предложи конкретно обяснение макар и с UFO участие .

Виж клипа, който съм пуснал.
Накратко, построена е с тогавашните технологии и невероятно количество човешки труд.
larbi написа:Дискусията с мен е много възможно стига малко да си отвориш очите и да не проповядваш сляпо догмите на официалната наука, а да погледнеш out of the box.

Не каза нищо по въпроса как така всички тия велики умове са получили информацията която е тласкала човечеството напред и която е правила обрати в човешката история наготово чрез сънища и други паранормални способи?

Ако теб утре те изберат и започнеш да получаваш видения или сънища относно някаква революционан технология или формула и станеш автоматично и ти велик ум и някъде започнеш да твърдиш, че всичко това си го получил на сън или чрез видения ние трябва да ти се присмиваме че си луд ли какво?

Велики умове няма. Имало е и има избрани хора, чрез които се канализира дадена информация и те съответно правят някакво велико откритие и хоп били велики умове. Велики ама трънки.

И от там затова където ти обясних защо аджеба са станали всички толквоа религиозни и за Соломон и т.н., но ти съответно на стари писания не вярваш, понеже твоят официална наука не е казала че са верни. Просто от взаимодествието с безплътни същества тия избрани хора и нарочени да бъдат велики малко или много са се уплашили и търсят подкрепа в Бог за да ги спаси от кошмари, видения и други ужасии които вървят в комплект с тия свръх естествени изживявания.

Очите ми са отворени, ти обаче си сложил някакви извънземни очила, от които ти се привиждат какви ли не тъпотии.
Наука и догми в едно изречение, съзнаваш ли, колко идиотски звучи това?!
В науката НЯМА догми, това да не ти е някоя религия.
В науката всичко подлежи на съмнение и критика, именно така върви напред и няма нищо общо с никакви сънища и паранормални дивотии.
Та какво да кажа за тези събития, освен това, че нито са документирани, нито са доказани, нито някой може да ги възпроизведе отново? Това ги прави невалидни в моите очи, както и в очите на науката, а ти като си кон с капаци, продължавай да се връзваш.
И ако не друго, то поне Нилс Бор определено е сънувал грешно структурата на атома, някакъв коментар за това? Защо са го излъгъли така бедния човечец?! :mhihi:

Ако ме били избрали утре...
Дай някой избран сега бре, нали сме вече близо 8 милиарда, откакто си градите идиотските теории толкова ли не можахте да намерите някой съвременен избран ясновидец или човек с паранормални способности?
Давай смело, науката и Нобеловата награда ви чакат с отворени обятия и ще ви приемат, стига да докажете твърденията си.
Ама нещо няма мераклии, то е ясно защо.
Или поне на хората с повече от две гънки в мозъка им е ясно. Другите са фенове на конспирациите!
Последна промяна Fear на 16 Фев 2016, 15:29, променена общо 3 пъти

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 16 Фев 2016, 15:22

Jordana написа:А всъщност как е построена скапаната пирамида ? Аз така и не видях някой да предложи конкретно обяснение макар и с UFO участие .

Даже не е толкова въпроса как СА посторени, защото пирамиди има по цялото Земно кълбо и не са само в платото Гиза, а с каква цел са построени е въпроса.

https://www.youtube.com/watch?v=Gx5A4yPQGHo
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 16 Фев 2016, 15:37

Явно много я бълнуваш тая Нобелова награда. Обясних вече за смъртните случаи на хора излезли официално и оповестили някои работи. Нещо не се задъжат живи като станат прекално опасни в зависимост от това каква информация са изнесли.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 16 Фев 2016, 15:40

larbi написа:Явно много я бълнуваш тая Нобелова награда. Обясних вече за смъртните случаи на хора излезли официално и оповестили някои работи. Нещо не се задъжат живи като станат прекално опасни в зависимост от това каква информация са изнесли.

А аз ти казах, да ми покажеш съотношението живи/мъртви, за да направим някакви изводи от тези данни.
Ама насреща - едно голямо НИЩО, както обикновено.
Иначе то и бай Гошо комшията разправяше за извънземни след 4-тата ракия и наскоро се гътна от инсулт, та по твоята логика са го убили рептилите сигурно? :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 16 Фев 2016, 15:46

Fear написа:
larbi написа:Явно много я бълнуваш тая Нобелова награда. Обясних вече за смъртните случаи на хора излезли официално и оповестили някои работи. Нещо не се задъжат живи като станат прекално опасни в зависимост от това каква информация са изнесли.

А аз ти казах, да ми покажеш съотношението живи/мъртви, за да направим някакви изводи от тези данни.
Ама насреща - едно голямо НИЩО, както обикновено.
Иначе то и бай Гошо комшията разправяше за извънземни след 4-тата ракия и наскоро се гътна от инсулт, та по твоята логика са го убили рептилите сигурно? :mhihi:

Е това вече са глупости твойто с бай ти Гошо. Ти да не си героят на Китодар в онова видео? "Виждал съм, но няма"
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 16 Фев 2016, 15:48

Fear написа:
Сондьора написа:Реален доказан факт е кое? Само датировката със сигурност не е вярна...100-200г е много лесно да се сбърка, че да твърдиш за нещо от преди 5К години, е направено за 20г.

Къде се казва, че е направена за 20 години и всичко е започнало от нулата, м?
Много е забавно, когато някой твърди нещо "със сигурност", без да приведе дори един аргумент в защита на това твърдение. :)

Egyptologists believe that the pyramid was built as a tomb over a 10 to 20-year period concluding around 2560 BC.

https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Pyramid_of_Giza

със сигурност понеже:
In addition, there are a number of "alternative chronologies" outside of scholarly consensus, such as the "New Chronology" proposed in the 1990s, which lowers New Kingdom dates by as much as 350 years, or the "Glasgow Chronology" (proposed 1978–1982), which lowers New Kingdom dates by as much as 500 years.

https://en.wikipedia.org/wiki/Egyptian_chronology

Та египтолозите си спорят за датировката, та ся 3400 пне или 3000пне....400г нещо разлика.

Както и да е, щом си си навит да вярваш, че всичко е дялкано с камъни си е твой проблем.
Последна промяна Сондьора на 16 Фев 2016, 15:59, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 16 Фев 2016, 15:53

larbi написа:Е това вече са глупости твойто с бай ти Гошо. Ти да не си героят на Китодар в онова видео? "Виждал съм, но няма"

Много удобно се хвана за шегата в поста ми, а важното го пренебрегна. Този похват много добре си го овладял и го показваш непрекъснато. ;)
Сондьора написа:
Egyptologists believe that the pyramid was built as a tomb over a 10 to 20-year period concluding around 2560 BC.

https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Pyramid_of_Giza

със сигурност понеже:
In addition, there are a number of "alternative chronologies" outside of scholarly consensus, such as the "New Chronology" proposed in the 1990s, which lowers New Kingdom dates by as much as 350 years, or the "Glasgow Chronology" (proposed 1978–1982), which lowers New Kingdom dates by as much as 500 years.

https://en.wikipedia.org/wiki/Egyptian_chronology

Та египтолозите си спорят за датировката, та ся 3400 пне или 3000пне....400г нещо разлика.

Както и да е, щом си си навит да вярваш, че всичко е дялкано с камъни си е твой проблем.

Без wikipedia, ако е възможно. ;)
Цитираните 10-20 години са интерпретирани така заради датирането на периода на завършване, който е 2560-2540 пр.н.е., както и заради приблизителното изчисление за минимума работници, които са необходими да се завърши пирамидата за такъв период от време.
Т.е., имаме само предположения.
Няма точни и потвърдени данни за това, колко време е отнел строежа.

И не, не вярвам.
Данните и фактите, с които разполагаме сочат именно това, че камъните са "дялкани" с тогавашните технологии.
Ако след време се окаже, че не е така, ще призная, че съм сгрешил.
Само че за да стане това, трябва да бъдат представени по-убедителни данни и факти, които да отхвърлят досегашната хипотеза.
Но тези данни и факти няма да ги получим от някакви сайтове, които се занимават с разни паранормални дивотии, чудеса, духове, врачки и пр. небивалици.
Последна промяна Fear на 16 Фев 2016, 16:19, променена общо 4 пъти

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 16 Фев 2016, 15:59

Fear написа:
larbi написа:Е това вече са глупости твойто с бай ти Гошо. Ти да не си героят на Китодар в онова видео? "Виждал съм, но няма"

Много удобно се хвана за шегата в поста ми, а важното го пренебрегна. Този похват много добре си го овладял и го показваш непрекъснато. ;)

https://theawakezone.wordpress.com/2015 ... -murdered/

http://www.pravdareport.com/science/mys ... ers_die-0/

http://www.outerplaces.com/science-fict ... ous-deaths
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 16 Фев 2016, 16:03

Стига си ми давал статии в някакви измислени източници пълни с глупости, ами ми дай две елементарни числа - брой живи и брой мъртви.
Много ли е трудно? :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 16 Фев 2016, 16:12

Fear написа:

Стига си ми давал статии в някакви измислени източници пълни с глупости, ами ми дай две елементарни числа - брой живи и брой мъртви.
Много ли е трудно? :roll:

То за теб всички които не говорят и пишат в унисон с убжденията ти са измислени и нямат достоверност.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 16 Фев 2016, 16:17

larbi написа:То за теб всички които не говорят и пишат в унисон с убжденията ти са измислени и нямат достоверност.

Tи четеш ли изобщо какво пиша?
Някъде да съм отрекъл, че има уфолози, които са хвърлили топа при съмнителни обстоятелства?
Да, сигурно има такива.
Искам да знам, какъв е техният брой, отнсен към броя на тези, които продължават да си живуркат.
Убеден съм, че хич няма да ти хареса статистиката и затова се правиш на две и половина.
Не, че можеш да намериш някакви реални и достоверни данни де...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата